Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch - Strona 10

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
Kazik_Kaddafi
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kazik_Kaddafi » 10 gru 2005, 19:23

<LILI> Romanista pisze:
'Del Piero' pisze:Bezsensowne, widać że juz nie masz żadnych sensowych argumentów, a może poprostu zazdrościsz że w Milanie nie ma takiego gracza jak Alex.

Jest lepszy Kaka
Przy obecnej formie - tak, ale Kaka nie osiągnął póki co nawet połowy tego czym zasłyneli Del Piero i Totti, a więc technika, spryt, przegląd pola, rzuty wolne czy tysiąc innych mankamentów dzięki którym trafili do listy FIFA 100. Jeszcze wiele lat gry przed nim aby porównywac go do dwóch w/w wirtuozów.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 10 gru 2005, 19:42

Jak najbardziej popieras Alex juz na emyryturke a kaka to młody, genialny "Wilk" a cod obstawy zabralbym 4: Gila, Inzaghi,Toni, iaquinta a Totti i te sprawy jako napastników
Maldini już od kilku lat "wysiada" (zresztą jak 3/4 defensywy Milanu Cool) a mimo to jest wciskany do pierwszego składu. Dlaczego? Ano dlatego, że Galliani nie potrafi sprowadzić następcę dla Maldiniego. Trzymanie "pupilków" w pierwszym składzie preferują Ancelotti czy Trappatoni, dlatego nie dziwię się, że Maldini gra w każdym spotkaniu Laughing Ciekaw jestem, czy gdyby trenerem Milanu został Capello to czy, Maldini pojawiłby się wogóle wśród 22 powołanych Laughing Laughing
Co ty gadasz najlepszego
Przez bardzo duzą rezesze znawców Maldini uważany jest za jednego z najlepszych obroncow świata no ale czasu nie da sie zatrzymac ui to juz nie jest twn sam maldini co pare lat twmu.
Nesta- chłopak wedlug mnie jest najlepszym obronca we wloszech a ty mowisz ze "wysiada" :?:
Cafu- Jak znam sie trenerem brazylii ani nie jest Ancelootti ani tez trapattoni to k0olejny z twoich wymysłow
Stam- nie wiem po co Galliani mial by sprowadzac tego zawodnika no bio przeciez nie za nazwisko to jest wzmocnienie linni defensywnej wielkim doswiadczeniem.
reszte nie opisuje bo to juz inna Sprawa
Więc zastanów sie kadaffi co ty poiszesz i nie pisz takiego steku bzdur

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 gru 2005, 19:42

niby masz rację ale już kreuje się wielką gwiazdę , choć myslę że większymi będą Messi,Adu bądź Okaka

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 gru 2005, 19:47

Jak najbardziej popieras Alex juz na emyryturke a kaka to młody, genialny "Wilk" a cod obstawy zabralbym 4: Gila, Inzaghi,Toni, iaquinta a Totti i te sprawy jako napastników

Co ty gadasz najlepszego
Przez bardzo duzą rezesze znawców Maldini uważany jest za jednego z najlepszych obroncow świata no ale czasu nie da sie zatrzymac ui to juz nie jest twn sam maldini co pare lat twmu.
Nesta- chłopak wedlug mnie jest najlepszym obronca we wloszech a ty mowisz ze "wysiada"
Cafu- Jak znam sie trenerem brazylii ani nie jest Ancelootti ani tez trapattoni to k0olejny z twoich wymysłow
Stam- nie wiem po co Galliani mial by sprowadzac tego zawodnika no bio przeciez nie za nazwisko to jest wzmocnienie linni defensywnej wielkim doswiadczeniem.
reszte nie opisuje bo to juz inna Sprawa
Po jakiemu Ty pisac, źą?

a ile to wnosi do dyskusji?? :? :krzesło: //maestro

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 10 gru 2005, 20:05

Kendo pisze:Alex juz na emyryturke
No to we Włoszech szybko sie na emeryture idzie :D
Kendo pisze: Nesta- chłopak wedlug mnie jest najlepszym obronca we wloszech a ty mowisz ze "wysiada" :?:
A gdzie Kazik_Kaddafi napiać że Nesta wysiadać :lol:
Ja bym sie bardziej zastanowić co Ty gadać, za rok-dwa to juz być calkiem inna defensywa, bo oni nie grac wiecznie, ale to nie o tym my gadac, tylko akurat o przydatności Del Piero do reprezentacja, dziekuje :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 gru 2005, 20:46

Kazik_Kaddafi idąc Twoim tokiem myślanie Del Piero juz nie zasługuje nawet na powołanie do kadry Juve :lol: Bo tylko z Zalayeta może do porównać.

Po pierwsze: Maldini zrezygnował z kadry Azzurich bo są tam juz inny młodści (DP tego sobie nie może uświadomić :wink:

Po drugie: Paolo jest jednym z najlepsych obrońców w lidze co sezon. A najlepszym na swiecie na zawsze. I on nie gra za zasługi. Mało wiesz i widzisz chyba chłopcze ? Bo jak by tak było grał by chyba w kadrze dalej. W końcu wygrał wiecej pucharów europy niz np. Juve.

Po trzecie: jak Paolo ma tak gra cały czas to lepiej by Galliani nie szukał nastepców bo nikt go nie zastąpi...
Kazik_Kaddafi pisze:Ciekaw jestem, czy gdyby trenerem Milanu został Capello to czy, Maldini pojawiłby się wogóle wśród 22 powołanych
Gdyby nie Milan Capello był by teraz takim trenerem jak Blasi piłkarzem :wink: a o powołanie sie nie bój w końcu na San Siro sa kibice wiec Paolo ma dla kogo grać to nie to samo co w Turynie. :wink:

Porówanie Kaka' i DP nie ma sensu naprawde bo jeszcze Brazylijczyk sie obrazi :!: Nie zdziwił bym sie jak tez bym nie chciał być porównywany. Lippi jak powoła Alexa na MŚ to tylko w roli rezerwowego. Moge sie załozyć z wami fani Juve o duże pieniadze że Totti bedzie grał pierwsze skrzypce na klasycznej 10 na MŚ.

A Ty Kazik cos szybko wymiekłes gdzie trafi Abbiati ? :roll:

Popatrz terza jak gra Luca Toni :wink: to bedzie jeden z tych którzy pojdą na MŚ nawet jak sie zatnie w strzelaniu na 4-5 kolejek :wink:

I skończ ten cyrk z Del Piero bo jest rezerwowym i besta ani Ty ani ja tego nie zmienie a nawet jak bym mógł nic bym nie zrobił :wink:

Awatar użytkownika
Kazik_Kaddafi
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kazik_Kaddafi » 10 gru 2005, 21:24

Widze, że koledze brak argumentów i umiejętności dyskutowania oko w oko, wiec też nie będe odpowiadał na bzdury, ktore wypisujesz. Po cholere się wysilać ? 8) Oprócz głupoty która szerzy się na tym forum za sprawą chłopczyka o jakże zabawnym nicku "For_zaza_Milan" (cokolwiek to znaczy :lol:), razi mnie w Jego wypowiedziach mnogość błędów ortograficznych, gramatycznych nie wspominając o składni zdań ...
*_For_zaza_Milan_* pisze:Po pierwsze: Maldini zrezygnował z kadry Azzurich bo są tam juz inny młodści (DP tego sobie nie może uświadomić :wink:
*_For_zaza_Milan_* pisze: Bo jak by tak było grał by chyba w kadrze dalej. W końcu wygrał wiecej pucharów europy niz np. Juve.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Po trzecie: jak Paolo ma tak gra cały czas to lepiej by Galliani nie szukał nastepców bo nikt go nie zastąpi...

*_For_zaza_Milan_* pisze:Gdyby nie Milan Capello był by teraz takim trenerem jak Blasi piłkarzem

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie zdziwił bym sie jak tez bym nie chciał być porównywany.

*_For_zaza_Milan_* pisze:A Ty Kazik cos szybko wymiekłes gdzie trafi Abbiati :roll:

Takie zabawy to możesz urzadzać sobie w piaskownicy z rówieśnikami :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Popatrz terza jak gra Luca Toni :wink: to bedzie jeden z tych którzy pojdą na MŚ nawet jak sie zatnie w strzelaniu na 4-5 kolejek :wink:
*_For_zaza_Milan_* pisze:I skończ ten cyrk z Del Piero bo jest rezerwowym i besta ani Ty ani ja tego nie zmienie a nawet jak bym mógł nic bym nie zrobił :wink:
Najpierw Ty skończ z pisaniem bzdur w każdym swoim poście, wtedy możemy rozmawiać "na serio" :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 gru 2005, 21:45

Kazik_Kaddafi pisze:Widze, że koledze brak argumentów i umiejętności dyskutowania oko w oko

he a jaki Ty masz argument ? rezerwowy ? po co jakie kolwiek argumenty ? prosta sprawa Totti nr. 10 Azzurich. Del Piero rezerwowy jak pojedzie wogóle No co Ty snisz ?

Dziś nic ciekawego nie napisałeś. Masz okazje Viola gra :lol: Wymień sie uwagami o podstawowym graczu Azzurich :wink: A jak narazie jesteś wpisany na liste insektów bo widze że twój argumnet to tylko "szczekanie". Nie to forum :lol:

Fiore na 1:0 :P

P.S. Na zdjęciu to kto rodzice ?? :roll:

P.s Aha czyli wymiekłeś ?? zakładzik :] Jak nie wchodzisz tu juz nie pisz do mnie. Widocznie słaby jesteś :P

Awatar użytkownika
Kazik_Kaddafi
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kazik_Kaddafi » 10 gru 2005, 21:58

*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S. Na zdjęciu to kto rodzice ?? :roll:
Za to, oraz ...
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ej to twoi rodzice ?? tak wygladaja jak by mieli jakies stosunki Laughing

