Najbardziej obiecujący piłkarz w Premiership - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 25 cze 2005, 0:01

Dla mnie Pennant :D

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 25 cze 2005, 0:04

Pennat, zawodzi troche bo nie rozweija sie jego kariera tak jak trzeba, gdyż ma konflikty z prawe i w ogóle coś osttanio mało koncentruje sięna grze w piłke.

Dla mnie najbardziej obiecujący jest Sinana - Pognolle z Liverpooolu.

Awatar użytkownika
pitala
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitala » 25 cze 2005, 13:59

:arrow: Reyes
:arrow: Fabregas
:arrow: Pique
:arrow: R.van Persie
:arrow: Flamini
:arrow: G.Johnson

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 25 cze 2005, 16:52

a dla mnie juz prawie pilkarz chelsea shaun wright phillips . niezle miesza . jeszcze pokaze co potrafi

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 25 cze 2005, 17:12

mi osobiscie bardzo podoba sie robin van persie, ogladalem kilka meczy z jego udzialem i bylem pod wrazeniem, no ale oprocz niego duzy talent ma pennant
pzdr

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 01 lip 2005, 18:46

Jak dla mnie najwiękdzym talentem jest zawodnik, który ponoć miał grać dla naszej reprezentacji - ANDY JOHNSON. Uważam, że ma duży talent snajperski, a także potrafi zawsze znaleźć się w polu karnym przeciwnika.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 lip 2005, 18:53

marcin90 pisze:Jak dla mnie najwiękdzym talentem jest zawodnik, który ponoć miał grać dla naszej reprezentacji - ANDY JOHNSON. Uważam, że ma duży talent snajperski, a także potrafi zawsze znaleźć się w polu karnym przeciwnika.
Andy Johnson nie gra już w Premiership - Crystal Palace do niższej ligi (Coca Cola Championship :lol: ). W owej lidze będzie musiał zmierzyć się z Derby County, w której gra... Grzesio Rasiak. ;) Obecnie najbardziej utalentowanym graczem w Premiership jest moim skromnym zdaniem Stewart Downing z M'brough. ;)

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 01 lip 2005, 19:48

jak dla mnie magicy skrzydeł-pennant i james millner-przed nimi przyszłość

Awatar użytkownika
Fabregas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 01 lip 2005, 20:08

Jeremie Aliadiere

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 20:17

1.Fabregas
2.Pique
3.De Rossi-napastnik Manu :D
4.Reyes
5.Obus-abeie-ten z arsenalu nie wiem jak sie pisze :lol:

Cala reszta to rezerwy arsenalu...oni sa swietni :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 01 lip 2005, 20:55

fuss22 pisze:jak dla mnie magicy skrzydeł-pennant i james millner-przed nimi przyszłość
Ostatnio Millnera widzialem na turnieju w Tulonie i grał przeciętnie, moim zdaniem nic z nieg nie będzie. O wiele lepiej na tym turnieju zaprezentował się Wayne Routledge i on może zrobić naprawde wielką kariere!!!!!!

Pennant to on najpierw w głowie sobie musi poukladac a dopier pożniej myśleć o piłce! Już od sezony 2000/2001 obwoływano go wielkim talenciorem ale mnie nie przekonuje!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 lip 2005, 21:18

O ile się nie mylę, to Wayne Routledge kilka tygodni temu sfinalizował transfer z Crystal Palace do Tottenhamu? Bo jeżeli to ten piłkarz, to się zgadzam w pełni z Rossim - wielka przyszłość przed nim. ;) W Londynie się marnował, bo przecież wiadome było, iż Palace spadną, a w Tottenhamie (innej części stolicy Anglii :) ) może się spokojnie rozwinąć.

Padło tutaj kilka razy nazwisko Pennanta, i sądzę, że kilku fanów Arsenalu przecenia go. Co prawda jest utalentowany, ale nie aż tak, by go okrzynąć nadzieją ekipy z Highbury. Gość ma dar, ale nie jest jakimś tam fenomenem. Od paru ładnych lat wszyscy mówią, że jest nadzieją, a on jakoś nie czyni takich kroków, by MNIE utwierdzić w tym przekonaniu... ;)

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 01 lip 2005, 21:24

Anka pisze:Obecnie najbardziej utalentowanym graczem w Premiership jest moim skromnym zdaniem Stewart Downing z M'brough. ;)
Zdecydowanie popieram Twoje zdanie :) ale dodalabym tutaj jeszcze Wayne Routledge, ktory przejdzie do Tottenhamu oraz Deana Ashtona, ktory niestety znowu bedzie gral w Championship tyle, ze w Norwich.
Swoja droga to Tottenham zagial patrol na mlode talenty, sa zainteresowani wlasnie Downingiem, Johsonem, Ashtonem...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 lip 2005, 21:29

Mona_ pisze:
Anka pisze:Obecnie najbardziej utalentowanym graczem w Premiership jest moim skromnym zdaniem Stewart Downing z M'brough. ;)
Zdecydowanie popieram Twoje zdanie :) ale dodalabym tutaj jeszcze Wayne Routledge, ktory przejdzie do Tottenhamu oraz Deana Ashtona, ktory niestety znowu bedzie gral w Championship tyle, ze w Norwich.
Swoja droga to Tottenham zagial patrol na mlode talenty, sa zainteresowani wlasnie Downingiem, Johsonem, Ashtonem...
'Koguty' to się mogą nimi interesować, i tak ich nie ściągną. ;) Downing nie chce odejść z Middlesbrough, Ashton jest trochę 'dziwny', bo się ciągle nie potrafi zdecydować. :? Trudno im będzie. Chociaż muszę przyznać, że baaaaardzo młodą kadrę ma beniaminek Premiership: Sunderland, zatem kilku graczy grających w tym klubie będzie mogło walczyć o prymat w rankingu na najbardziej utalentowanego gracza w angielskiej ekstraklasie. ;)

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 01 lip 2005, 21:40

Anka pisze:
Mona_ pisze:
'Koguty' to się mogą nimi interesować, i tak ich nie ściągną. ;) Downing nie chce odejść z Middlesbrough, Ashton jest trochę 'dziwny', bo się ciągle nie potrafi zdecydować. :? Trudno im będzie. Chociaż muszę przyznać, że baaaaardzo młodą kadrę ma beniaminek Premiership: Sunderland, zatem kilku graczy grających w tym klubie będzie mogło walczyć o prymat w rankingu na najbardziej utalentowanego gracza w angielskiej ekstraklasie. ;)
Dlaczego nie moze sie zdecydowac (Ashton)?? Odszedl z Crewe wlasnie do Noriwch i jak mowi z ta druzyna wiaze swoja przyszlosc pomimo spadku. Ale prasa zawsze wie lepiej :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”