1. Z mojej strony ta poprawa miala zyczliwy charakter. Nie mialem na celu zadnej prowokacji, ale jak sam wytykasz bledy to Tobie trzeba je tez wytykac.mlody_10 pisze:Ty może też popracuj, bo nowe zdanie rozpoczyna sie dużą literą i kończy kropkąTwisT_ReD pisze:a ja zycze Tobie popracowania nad polska ortografia.. bo slowo "zyczyc" to podstawaa nazwiska takze wypadaloby pisac wielka literamlody_10 pisze:Ja sie dziwie zielińskiemu, że wystawia takiego patafiana jak włodarczyk.. Jak on gra to przechodzi ludzkie pojęcie . Coś chyba w tym roku niczego nie zwojujecie jak tak dalej pójdzie . Zieliński chyba nie za bardzo wie co robi . Słyszałem, że jak zieliński by odchodził to kandydatem na trenera legii byłby m.in. Smuda , to chyba lepiej by było już wziąć jakiegoś szkoleniowca z 3 ligi . Tylko żebyście wstydu Polsce nie przynieśli w czwartek. Żarcik - rzycze wam jak najlepiej.
Jak widać to sporo osób, popełnia błędy ortograficzne na tym forum, a jak ja zacząłem krytykować Twoją Legie to od razu trzeba było mi jakoś dogryźć, co?.
Żenada.
2. Nie krytykowales tylko wysmiewales sie z Legii ale to juz jest inna sprawa i jej nie poruszylem w poprzednim poscie.