Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 kwie 2010, 20:33
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 kwie 2010, 14:11
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 kwie 2010, 14:15
Ja dałbym Marco, który miałby za zadanie raz ale porządnie go kopnąćŁukasz_ pisze:ja bym wybrał kogoś aby dręczył Messiego cały mecz.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 kwie 2010, 14:17
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 kwie 2010, 14:21
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 18 kwie 2010, 15:01
Trasa została podzielona na 630 km (nocleg w Cannes) dzisiaj i 350 km jutro. Oczywiście do podróży samolotem nie ma porównania (tu należy wziąć pod uwagę dojazd na lotnisko, odprawę, potem przylot i transfer z lotniska do hotelu, co też trochę trwa), ale to żadna katorga i o zmęczeniu nie powinno być mowy.Jarzinho pisze:Barcelona na spotkanie w Mediolanie przybędzie autokarem.![]()
http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=31749
Nie są to najlepsze wieści, bo w jakimś stopniu to się odbija na drużynie, bo nic tak nie męczy jak długie podróże. Dobrze, że decyzje podjęto dość szybko nie czekając na ewentualne zmiany i poprawienie się warunków. To jedyny wyjazd Barcy w ciągu dwóch tygodni, szkoda, że takie warunki przypadły właśnie przed tak ważnym spotkaniem.
Oby podróż w drugą stronę przebiegła normalnie.
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 kwie 2010, 23:50
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 kwie 2010, 0:16
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 kwie 2010, 1:13
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 kwie 2010, 8:18
Tak najcześciej gramy w lidze, w LM tez dosc czesto. Tyle, ze CSKA to nie Barcelona. Wydaje mi sie, ze bardziej prawdopodobne jest 4-3-1-2, ale na rewanż z Chelsea tez mieliśmy wyjść dwojka z przodu, a wyszlismy az trojka. Pandev jest w sredniej (powiedzmy) formie, a Balotelli i Eto'o to nie sa tytani pracy w destrukcji czy asekuracji. Dodatkowo Balotelli pomimo dobrej formy nadal nie cieszy sie zaufaniem Mourinho po swoich wystepkach, dlatego ja stawiam na mniej ofensywny wariant. Gra trzema napastnikami byłaby ryzykowna, ale troche w stylu Mourinho. Manifest ze my sie Barcelony nie boimy, ale boczni napastnicy musieliby byc bardzo uczuleni na powroty. Warto tez dodac, ze przy 4-3-1-2 Zanetti zagra na 100% w pomocy, a Chivu na lewej.Mentor pisze:Jestem zaskoczony tą wizją. Trzech napastników + Sneijder? Aż mi się nie chce w to wierzyć, ale takie zestawienie zwiastowałoby naprawdę ciekawy mecz.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 kwie 2010, 10:39
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 kwie 2010, 10:45
Chyba z Romakiedy ostatnio Inter zagrał 4-3-1-2?
Taki wariant obstawiam. Narzucanie zbyt mocnego tempa w pierwszym spotkaniu nie jest dla Interu korzystne. Lepsze 0-0 niz 2-2. Imo bedziemy starali sie powtorzyc pierwsze spotkanie z grupy (mecz ma byc nudny z minimalna liczba okazji) i zagrac zdecydowanie lepszy wyjazd.Warto tez dodac, ze przy 4-3-1-2 Zanetti zagra na 100% w pomocy, a Chivu na lewej.
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 kwie 2010, 10:52
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 kwie 2010, 11:01
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 kwie 2010, 11:07
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio