Niemcy - Transfery (zbiorczy) - Strona 10

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 13:45

fieldy pisze:przynajmniej ma zagwarantowane, że będzie grał w pierwszym składzie.
Po sezonie (ok 34 meczy) albo się wypromuje tak, że naprawdę wielki klub go kupi, albo będzie grał kolejny sezon i się będzie musiał promować.
Myślę, że po w końcu może trafić do Bayernu (oni każdego świetnego zawodnika wykupią, żeby tylko rywal go nie miał :) )

Jak będzie naprawde dobry, to go kupią anglicy, zawsze przebiją Bayern.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 maja 2005, 11:18

radekutd pisze:A ile wygrały szwabskie teamy???? He??? Bayern lige hahaha.
Co w tym śmiesznego, że wygrali lige :roll: Byli najlepsi, więc wygrali, czego nie można powiedzieć o Manchesterze, oni NIC :shock: nie wygrali, bo na nic nie zasłużyli.

Tak poza tym to Bayern zdobył 3 trofea w tym sezonie:

1)Puchar Ligi Niemieckiej, w finale pokonali Werder Brema 3:2
2)Bundeslige, najważniejsze trofeum
3)Puchar Niemiec, w finale z Schalke 2:1

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 29 maja 2005, 11:52

kama_reda pisze:
radekutd pisze:Kto tu jest biedny. Zobaczysz jakie będą tranfery. Ten koleś z Tampa Bay zrobił mistrza NFL.
Czyli druga Chelsea się szykuje :?: Ehh szkoda gadać, widać, że dla was najważniejsze są pieniądze, transfery, ale piłka nie polega na tym!! :roll:
radekutd pisze:Wasze zwycięstwo w LM nad Arsenalem to był największy fart w historii Bayern
A co powiesz o zwycięstwie mu w finale Ligi Mistrzów w 99 roku. TO BYŁ DOPIERO FART, ale naszczęscie w 2001 roku był rewanż, zwycięsto na oldtrafford 1:0 i w Monachium także zwyciestwo 2:1 :D

P.S
Dzieciaku ile ty masz lat :?: :shock:
Sorry ale co znaczy dla Was?! Jeżeli "dla Was" znaczy tylko dla radekutd to wporzo, ale tak nie zabrzmiało. Widzicie przecież, że to rozwydrzpny dzieciak, który kibicuje ManU od czasu do czasu. Najpierw w sezonioe 98/99, no i teraz jak przejął Glazer. Dla niego ważna jest kasa i transfery. A zapytać go kto jest najlepszym strzelcem MU w historii odpowiedziałby ROONEY. DLa mnie jest to śmieszne.
Wracając do tematu uważam, że liga niemiecka jest słabsza od angielskiej, ale określenie, że jest to słaba czy cieńka liga jest określeniem mało trafnym, by nie powiedzieć głupim.

Przyjście van der Vaarta nie jest złym posunięciem ze strony HSV. Budują na prawdę mocną paczkę.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 maja 2005, 12:21

Manumef pisze:Wracając do tematu uważam, że liga niemiecka jest słabsza od angielskiej, ale określenie, że jest to słaba czy cieńka liga jest określeniem mało trafnym, by nie powiedzieć głupim.
Tutaj się z tobą absolutnie zgadzam. Liga Niemiecka jest słabsza od angielskiej, ale na pewno nie jest słaba.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 maja 2005, 12:55

Manumef pisze:
kama_reda pisze:
radekutd pisze:Kto tu jest biedny. Zobaczysz jakie będą tranfery. Ten koleś z Tampa Bay zrobił mistrza NFL.
Czyli druga Chelsea się szykuje :?: Ehh szkoda gadać, widać, że dla was najważniejsze są pieniądze, transfery, ale piłka nie polega na tym!! :roll:
radekutd pisze:Wasze zwycięstwo w LM nad Arsenalem to był największy fart w historii Bayern
A co powiesz o zwycięstwie mu w finale Ligi Mistrzów w 99 roku. TO BYŁ DOPIERO FART, ale naszczęscie w 2001 roku był rewanż, zwycięsto na oldtrafford 1:0 i w Monachium także zwyciestwo 2:1 :D

P.S
Sorry ale co znaczy dla Was?! Jeżeli "dla Was" znaczy tylko dla radekutd to wporzo, ale tak nie zabrzmiało. Widzicie przecież, że to rozwydrzpny dzieciak, który kibicuje ManU od czasu do czasu. Najpierw w sezonioe 98/99, no i teraz jak przejął Glazer. Dla niego ważna jest kasa i transfery. A zapytać go kto jest najlepszym strzelcem MU w historii odpowiedziałby ROONEY. DLa mnie jest to śmieszne.
Wracając do tematu uważam, że liga niemiecka jest słabsza od angielskiej, ale określenie, że jest to słaba czy cieńka liga jest określeniem mało trafnym, by nie powiedzieć głupim.

Przyjście van der Vaarta nie jest złym posunięciem ze strony HSV. Budują na prawdę mocną paczkę.

Tylko, że ja nie byłem za przejęciem klubu przez Malcolma!!!!!! I tym bardziej nie jestem kibicem sezonowym, bo kibicuje im od 94 roku!!! Najlepszym strzelcem w historii ManU był Mark Hughes-119 goli (walijczyk). Obecnie trenuje chyba Blackburn.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 maja 2005, 13:03

radekutd pisze:
Manumef pisze:
kama_reda pisze:

P.S

Tylko, że ja nie byłem za przejęciem klubu przez Malcolma!!!!!! I tym bardziej nie jestem kibicem sezonowym, bo kibicuje im od 94 roku!!! Najlepszym strzelcem w historii ManU był Mark Hughes-119 goli (walijczyk). Obecnie trenuje chyba Blackburn.
Taaaa! A ja się urodziłem w koszulce Corintians.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2005, 15:04

radekutd pisze: Tylko, że ja nie byłem za przejęciem klubu przez Malcolma!!!!!! I tym bardziej nie jestem kibicem sezonowym, bo kibicuje im od 94 roku!!! Najlepszym strzelcem w historii ManU był Mark Hughes-119 goli (walijczyk). Obecnie trenuje chyba Blackburn.
hehe ty już w łonie matki śpiewałeś GLORY GLORY MAN UTD

ale nic to, zacznijmy pisać na temat, czyli o Niemieckiej bundeslidze.
Co z Voroninem :?: zostaje w Bayerze, czy wraca do Koeln :?:
wie ktoś może :?:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 maja 2005, 15:09

Jakim cudem ty nie dostajesz ostrzeżeń. Według mnie Voronin to jeden ze słabszych punktów Leverkusen. Powinnni go sprzedać i zakupić np. Żurawskiego. :wink:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 29 maja 2005, 15:10

Voronin zostaje w Leverkusen!..

maial klauzule ale dzialecze dogadali sie i Ukrainiec zostaje w obecnym klubie!..

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 maja 2005, 15:16

W00jtas, wiadomo coś o kwocie?

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 29 maja 2005, 15:21

piwus pisze:W00jtas, wiadomo coś o kwocie?
nie!.. nic nie wiadomo ale to nie byla duza kwota!..

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 31 maja 2005, 8:11

Wie ktoś może czy Yldiray Basturk jest wypożyczony czy może sprzedany do Herthy??

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 31 maja 2005, 9:58

Basturk odszedl do Herthy za darmo...

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 maja 2005, 15:27

Szkoda. Basturk to naprawdę znakomity piłkarz. Nie wiem czemu się go pozbyli. Teraz wymiata. Chciałbym, żeby w pucharze UEFa wygrała albo Hertha, Bayer lub Borussia.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 maja 2005, 15:35

Ebi pisze:Szkoda. Basturk to naprawdę znakomity piłkarz. Nie wiem czemu się go pozbyli. Teraz wymiata. Chciałbym, żeby w pucharze UEFa wygrała albo Hertha, Bayer lub Borussia.
Skad wiesz ze to oni sie go pozbyli ?? Moze Yldiray po prostu szukal nowego wyzwanie w swojej karierze i olal podpisanie nowego kontraku i łyknela go Herta BSC za darmo i juz ...

Tak robi wielu zawodnikow, i przechodza do innych klubow za damro, ale sa tez ci lojalni ktorzy w mgnieniu oka z radoscia podpisuja nowe kontrakty :P Kwesta gustu ...

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”