Wchodzisz placku w zakład ?? Czy boisz sie ? chyba że wymiękasz bo 100 czy 200 droga nie chodza może cały miesiąc na nie pracujesz to luz tylko nie truj cwelu dupy Razz i zamknij morde jak wymiakasz bo sam zaczynasz jakies temat a potem wymiękasz
... za to co napisałeś do mnie na PW powinieneś dostać ostrzeżenie.
Mam nadzieję, że Admini i Moderatorzy zareagują na obrazę innych użytkowników.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 gru 2005, 22:01

Ostrzegałem *_For_zaza_Milan_*
Odpoczynek dobrze Ci zrobi.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 10 gru 2005, 22:15

Kazik_Kaddafi pisze:
<LILI> Romanista pisze:
'Del Piero' pisze:Bezsensowne, widać że juz nie masz żadnych sensowych argumentów, a może poprostu zazdrościsz że w Milanie nie ma takiego gracza jak Alex.

Jest lepszy Kaka
Przy obecnej formie - tak, ale Kaka nie osiągnął póki co nawet połowy tego czym zasłyneli Del Piero i Totti, a więc technika, spryt, przegląd pola, rzuty wolne czy tysiąc innych mankamentów dzięki którym trafili do listy FIFA 100. Jeszcze wiele lat gry przed nim aby porównywac go do dwóch w/w wirtuozów.
Kaziu co Ty próbujesz Nam udowodnic ?!
Powyższy tekst rozbawił Mnie do łez, coraz wiecej magików na forum.
Oświeć Mnie prosze, gdyż Twoje pierd... to kompletna mizeria.
Czekam..

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 gru 2005, 22:21

Widze że sie nam chłopcy rozkręcili :lol: :lol: :lol:

Co to juz 21 dni mineło od kąd dostałem 2 wp ???
Proponowałbym zbanować bądź dać z 5 wp Kaziowi za te napinki w strone Zazy!!! A na pw mozna chyba pisac co sie che Nie ??????

Kazik_Kaddafi pisze:Oj, ludzie ... dla Twojej wiadomości piłkarze sami wybierają sobie numery. Po cholere Alex ma Tottiemu odbierać numer 10 skoro sam mu go podarował przed mistrzostwami świata w 2002 roku? Czy Tottiego stać byłoby na taki gest w stronę np. De Rossiego () ? Szczerze mówiąc bardziej spodziewałbym sie oplucia lub spoliczkowania Daniele
za ten tekscik też bym mu dał wp

Włosi w grupie śmierci wyjdą bez porażki i myślę że też bez nawet remisu z kompletem pkt !! A w Finale z Francją/Anglią bądź Brazylią poradzą sobie z małymi problemami 2-0 lub 3-2 Tak coś czuje

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 gru 2005, 22:49

<LILI> Romanista pisze: za ten tekscik też bym mu dał wp

A ja bym Ci dał bana za całokształt :?

Panowie, co to za dyskusja? Na chwilę obecną to niestety Totti ma pewne miejsce w składzie i jeśli jego forma drastycznie nie spadnie to on będzie tym playmakerem Azzurrich. Nie mówię, że jest ogólnie lepszy od DP, ale w tej chwili jego forma jest po prostu wyższa. No i pozatym grra w klubie. Oczywiście Zaza przybrał to w piękną napinkę, a Kazik nie mógł się oprzeć obaleniu jego niektórych, idiotycznych jak dla mnie tez. Nie dziwię mu się, ale trzeba też umieć dać sobie na wstrzymanie ;)

P.S. A zwolennikom talentu Alexa zawsze pozostaje nadzieja, że Francesco kogoś opluje na MŚ i to DP będzie plamakerem.

EDIT: Nie zauważyłem, że Zaza bana dostał :shock:

No, no Niggaz :twisted: :brawo: Najpierw Mikuś teraz Zaza....widać, że znasz się na moderce :D
Ostatnio zmieniony 10 gru 2005, 22:56 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 10 gru 2005, 22:56

<LILI> Romanista pisze:Proponowałbym zbanować bądź dać z 5 wp Kaziowi za te napinki w strone Zazy!!!
Za co mu dawać WP ? Za to że w końcu Zaza trafił na równego sobie :?: :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 gru 2005, 23:10

Juv pisze:Za co mu dawać WP ? Za to że w końcu Zaza trafił na równego sobie

Gdybym Cie nie lubil, to bym wnioskowal o WP dla Ciebie, Kazik stosuje logiczne argumenty, a taka napinka jest dozwolona. Wiec porownywanie go z Zaza jest naduzyciem.

Co do tematu, to jasne, ze w reprezentacji bedzie gral Totti, bo gra caly czas w klubie, a DP ktory moim skromnym zdaniem jest w lepszej dyspozycji od Tottiego bedzie siedzial, bo nie gra i tylko dlatego. Niestety takie sa zasady w druzynach narodowych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”