deltinho pisze:1. W poprzednim sezonie Legia miała w tym samym okresie podobną liczbę punktów - a przed tą kolejką nawet mniej.
Tylko Legia wtedy nie była tak poukładana jak obecnie - słabsza kadrowo - i trener był inny
deltinho pisze:2. W poprzednim sezonie Legia w tym samym okresie grała jeszcze gorzej niż obecnie (na tym samym stadionie nie stworzyła praktycznie dogodniejszej sytuacji).
Gożej niż Legia za Zielińskiego sie nie dało
Juz popszedni sezon pokazał ze z Włodarczyka jaki snajper jak ze mnie ks. Probosz - jesli ktos sadził że taki młody [przereklamonwany mimo wszysko] Janczyk czy nie znający klimatu Elton to lek na cało złot to ładnie - trzeba było sprowadzić wyjadacza z ligowym ograniem - albo takiego obrońce jak Edson ale na prawą nogedeltinho pisze:3. W zeszłym sezonie Legia grała superskutecznie - jedna akcja (albo wogóle, tylko jakiś wolny) i jedna bramka. W dzisiejszym meczu kolejny raz okazało się ze są problemy ze skutecznością - strzałów dwadzieściakilka a brama dopiero po karnym.
Masz racje ale jak nie patrze na dzisiajszy mecz - i nie tylko na obrone ale linia Choto Quattara grała tak że rywal miał czasem jedna okazjedeltinho pisze:4. Dziś obrona zagrała całkiem poprawnie, Quattara wolnego by nie wybronił.
5. Quattara to nie tylko mistrzowska runda, ale także jego pierwsze mecze, gdzie wcale różowo nie było.
I uważasz pewnie że mimo tych w/w punktów i tak na koniec zdobyła mistrza - jednak zwrócu wage że teraz Wisła juz gra kompletnie to co chce Petrescu, wtedy on szukał Legia goniła - teraz on znalazł i ucieka
Co ciekawe sądziłem że to LM może dać przewage Wiśle a jednak brak LM też okazał sie plusem że tak powiem, Legia była skupiona na LM o.k ale juz od pewnego czasu nie ma LM a dołek trwa.
deltinho pisze:W Legii grze naprawdę irytują mnie 2 rzeczy. Wprowadzanie piłki do gry przez Fabiana - czyli dalekie wykopy na walkę, zamiast gry przez obrońców. Tej decyzji Wdowca nie rozumiem. I wrzutki na pierwszy słupek - one są ok, tylko dlaczego żaden napastnik w ciemno nie nabiega na ten krótki słupek? Tego też nie rozmumiem. Oczywiście jest jeszcze wiele elementów do poprawy, ale to najbardziej mnie wkurza.
hmm no fakt to może irytowac zwłaszcza że ma kto ta piłke wprowadzic w gre, a tak tylko na nędze. Z krótkim słupkiem nie zwróciłem uwage wiec nie pisze - pewnie masz racje z tym rozegraniem - zauważ ze dzis Junior bił rożne
Lawie chodziło o to że Roger strzelił karnego gdy bramkarz Arki prosił sedziego o jeszcze chwilena przygotowanie sie