Hertha BSC (zbiorczy) - Strona 10

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 sie 2005, 19:47

Dosmen pisze:Skoro był na wypożyczeniu we Fiorentinie to czemu nie w Hercie? Berlinczycy do biednych nie należa więc na jego kontrakt (prawdopodobnie po pół z Realem) wysypłają kasiorke. A Hertha potrzebuje napastnika z prawdziwego zdarzenia jak nikt inny z Bundesligi.
Teraz właśnie przeczytałem, że to ma być wypożyczenie. :wink: Więc zmieniam nastawienie do tej sprawy...

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 06 wrz 2005, 18:51

Portillio w Brugge, ale ciekawsze jest to, że portal bundesliga.pl podaje, że Wichanirek był na dopingu. Ciekawa sprwa. Zachęcam do czytania.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 06 wrz 2005, 19:29

ale za to Pantelic w Herthcie król strzelców ligi Serbskiej, a Rafaelem interesuje się Ajax i on chcę tam wrócic wieć po sezonie Rafael raczej w Ajaxie!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 wrz 2005, 13:31

Wczoraj Hertha rozegrała niezwykle emocjonujący mecz z Schalke. Szkoda tylko, że nie było bramek. Hertha przez większość meczu grała w '10'. Wspaniale w bramce spisywał się Fielder, a jego prawa ręka przejdzie do historii, kiedy to w nieprawdopodbny sposób obroniła strzał Vareli z woleja.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 wrz 2005, 16:15

W której minucie on wykonał tą cudowną paradę?

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 21 wrz 2005, 20:06

Fiedler wrócił do bramki jak się ciesze dobrze że już Tremmel nie broni bo ten pan może być co najwyżej rezerwowym szkoda że musiał zejść Gilberto (nie niestety jego wina) i musieli w 10 grać bo zxapewne byłoby zwycięstwo ale teraz liczę na wygraną z Duisburgiem i licze na conajmniej jedną bramkę Pantelica! :D gol dla Herthy z Duisburgiem po 7 minutach 1:0 aha i gol Pantelica na który liczyłem:)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 wrz 2005, 16:00

Hertha szczęśliwie wygrała z Duisburgiem 3-2. Strata punktów na Olympiastadion byłaby dużą niespodzianką. W samej końcówce meczu 3 punkty uratował Rafael. Trener MSV - Norbert Meier powiedział, że jego piłkarze zasłużyli na jeden punkt.
MSV po tej porażce spadło na ostatnie miejsce, Hertha jest na 4 miejscu.
Dwa ostatnie mecze Herthy to były dwie wielkie męczarnie. Słabe zwycięstwo nad MSV tłumaczę zmęczeniem Herthy. Przecież w niedziele zagrali niesamowicie trudny mecz na Veltins Arena z Schalke. Do tego grali przez 70 minut w '10'. W takiej sytuacji, to ja dziękuje. Zmęczyłeś się w niedziele jak cholera, a w środe musisz zagrać znowu.
Oto skład Herthy:
Fiedler - Friedrich, van Burik (46. Madlung), Simunic, Fathi - Kovac (89. Samba) - Cairo, Bastürk, Zecke (54. Rafael) - Marcelinho - Pantelic
Na oficjalnej stronie Herthy można zobaczyć ładną galerie z meczu z Duisburgiem. Tu macie link: http://www.herthabsc.de/index.php?id=12263

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 22 wrz 2005, 20:50

uhhhhhhh dobrze ze wygrali ale mnie niemal do zawału serca doprowadzili to tyle o tym meczu...

Awatar użytkownika
warkadiusz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: warkadiusz » 26 wrz 2005, 21:34

a teraz wygrali 1:0 z FC Koln na wyjezdzie!!!!!!! ogladalem ten mecz byl super:)
zapraszam na www.hertha.za.pl niedlugo bede szukal redaktora, strona szybko sie roziwja.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 26 wrz 2005, 22:05

Wiesz tez lubie Herthe ale z tym powiedzeniem "ten mecz był super to lekko przesadziłes :lol: . Super to był mecz ale HSV z Bayernem a nie Herthy z Koln nic ciekawego niebyło w tym meczu prócz niezbyt dobrej pracy pana Starka. No ale wiesz dla ciebie był super a dla mnie taki sobie

EDIT:

Aha i co to za stronka co kopijuesz tylko teksty z fusball.pl ?? chyba lepeij pisac samemu :lol:

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 28 wrz 2005, 16:26

mecz był średni dobrze że van Burick nie mógł zagrac :D

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 21 paź 2005, 11:40

po ogromnej wpadce z Arminią Bielefeld obawiałem się bardzo meczu z solidną drużyą Halmstadu na szczęście dobra gra choć tylko jeden zero anty bohaterem meczu napewno był zawodnik gospodarzy, Djuric który najpierw sam prawie strzelił głowa gola ale sie wyratował a później po strzale Kleszcza piłka trafiła w niego i zmieniła tor lotu i padł gol.

P.S. nie gadajcie mi że jest pod pod postem bo nie będe pisał w tym samym kiedy dotyczy zupełnie co innego! i nie piszcie że jestem jakimś nabijaczem bo mnie to denerwuje!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 paź 2005, 13:18

Rufus pisze:po ogromnej wpadce z Arminią Bielefeld obawiałem się bardzo meczu z solidną drużyą Halmstadu na szczęście dobra gra choć tylko jeden zero
a co myśłisz o najbliższej kolejce budnesligi. Czy Hertha poradzis obie z Mainz ?
Nie jestem zbyt poinformowany w temacie Herthy Berlin. Jakby mi ktokolwiek
coś podpowiedział - bedę wdzięczny.
Porażka z Arminia napewno nie napawa optymizmem przed jutrzejszą kolejką, no ale może się chłopaki zmobilizują - w końcu to tylko Mainz

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 paź 2005, 16:18

fieldy pisze:
Rufus pisze:po ogromnej wpadce z Arminią Bielefeld obawiałem się bardzo meczu z solidną drużyą Halmstadu na szczęście dobra gra choć tylko jeden zero
a co myśłisz o najbliższej kolejce budnesligi. Czy Hertha poradzis obie z Mainz ?
Nie jestem zbyt poinformowany w temacie Herthy Berlin. Jakby mi ktokolwiek
coś podpowiedział - bedę wdzięczny.
Porażka z Arminia napewno nie napawa optymizmem przed jutrzejszą kolejką, no ale może się chłopaki zmobilizują - w końcu to tylko Mainz
Mueh. Mianz, które wygrało 3:1 z Leverkusen. O początku sezonu i o tym co wtedy prezentowało Mainz trzeba zapomnieć. Zespół zaczął strzelać gole, i to najlepszym. Wreszcie Klop coś zrobił z tą drużyną. Nie potrafię jednak określić co. Na pewnoe Hertha nie będzie mial ałatwej przeprawy. Nie gra im się dobrze ze słabuszami. Wymęczone zwycięstwo z Diusburgiem, tragiczna porażka z Arminią nie napaw opymizmem. Ostatnie dwa mecze w BL - dwie porażki i chyba nieprzekonywująca wygrana z Halmstad.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 21 paź 2005, 21:27

hmm... Hertha może wygrać 5:0 a może przegrać 3:0 ja jestem jednak optymistą i stawiam 3:0 dla Herthy choć w tym roku Hertha zanotowała najlepszy start w bundeslidze od kilkudziesięciu lat... mimo 7 miejsca do meczu z Arminią było bardzo dobrze nie wiem co się stało w tym meczu :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”