Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 31 lip 2005, 14:03
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeter_90 » 31 lip 2005, 14:34
czeter_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 lip 2005, 15:00
Tak Raul w pomocy świetnie myślisz normalnie już w tamtym sezonie Raul był próbowany w pomocy i co z tego wyszło???czeter_90 pisze:Jezeli odejdzie owen to czemu ma sie nie zalapac ?? Batista i raul moga zagrac na pomocy i ronaldo i robinho atak
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zidane » 31 lip 2005, 15:31
Zidane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 lip 2005, 16:07
Mnie tez to dziwi ale wiekszac forumowiczow nie wiem co to dobry transfer.Anka pisze:Tak sobie czytam ten temat i zaczynam się coraz bardziej dziwić forumowiczom... Rozumiem - transfer Kezmana do Atletico można uznać za udany, ponieważ w sparingach radzi sobie bardzo dobrze (w debiucie 3 gole). Dziwi mnie jednak sprawa Robinho do Realu - Brazylijczyk co prawda jest dobry, ale czy to dobry transfer? Przecież jeszcze nic w zespole nie pokazał. W dodatku nie wiadomo, czy się załapie do pierwszej jedenastki...
Czy to nie ty pisales dzis w komentach na BO?Zidane pisze: Barca w tym sezonie nikogo już nie sprowadzi bo po prostu nie mają kasy. Nawet za Eto'o nie mają czym zapłacić.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 lip 2005, 20:32
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 01 sie 2005, 23:14
zizou888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 01 sie 2005, 23:19
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2005, 22:38
To znaczy, że kiedy można to zauważyć?? Na przykładzie tego jednego transferu??zizou888 pisze:i teraz można świetnie zauważyć że barcelona w bitwie o jakiegoś piłkarza nie ma z nami szans
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 02 sie 2005, 22:49
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 sie 2005, 22:23
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 03 sie 2005, 22:29
Nie Stylian Petrov z Celticu tylko Martin Petrov z Wolfsburga. Ale tak czy tak bedzie wymiatał w Atletico.Dombroś pisze:Ja uważam (jak na razie) że najlepsze transfery to:
Petrov -CelticAtletico Madryt
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 sie 2005, 23:59
Na jakiej podstawie oceniasz ich ja narazie ich nie widzialem w barwach tych klubow (poza Diogo/nie pokazal nic poza uporczywym polowaniem a nogi zoltkow/). Wejdź na początek tematu i popatrz jak ludzie wychwalali Samuela dopuki ten nie zagrał kilku meczach w barwach Blancos potem wszyscy wieszali na nim psy...pomysl zanim coś napiszesz oceniac pilkarza na podstawie tego co grał w innej lidze troche chore...przyklad wspomniany SamuelDombroś pisze:Ja uważam (jak na razie) że najlepsze transfery to:
Tacchinardi -Juventus![]()
Villareal
Petrov -CelticAtletico Madryt
(Niech będzie)Diogo ???:arrow: Real M
(to będzie talent)
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 04 sie 2005, 0:14
sory za tamto troche mnie poniosło. miałem zły dzień i tak jakoś wyszło.bobi pisze:Z tego co wiem to Real tez ubiegal sie o Ronaldinho a ten wolal przejsc do BARCYA jesli jestes Zizou888 taki uparty to przyznam ci racje barcelona nie maszans z realem w bitwie o jakiegos pilkarza ale tylko w tym nie ma szans w pozostalych rzeczach to real nie ma szans
Wedlug mnienie ma lepszych i gorszych druzyn w bitwach o zawodnika. Barca tez dokonala swietnych transferow w poprzednim sezonie i jak sie okazalo duzo, duzo lepszych od realu.
Pozdro
zizou888
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 11:33
R@f@ł
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio