Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2005, 19:10
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 06 lip 2005, 19:14
marcin90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2005, 19:20
powiedz mi jedno - kogo w PZPN lubia bardziej - Widzew czy GKS K.marcin90 pisze:Moim zdaniem Arka powinna zostać za karę zdegradowana do 2 ligi, a jej miejsce zająć powinien Widzew (jako czwarta drużyna ostatniego sezonu w drugiej lidze)
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 lip 2005, 19:45
Mieli dwa karne w ostatnich minutach i oba były zasłużone !!!! Poza tym było jeszcze kilka karnych, ale nie k.... w ostatnich minutach !! Nie widziałes, nie wiesz to sie najlepiej nie odzywaj !!marcin90 pisze:Już od dawna wiadomo było, że Arka kupuje mecze. Mieli sporo ( ok.8 ) karnych w ostatnich minutach.
ja zaprzecze... Poza tym nie ma na to DOWODÓW !!marcin90 pisze:Chyba nikt nie zaprzeczy, że Arka płaciła sędziom za przychylne decyzje![]()
![]()
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 07 lip 2005, 11:09
Robson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bilbo » 07 lip 2005, 12:24
bilbo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 07 lip 2005, 12:35
W ubiegłym sezonie na starcie Cracovia też nie miała gwiazd w swojej drużynie a mimo to grali ładną i bardzo skuteczną piłkę.Robson pisze:Arka Gdynia pewnie nie utrzyma sie w pierwszej lidze a szkoda![]()
Ci zawodnicy,którzy teraz grają w Arce nie są w stanie grać na pierszoligowym poziomie choć życze im jak najlepiej.
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 07 lip 2005, 17:03
A czy GKS dostałby licencję na grę w pierwszej lidze w przyszłym sezoniecloner pisze: powiedz mi jedno - kogo w PZPN lubia bardziej - Widzew czy GKS K.![]()
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 09 lip 2005, 22:01
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lip 2005, 22:36
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lip 2005, 22:45
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lip 2005, 11:31
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 11:46
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 10 lip 2005, 13:13
To sobie wyobraź. Arka w pełni zasłużyła na ten awans. Zresztą w Ekstraklasie udowodni wszystkim że jest bardzo dobrą drużynąBienias pisze:Arka jest na tyle slaba ze bez kupowania meczow nie awansowalaby do I ligi.
Po drugie nie porownujcie Wisly i Arki bo jest to nie na miejscu bo ja np nie wyobrazam sobie zeby Arka awansowala bez kupowania meczow
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 13:17
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio