Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 03 sty 2011, 16:50
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 sty 2011, 16:51
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 03 sty 2011, 16:54
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 sty 2011, 16:55
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2011, 16:55
Dlatego zakładajcie pokoje na max 6 graczy, a nie tak jak ostatnio widziałem na 22!!ulynif pisze:granie gdy jest mało użytkowników na liście całkowitej
Piękna noc. Do 3.30 grałem z kaczym 1vs1. Najlepsze było gdy dał mi link do luknięcia, ja mówię, że potem, a on żebym teraz luknął, potem zmienił zdanie, ale ja już ładowałem stronę i zauważyłem, że ktoś mi strzela golaulynif pisze:no i historie w narracji kacze'ego, nie lagują ale powodują u wielu graczy dekoncentrację meczową, wczoraj w nocnej sesji gry sprawdzone przez ponad 2godz.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 03 sty 2011, 17:01
Ale nie chodzi mi o pokoik, to nie ma wielkiego znaczenia bo to kwestia hosta czy daje rade obsłużyć. Miałem na myśli tą listę zbiorczą wszystkich użytkowników w całej grze. Wczoraj wieczorem było ok 1800 i były lagi. W nocy spadło o jakieś 300os i już tak nie zacinało gry (jak mówiłem subiektywne spostrzeżenia, nie wiem ile w tym przypadku). Ale prawda jest że pok max 12 wystarczy, później tłok i połowa nic nie robi tylko pisząc może wpływać na lagowanie jeśli host nie daje radybartbuks pisze:Dlatego zakładajcie pokoje na max 6 graczy, a nie tak jak ostatnio widziałem na 22!!
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 sty 2011, 17:13
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 03 sty 2011, 17:25
ulynif
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 sty 2011, 17:34
kaczy
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 03 sty 2011, 17:37
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2011, 17:41
W pewnym gronie ustaliliśmy, że piszemy tylko w menu głównym. Nie ma rozmów podczas gry. Ani grający, ani oczekujący nie mają prawda dyskutować podczas rozgrywki.ulynif pisze:Kaczy chętnie ale bez tych Twoich słynnych historii bo nie grasz tylko opowiadasz. Jak chcesz grać to bez historii bo będzie walkower, to jak?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 03 sty 2011, 17:42
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 03 sty 2011, 17:44
ulynif
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio