W pewnym momencie Wisła wydawała mi się już poza zasięgiem innych rywali, ale jednak Biała Gwiazda nieco osłabła i to gwarantuję ciekawą walkę o mistrza. Po cichu liczę oczywiście na 15 mistrzostwo do Niebieskich

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 22 lis 2009, 20:02
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lis 2009, 20:08
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lis 2009, 20:28
Tak samo jak brak mistrzostwa ze strony Wisły będzie sporym zaskoczeniem.Wilmore pisze:Miejsce Ruchu w pierwszej 5 będzie zaskoczeniem i sukcesem.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 22 lis 2009, 20:52
Zdaję sobie z tego niestety sprawę, ale nadzieję zawsze można mieć. Kluczowe będzie to czy odejdzie Sadlok, Sobiech albo Niedzielan. Tak jak mówisz Andrzej jest najważniejszym elementem i jego jest najtrudniej zastąpić. No i ciekaw jestem jak Ruch u siebie zagra z Lechem, Wisłą i Legią.Miejsce Ruchu w pierwszej 5 będzie zaskoczeniem i sukcesem.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lis 2009, 21:58
MENDEZ pisze:Po pięknych derbach Sosnowca, tracimy już tylko 6 pkt a wydawało się, że sezon jest już stracony.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 lis 2009, 8:29
Normalnie Cracovia rzadzi w Krakowie. Wisla przegrala w tym sezonie z kazdym kto nie obsral sie przed wielka Wisla. Levadia, :Lech, Legia, Cracovia czyli same prestizowe/wazne mecze. Specjalnie jakos mnie to nie dziwi bo Wisla zawsze zapewniala sobie mistrza lejac leszczy ale roztwonic taka przewage.... Dalej nie zmieniam zdania ze Wisla i tak pociagnie do mistrza ale patrzac na wyniki odnosze wrazenie ze liga a raczej czolowe druzyny drastycznie obnizyly poziom.Z innej strony Cracovia wygrała z Lechem, Wisła, zremisowała na budowie w Warszawie, czyli az tak bardzo im nie mozna ujmować. Sukces spory.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lis 2009, 9:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 lis 2009, 10:53
Sześć punktów.fieldy pisze:a kto mi powie jaką najwyższa przewage mieli w tym sezonie ?
Zdecydowanie nie podoba mi się to określenie.MENDEZ pisze:Po pięknych derbach Sosnowca
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 lis 2009, 16:34
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 lis 2009, 22:21
Myślę jednak, że Wisła po tej porażce dostała kubeł zimnej wody w odpowiednim momencie. Teraz jestem przekonany, że Wisła zdobędzie 6 punktów na korbie.piwus pisze:Tego jeszcze nie było. [k****] wstyd.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 lis 2009, 23:37
Cloner to jakis masowowy protest przeciw Iti ?Frekwencja na wszystkich meczach 14. kolejki: 32266
Średnia widzów na meczach 14. kolejki: 4033,25
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 lis 2009, 9:13
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 lis 2009, 9:23
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lis 2009, 9:23
To nie wina kibiców, że stadiony są puste. To wina takich jak Ty, którym się dupy ruszyć nie chce.Bienias pisze:Cloner to jakis masowowy protest przeciw Iti ?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 lis 2009, 9:48
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio