Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 06 lis 2005, 17:21
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 lis 2005, 17:31
Teraz wylądował w lidze meksykańskiej o ile się nie mylę. W poprzednim okienku transferowym nawet przewinęła się informacja, że mógłby wrócić do Valencii, ale jednak sprawa nie miała dalszego ciągu. Na ile była to plota nie jestem w stanie powiedzieć.Hawaii 96 pisze:a co się dzieiej wogóle z ich byłą gwaizdą Claudio Lopezem?
snake pisze:Musze powiedziec ze ogladalem skroty z meczu Valenci z Villarealem i dobrze grali.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 25 lis 2005, 11:54
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sty 2006, 8:05
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 15 sty 2006, 10:04
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sty 2006, 16:43
Rotnok pisze:Szkoda tylko Vicente... Oby to nie było nic poważnego, ale źle to wyglądało...
Pisakk
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 16 sty 2006, 18:21
Nie tak szybko, bedzie musial pauzowac od 4 do 6 tygodni.stan_mic pisze:vicente szybko wracaj...
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 26 sty 2006, 10:30
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 sty 2006, 10:38
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2006, 10:40
ja słyszałem o butelcesnake pisze:Wczoraj na meczu Valencia-Deportivo w 1/4 Pucharu Krola jeden z kibicow rzucil ostrym przedmiontem (moneta albo zapalniczka) w sedziego liniowego
to się chyba wsciekne - tylko Valencia została mi na kuponie i już prowadziła. Powinni uznać wynik obecny w chwili przerwania.snake pisze:W pierwszym meczu Deprotivo wygralo 1:0. CCEFF zgromadzi sie dzisiaj zeby omowic co teraz maja zrobic. Bierze sie pod uwage to ze mecz nie zostanie powtorzony tylko Deportivo zostanie ogloszone zwyciezca.
znaleźć łobuza i wychłostacj1mmy pisze:Troszke szkoda mi Valenci bo wygrywali , ale niestety za glupotę kibiców trzeba płacic
nie widze innego sposobu fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sty 2006, 13:22
fieldy pisze:to się chyba wsciekne - tylko Valencia została mi na kuponie i już prowadziła. Powinni uznać wynik obecny w chwili przerwania.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 lut 2006, 13:16
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_loko » 03 lut 2006, 15:00
el_loko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 lut 2006, 20:07
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio