Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 05 sie 2013, 22:59
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sie 2013, 23:00
pewnie te, które tłumaczą z zagranicznej prasyDr.Football1 pisze:No i nie gadaj, czasem trafia sie fajne artykuly
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 sie 2013, 23:07
Hmmm, siedem lat minęło, a mój stan się tylko pogorszyłfutbolowa pisze:A myślałam, że ja dziwna jestem
Moje dziwne przyzwyczajenia
- nie zasnę, dopóki nie włączę muzyki i nie sprawdzę, która godzina
- do furii doprowadzają mnie niedomknięte drzwi, szafki i szuflady;
- w pokoju, w którym nikogo nie ma musi być zgaszone światło, bo działa mi na nerwy;
- jak większość - komórka i klucze w przedniej prawej
- przed wejściem do autobusu/tramwaju przynajmniej trzy razy sprawdzam czy mam miesięczny
- podobnie jak we wspomnianym już "Dniu świra" muszę sprawdzić czy zamknęłam drzwi i jak nagle w połowie piętra przypomnę sobie, że "nie przekręciłam klamki" w ramach sprawdzenia, czy dobrze zamknęłam muszę się wrócić
- jak byłam młodsza i miałam świnkę morską, a ona spała musiałam ją obudzić, żeby sprawdzić czy żyje
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sie 2013, 23:12
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 sie 2013, 23:19
czytając twojego dawnego posta od razu zapaliły mi się lampki nerwicy lękowej i nerwicy natręctw, mnie się do dzisiaj zdarza wstać w nocy żeby zobaczyć, czy mama żyjefutbolowa pisze:Hmmm, siedem lat minęło, a mój stan się tylko pogorszyłfutbolowa pisze:A myślałam, że ja dziwna jestem
Moje dziwne przyzwyczajenia
- nie zasnę, dopóki nie włączę muzyki i nie sprawdzę, która godzina
- do furii doprowadzają mnie niedomknięte drzwi, szafki i szuflady;
- w pokoju, w którym nikogo nie ma musi być zgaszone światło, bo działa mi na nerwy;
- jak większość - komórka i klucze w przedniej prawej
- przed wejściem do autobusu/tramwaju przynajmniej trzy razy sprawdzam czy mam miesięczny
- podobnie jak we wspomnianym już "Dniu świra" muszę sprawdzić czy zamknęłam drzwi i jak nagle w połowie piętra przypomnę sobie, że "nie przekręciłam klamki" w ramach sprawdzenia, czy dobrze zamknęłam muszę się wrócić
- jak byłam młodsza i miałam świnkę morską, a ona spała musiałam ją obudzić, żeby sprawdzić czy żyje![]()
Przez lata dowiedziałam się, że cierpię na nerwicę natręctw, akrofobię, klaustrofobię, gefyrofobię, nerwicę lękową i zauważam u siebie również zaczątki onomatofobii. Do tego jestem hipochondrykiem.
Nic, tylko...
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 sie 2013, 23:20
rekinho pisze:czytając twojego dawnego posta od razu zapaliły mi się lampki nerwicy lękowej i nerwicy natręctw, mnie się do dzisiaj zdarza wstać w nocy żeby zobaczyć, czy mama żyje
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 05 sie 2013, 23:22
Mam podobnie- nienawidzę ludzi i nie chce mi sie z nimi rozmawiać najczęsciej, kilka lat temu byłem przeciwieństwem tego
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 sie 2013, 23:24
Też tak mam. Jak ja nienawidzę, jak ludzie zamiast normalnie spotkać się i pogadać, non stop pieprzą coś na fejsieBiały pisze:Mam podobnie- nienawidzę ludzi i nie chce mi sie z nimi rozmawiać najczęsciej, kilka lat temu byłem przeciwieństwem tegoBardzo często zdarzają mi się dni kiedy celowo nie odbieram telefonów bądź nie odpisuje na fejsie/gg, bo nie chce mi się z nikim gadać.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 05 sie 2013, 23:25
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sie 2013, 23:28
A do restauracji, rodziny, czy nawet znajomych, jak jesz posiłek poza domem? Zawsze zabierasz ze sobą ten widelec?Dr.Football1 pisze:- mam swoj widelec, ktorym jem zawsze, innym nie tkne jedzenia
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 sie 2013, 23:28
Bez przesady, Atletico w końcu powinno zdobyć mistrza.Dr.Football1 pisze: - mam marzenia, ktore nigdy sie nie spelnia
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 sie 2013, 23:30
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 sie 2013, 23:30
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 sie 2013, 23:34
Uff, myślałem z tylko ja tak mam i jest to przejaw mojej agresji. Najgorsze jest to, że nijak nad tym zapanować, ręką sama leci do celu.bartbuks pisze: - jestem cholerykiem. Jak mnie ktoś wkurwi, to lepiej nie podchodzić, bo można dostać za nic
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 05 sie 2013, 23:36
Mi się nawet tego nie chcezamiast normalnie spotkać się i pogadać, non stop pieprzą coś na fejsie![]()
![]()
Biały
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio