Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 22 lut 2007, 15:07
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 22 lut 2007, 18:45
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 23 lut 2007, 22:24
assurbanipal pisze:Mam pytanko, co to byl za turniej w Ameryce Srodkowej. Wiem, ze po karnych w finale Kostaryka pokonala Paname.
Kolejne pytanko dotyczace druzyn meksykanskich. Ktore z nich startuja w Copa Libertadores i Copa Sudamericana, a ktore w pucharach organizowanych przez Concacaf. Wydaje mi sie, ze te drugie rozgrywki kluby meksykanskie traktuja po macoszemu.
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lut 2007, 15:12
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 26 lut 2007, 15:24
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lut 2007, 16:12
Tak Pachuca CF wygrala ostatnia edycje Copa Sudamericana pokonujac w finale Colo Colo.Pachuca to pierwszy meksykanski klub, ktory wygral puchar klubowy Ameryki Poludniowej, chociaz rok temu UNAM Pumas byl w finale CS ale nie dal rady a pare lat temu Cruz Azul rowniez w finale Copa Libertadores nie dala rady Boca.Meksykanskie kluby w CS graja od bodajze 3 edycji ale w Copa Libertadors od chyba 8 lat jak sie nie myle.assurbanipal pisze:To oni ograli Colo Colo w finale Copa Sudamericana?
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 03 mar 2007, 20:08
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 08 mar 2007, 18:22
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 31 mar 2007, 14:50
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xeneize » 09 kwie 2007, 20:36
xeneize
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 09 kwie 2007, 21:52
No wlasnie sam bylem zaskoczony jak zobaczylem jak przebiegal turniej w Hondurasie.W CONCACAF w el. do MS U-17 ktore odbeda sie tego roku w Korei 18 sierpien - 9 wrzesien sa dwie grupy eliminacyjne jedna wlasnie 4-zespolowa zakonczyla zmagania a awans wywalczyly Haiti i gospodarz Honduras.xeneize pisze:Co prawda to tylko piłka młodzieżowa do lat 17, ale przyznam że szczęka zdrowo mi opadła kiedy przeczytałem, że do finałów MŚ do lat 17, które odbędą się w sierpniu tego roku na boiskach Korei Płd. nie zakwalifikowała się drużyna obrońców tytułu mistrzowskiego - Meksyk. Informacja ta jest tym bardziej szokująca, że ze strefy Concacaf na mistrzostwa pojedzie aż 5 drużyn. Jeszcze bardziej szokujące jest to, że drużyna Meksyku została wyeliminowana przez zespół Haiti (oprócz tego na mistrzostwa pojedzie jeszcze Honduras oraz trzy inne zespoły).
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 27 kwie 2007, 16:03
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 22 maja 2007, 0:11
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 30 maja 2007, 18:50
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 07 cze 2007, 8:28
MLSoccer
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl