kto powinien być pewniakiem w kadrze Janasa??? - Strona 10

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 25 mar 2005, 22:52

Tomusmc pisze:Po pierwsze jeszcze raz zobacze zakropkowane przekleństwa to nie będę pobłażliwy
Po drugie kłótnie załatwia się na GG lub privach
Po trzecie Bubu przestań pisać językiem ircowym (mash)

gdybys tak mial traktowac wszystkich rowno to juz powinienes wreczyc bonusa 8) :twisted:

co do tematu pewniakiem powinien byc masazysta, lekarz i temu podobni specjalisci, w kocnu kadra to kadra, co do pilkarzy to tak naprawde nawet w takiej reprezentacji brazylii nie ma pewniakow :twisted:

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 26 mar 2005, 9:48

nie no smitu ie przesadzaj ktos musi byc podpora naszej repki. czy dzieki masazyscie wygramy jakis mecz??. jak juz wczesniej mowilem podpora jest ZURAW. Krzynowek tez dobrze gra, wiec mysle ze on tez ale przede wszystkim Maciej...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 mar 2005, 10:44

Kuchar pisze:nie no smitu ie przesadzaj ktos musi byc podpora naszej repki. czy dzieki masazyscie wygramy jakis mecz??. jak juz wczesniej mowilem podpora jest ZURAW. Krzynowek tez dobrze gra, wiec mysle ze on tez ale przede wszystkim Maciej...
No teraz sie zgodze z toba, ale Żuraw mial szanse na bycie gwiada szerokiego formatu jak Lazio chcialo go kupic, ale Wisla sie nie zgodzila. W tym momencie zniszczyli mu kariere pilkarska na szczeblu miedzynarodowym :| Moze gdyby nie to mielibysmy gwiazde nie tylko rrepry, ale takze Calcio ?? :D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 mar 2005, 10:59

chceili go tez wypozyczyc a pozniej kupic z levante ale jak zwykle wisle malo moze chca zeby go kupil real i zaplacil 60ml euro?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 mar 2005, 11:32

mathiasek12 pisze:chceili go tez wypozyczyc a pozniej kupic z levante ale jak zwykle wisle malo moze chca zeby go kupil real i zaplacil 60ml euro?
Dla nich ;iczyla sie tylko duza kasa a nei kariera jakiegos Żurawskiego. Dlatego lepiej nie zaczynac kariery w Wisle bo moze sie to źle skonczyc, albo nie podpisywa takich dlugich kontraktow. Tak samo Wislanie chciala puscic Uche do Ajaxu i chlop siebardzo zbulersowal :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 mar 2005, 12:50

RoRo, a kto ci powiedział, że nie Wisła nie chciała puścić Kalu do Ajaxu :|
Nie powtarzaj wszystkiego co na ulicy słyszałeś...

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 27 mar 2005, 8:48

Chyba po dzisiejszym meczu nie powinno byc watpliwosci Łowca Bramek Musi grac w reprezentacji.
Mozna powiedziec ze dzieki niemu mecz Polsce sie ulozyl i pozniej moglismy ich tylko dobijac!

Wielki Franek

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 mar 2005, 10:15

piwus pisze:RoRo, a kto ci powiedział, że nie Wisła nie chciała puścić Kalu do Ajaxu :|
Usyszałem od swojego trenera, a on by mnie nie łdował przecież ... Nie sadzisz ?? A wogole to mam pewnosc ze taka sytacja miala miejsce bo Kalu przez pol roku wogole nie trenowal bo sie obrazil ... :wink:

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 27 mar 2005, 10:40

Powracając do tematu!! dla mim zdaniem pewniakami powinni być
1 :arrow: Smoli :!:
2 :arrow: Krzyni :!:
3 :arrow: Marcin Kuś :!:
4 :arrow: Dudek :!:
5 :arrow: Franek , aczkolwiek nie lubie go zbytnio i nie podoba mi sie jego styl gry... no , ale bramki wali i to najwazniejsze
6 :arrow: OLI :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2005, 12:12

unojedrzej pisze:Powracając do tematu!! dla mim zdaniem pewniakami powinni być
1 :arrow: Smoli :!:
2 :arrow: Krzyni :!:
3 :arrow: Marcin Kuś :!:
4 :arrow: Dudek :!:
5 :arrow: Franek , aczkolwiek nie lubie go zbytnio i nie podoba mi sie jego styl gry... no , ale bramki wali i to najwazniejsze
6 :arrow: OLI :!:
1. Smolarek pewniakiem :?: Po jednym niezłym spotkaniu :?: Trzeba dawać mu częściej szanse to jasna sprawa ale żeby od razu pewniak :?:
3. Marcin Kuś :?: :roll: To dopiero pewny pewniak :lol:
6. Olisadebe :?: :roll: :shock: On jest prawie tak dobry jak Grzegorz 'niebezpieczna prędkość' Rasiak :lol: Nie wiem na jakiej podstawie takie bajki opowiadasz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 mar 2005, 12:25

RoRo pisze:
piwus pisze:RoRo, a kto ci powiedział, że nie Wisła nie chciała puścić Kalu do Ajaxu :|
Usyszałem od swojego trenera, a on by mnie nie łdował przecież ... Nie sadzisz ?? A wogole to mam pewnosc ze taka sytacja miala miejsce bo Kalu przez pol roku wogole nie trenowal bo sie obrazil ... :wink:

No w zasadzie mash rację, ale oferta od Ajaxu nigdy się nie pojawiła, było tylko zainteresowanie ze strony Holendrów, więc Wisła musiałaby go im za darmo odstąpić, jeśli by chcieli go puścić... Poza tym Uche czarował z wiekiem w dowozie osobistym, chciał się odmłodnić, cwanika jeden :twisted:. Holendrzy, jak się o tym dowiedzieli kompletnie zrezygnowali z zawodnika. Ale zanim to nastąpiło to Uche przyjął za pewnik swój transfer, przestał przychodzić na treningi, a kiedy dowiedział się o malejącym zainteresowniu, próbował wymusić na Wiśle transfer pełnym strajkiem (chyba nie wystąpił w meczu z Omonią Nikozją). Prezesostwo się zdenerwowało i zdyskwalifikowało go na pół roku, a FIFA je poparła.
A po pół roku zaczął się cyrk. Żeby go kibice nie zniszczyli psychicznie zaczął powtarzać jaki wielki błąd zrobił myśląc nawet o Ajaxie, jak mu dobrze w Krakowie itp... Największy hit był, zanim wprowadzili kartki za zdjęcie koszulki i Uche po golu pokazywał podkoszulek "Kocham Was".
Heh... Jak nas kocha okazało się kiedy nadeszła oferta z Bordeux. Klub wolał powiedzieć, że uche ma kontuzję, aby się go pozbyć. Bo ziomek znowu zaczął się nie pojawiać na treningach :lol:. Na następną odsłonę czekamy tylko do czerwca, bo wtedy wraca idol kibiców z Francji.

unojedrzej ciekawe mash spojrzenie. Takie świeże 8).

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 29 mar 2005, 14:50

ale mnie takie za przeproszeniem piepszenie wkurza... nie chcieli puścić Żurawia??!! mógł odejśc tylko Trabzonspor nieprzedstawil gwarancji bankowych, akluby z Turcji slyna z tego ze w taki sposb robia inne kluby w konia a z Uche to inna bajka...bo pare meczy dobrych zagrał i pomyslal ze moze odejsc kiedy chce i jak chce...teraz go napewno nie przyjma do zespolu(bynajmniej kibice) chociaz pilkarze napewno beda patrzec kątem oka...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8764
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2005, 16:10

Czytalem Wasze ostatnie posty i zauwazylem ze zeszliscie z glownego tematu pewniakow w polskiej kadrze na poboczne typu wisla, a transfery :D co mnie troche rozsmieszylo :D no ale coz, przejdzmy do pewniakow w polskiej reprezentacji, wg mnie powinien grac tam na pewno Krzynowek i Kaluzny w pomocy, w ataku Franek powinien miec pewne miejsce, Zurawski ale musialby zaczac strzelac gole, bo inaczej co to za napastnik, w obronie pewniakiem powinien byc Hajto czy gra czy tez nie !! Na bramce obojetnie kto by zagral bedzie dobrze, Dudek gra w bardzo dobrym klubie, zdarzaja mu sie wpadki, no ale komu sie nie zdarzaja, Boruc - najlepszy pilkarz polskiej extraklasy !! a jednak nadal tylko zmiennik, Majdan rowniez twierdzi ze jest on najlepszy, ponoc Szamotulski tez jest najlepszym bramkarzem w Max.Bundesliga (a z tego co pamietam to liga austriacka jest lepsza od naszej), no i nie zapominajmy o Kowalewskim, dzieki ktoremu Spartak nie bylby tak wysoko :) kibice uwazaja go za najwazniejszego zawodnika w klubie !!
Porusze temat Grzegorza Rasiaka, jest to bardzo ciekawa postac, gdyz w lidze angielskiej strzela bramki na zawolanie, a w polskiej reprezentacji jakos mu nie wychodzi, moze nie dostaje takich pilek ?? albo skutecznosc nie ta, cos nie pasuje, ale mysle ze jak Polska gra lub bedzie grac z zespolami z Wysp Brytyjskich to Rasiak powinien byc pewniakiem w skladzie !! Smolarka trzeba jeszcze testowac i sie pozniej okaze czy bedzie grac lepiej od Kosowskiego czy tez nie, bo w lidze niemieckiej to Smolarek gra lepiej, no ale to sie okaze w niedalekiej przyszlosci, jeszcze wspomne o najbardziej niedocenianym polskim pilkarzu - chodzi mi o Mariusza Lewandowskiego - wg mnie to on powinien miec pewne miejsce w polskiej kadrze, ale nie na pozycji defensywnego pomocnika, tylko tak jak gra w klubie (Szachtar - daleko zaszedl w UEFA) czyli srodkowy obronca !! Szachtar pokonal w UEFA Schalke, wyobrazcie sobie ze Lewandowski gra z Schalke w 1. skladzie i zaloze sie ze wtedy mialby pewne miejsce w polskiej kadrze !!! a przeciez Szachtar jest lepszy od Schalke !! to dlaczego Lewandowski nie ma miejsca w kadrze ?? tego to juz nikt nie wie :D
Dziekuje Wszystkim Tym, ktorzy przeczytali te moje wypociny :D
Pozdro :)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 16:51

po meczu z azerbejdzanem moje zdanie jest takie pewniakami sa krzynio,franek,szymek,zuraw,ebi

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 29 mar 2005, 17:37

No jeszcze Dudka nie podałeś mathiasek12 :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”