Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2009, 10:18
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 maja 2009, 10:21
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Indy » 28 maja 2009, 10:56
Fani Realu Madryt mieli 9 okazji żeby stwierdzić "Futbol to Real"Mentor pisze:Futbol to Barcelona.
Indy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 maja 2009, 10:57
Ale potrójnej korony nigdy nie zdobyli.Indy pisze: Fani Realu Madryt mieli 9 okazji żeby stwierdzić "Futbol to Real"
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 maja 2009, 11:06
O to mogło Menterowi chodzićTo jest piłka, o jakiej się marzy od małego. Przecież jak dzieciaki wychodzą na podwórko, to nie ustalają sobie: - Dobra, strzelimy szybko gola, a potem się murujemy, walimy łokciami, jeździmy wślizgami i gramy na utrzymanie wyniku… Nie, dziesięcioletni chłopcy chcą się trochę pokiwać, pograć w dziadka, założyć kilka siatek, wygrać 14:11. I Barcelona przeniosła na najwyższy poziom to, o co tak naprawdę chodzi.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2009, 11:09
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 28 maja 2009, 11:13
Nie będę się kłócił, bo FC Barcelona to nie mój zespół jako fana, ale tak odebrałem jego grę wczorajBarcaQzYN pisze:Ale Xavi nie gra w Barcelonie jako defensywny pomocnik.Fishbone pisze: Xavi to bezapelacyjnie najlepszy defensywny pomocnik na świecie
Manchester też zdobył w tym sezonie 3 korony a jednak poległ jako trzykrotny "Futbol to Manchester United".BarcaQzYN pisze:Ale potrójnej korony nigdy nie zdobyli.Indy pisze: Fani Realu Madryt mieli 9 okazji żeby stwierdzić "Futbol to Real"
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2009, 11:14
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 maja 2009, 11:15
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 28 maja 2009, 11:22
To prawie tak samo, jak w przypadku Cristiano Ronaldo jako napastnika.Fishbone pisze: Nie będę się kłócił, bo FC Barcelona to nie mój zespół jako fana, ale tak odebrałem jego grę wczoraj![]()
rati
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2009, 11:25
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 maja 2009, 11:54
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 maja 2009, 12:18
nie masz argumentów - ignoruj,niech zgadnę - głosowałeś na PO?Pytanie do modów. Czy jest na tym forum funkcja "Ignore"?
PS. I skończ bredzić o tym KMŚ, dostał czerwień i co z tego? Jaki to błąd? Zresztą jaki to ważny mecz? Z tymi ogórkami to i mógłby zagrać Catchart.
już raczej nieaktualne,nieprawdaż?Champions of England! Champions of Europe! Champions of the world!
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2009, 12:20
w profilu chyba możesz dodać kogoś do listy ... wrogów. Nie testowałem nigdy, ale to chyba jest własnie taki ignore.Kamil232 pisze:Pytanie do modów. Czy jest na tym forum funkcja "Ignore"?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 maja 2009, 12:28
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio