Van Bommel Ci tak powiedzial? Czy wyczytales to z ruchu ust? A moze ktos sie przyznal?rkoeman pisze:za to mowienie caly mecz do pilkarza druzyny przeciwnej 'puto barca' jest juz w porzadku...
Ok, przyjmijmy, ze wolali do niego "puto barca" - zazdroszcze Ci, ze kibicujesz jedynej druzynie swiata, ktorej zawodnicy nie "rozmawiaja" z przeciwnikami na boisku
A to juz w ogole kosmos. Kibice na 99% stadionow przeklinaja na pilkarzy i ich wyzywaja. To normalne. A z kolei za prowokowanie publicznosci przez zawodnikow widzialem juz kartki. Niestety w zyciu pilkarza jest kilka nieudogodnien a jednym z nich jest cierpliwosc i umiejetnosc olania tego, co wola do niego publicznosc.rkoeman pisze: za to spiewanie przez caly mecz bardzo chamskiej piosenki przez sektor kibicow ultras sur tez jest ok...
Ja tez go usprawiedliwialem. Ale to bylo zaraz po meczu bardziej pod wplywem emocji i rozgoryczenia (frustracji - speszyl for ju). Z perspektywy czasu wiadomo, ze jedynym slusznym stwierdzenim jest zdanie, ze w takich sytuacjach wina lezy po obu stronach. No ale Ty usprawiedliwiasz plujacego Eto'o wiec co tam jeden gest Kozakiewicza.rkoeman pisze:wielu kiibocw realu usprawiedliwilo zachowanie zidane'a w finale mundialu. w takim razie licze ze ci sami usprawiedliwia zachowanie bommela ktore bylo nie dosc ze inne to bardziej uzasadnione jako ze sluychac co spiewaja trybuny (nie pisalem konkretnie o tobie drogi szefie wszystkich szefow - bo nie wiem jaki miales stosunek do tego co zrobil zidane)
Ty naprawde nie umiesz czytac ze zrozumiem. Przyczepiles sie do mojego zdania, w ktorym pisalem o tej sytuacji w odniesieniu do LM jako etykietki UEFA. Sam fakt slusznosci tego gestu chyba nie byl tam poruszany? Przeczytaj, przeliteruj, a pozniej staraj sie blysnac, źom.Ebi pisze:Cierkawe co byś gadał jeśli van Bommel pokazałby to samo tylko w meczu ligowym przeciwko Realowi? Poza tym Bundesliga to także część eurpejskiego futbolu, część UEFY, ale jak widac tam wolno wszystko pokazywać. Gratuluję rozsądku.
Raczej nie bardzo, ale co tam.vakabayashi pisze:Jarzinho no pan Mirosław lubi zmieniać swoich faworytów obecnie na topie jest Barcelona więc kibicuje Barcelonie.
Zidane nie zaatakowal publicznosci chyba. Gdybys mi wyzwal rodzine i za to dostalbys tez bym Cie nie przeprosil, wybacz.rkoeman pisze:zauwazmy np ze zidane nikogo nie przeprosil. a bomnel tak.
A van Bommel przeprosil Raula i Rvn - watpie czy to oni go "prowokowali". Szczerze watpie.