Moje typy:
Nigeria WKS 0:1 (bramka zdobyta w ostatnich sekundach dogrywki
Egipt Senegal 2:1 (tu wszystkie bramki padną w regulaminowych 90 min

Post Wyświetl pojedynczy post autor: payaso » 07 lut 2006, 11:34
payaso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lut 2006, 18:11
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 lut 2006, 18:18
No wynik odgadłeś, ale minutę meczu nie za bardzopayaso pisze:Nigeria WKS 0:1 (bramka zdobyta w ostatnich sekundach dogrywki
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 07 lut 2006, 18:20
Mało powiedziane. Dla mnie ten mecz to dno totalneduch99 pisze:A jednak WKS w finale. Sam mecz półfinałowy nie stał na najwyższym poziomie
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 07 lut 2006, 19:20
A ja nie ogladalem wcale bo zapominalemTomusmc pisze:Oglądałem drugą połowę meczu i muszę powiedzieć, że jestem rozczarowany postawą Nigeryjczyków
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 07 lut 2006, 19:43
Mohammed Aboutrika wrzuca w pole karne, a bramkę głową strzelił Amr Zaki. Ciekawe co na to Mido? Co robili obrońcy Senegalu...
danon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 07 lut 2006, 19:58
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2006, 20:08
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: payaso » 07 lut 2006, 20:46
No niestety rozbieżność minuty podanej przeze mnie a w ktorej padl gol jest bardzo duzaNo wynik odgadłeś, ale minutę meczu nie za bardzo![]()
payaso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lut 2006, 20:57
fieldy pisze:wszyscy się ciesza a ja najbardziej bo postawiłem na wygraną Egiptu
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 08 lut 2006, 0:46
Erwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 08 lut 2006, 4:35
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 lut 2006, 12:16
Tez sie nad tym zastanawialem i chociaz ze nie ma to nic wspolnego z tematem, odpowiedz jest (bedzie za pare dni) jedna:Erwin pisze:Chyba, ciekawe pytanie...
Polska- "jestem" POLAKIEM
Niemcy- "jestem" NIEMCEM
Nigeria- "jestem" NIGERYJCZYKIEM
Wybrzeże Kości Słoniowej- ??????????
... i tak tez sie skonczyl. Senegal pokazal ze jest dobra druzyna ktora liczy sie w Afryce i dojscie do 1/2 to tez jest sukces.fieldy pisze:Ale znakomity mecz [pod względem emocji] Mecz rozpoczął się od ataków Senegalu
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 08 lut 2006, 12:38
Egipt 06- wicemistrzsnake pisze:Na Egipt nie liczylem, ale zawsze kazdy gospodarz turnieju dochodzi daleko.
Francia 98-Francia mistrzem
Korea-Japonia 02-Korea w 1/2
Portugal 04- Portugalia wicemistrz.
danon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 08 lut 2006, 12:49
Łazarek na WP pisze: To mały zajšczek, któremu się w główce popieprzyło i ma wrażenie, że jest królem puszczy. Zachował się okropnie wobec swojego trenera. Egipt nie zasłużył, ale cieszę się z jego awansu, tylko dlatego, że zwycięskš bramkę zdobył zawodnik, który zmienił tš gwiazdeczkę. Wczorajszš grę Ahmeda mógłbym porównać do... bzykania słoni. Wielki szum, kurzu dużo, a owoc za dwa lata... . Ucilajšc, chłopaczek robi wokół siebie dużo zamieszania, z którego niewiele wynika. I taka jest prawda o 'wielkim' Mido"
PiDi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio