Eliminacje do MŚ 2006 - Strona 10

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8741
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 mar 2005, 21:38

Pisakk pisze:O w mordę, jakby to Wiesiek powiedział...Czy nie pamiętasz, że Gilewicz w reprezentacji już BYŁ SPRAWDZANY? Przecież już miał możliwość pokazania swoich umiejętności i zawiódł...Wszyscy się dziwili, dlaczego może grać tak dobrze w klubie a w reprezentacji nie gra nic. Czy nie pamiętasz tego? NIE dla Gilewicza! On już miał szansę i ją zmarnował.
moze i byl sprawdzany, ale kiedy ? kilka lat temu, teraz mozna by go ponownie przetestowac :)
Pisakk pisze:Wiesz czemu Rasiak ma tyle goli w Championship? Może nie wiesz jak wygląda typowy mecz Derby. Cała drużyna haruje, a Rasiak tylko drepce. Jeno jak wyjdzie komuś dobre dośrodkowanie to wtedy może coś z główki się ustrzeli.
W tym Derby to muszą mieć bardzo dobrych pomocników - tak dobrze uderzają, że piłka odbija się od Rasiaka i wpada do bramki
normalnie chyba nie widziales zadnej bramki Grzegorza Rasiaka w Championships, albo celowo wypisujesz takie glupoty.
Pisakk pisze: Czemu nie Sobolewski po dobrym meczu? Tego chyba nigdy nie zrozumiem.
no tutaj to musze przyznac ze tez nie wiem czemu nie gral, powienien zagrac.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podsumowujac moje posty - ja nadal czekam :
kiedy Rasiak zagra 90minut w reprezentacji,
kiedy Janas powola Gilewicza oraz Mieciela,
kiedy Kałużny strzeli kolejnego gola w meczu o punkty (moze wtedy bedzie mniej ludzi na niego marudzic),
kiedy Dudek sie osmieszy i zastapi go Boruc,
kiedy Kłos nie bedzie grac na srodku obrony
kiedy Krzynowek nie zagra w reprezentacji 90minut
i na wiele innych :D

Pozdro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 mar 2005, 21:39

O Twoich świadomych wyborach z którymi się nie zgadzam nie będe dyskutował :wink: Odpowiem tylko na pytanie kogo widziałbym na środku pomocy zamiast Kałużnego. Odpowiedź jest jedna jak dla mnie - Sobolewski. Wiem, że jedna opcja to za mało na całą kadrę ale mówimy tu o pierwszym składzie.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 mar 2005, 22:42

Ja uważam, ze Janas zachowal się jak dureń...zmienił skłąd ktory wygrywa a jak wiadomo zwycięskiego sklądu sie nie zmienia...na co ten Kalużny jest slaby bardzo zlaby żenująco slaby...z akdrą skończyć juz powinien...te jego pokraczne wybicia...a i jak szybko sie pozbywal pilki bo neiw eidizal co z nią zrobic odrazu oddawal ją Bąkowi lub Klosowi...Panu juz podziękujemy
Karwan...za czasów Engela dobry rezerwowy...a teraz na ławke się nie nadaje gdzie Gorawski a grać powinien oczywiście Ebi :!:
Rasiak...i wszystko jasne...wygląda jak by uciekl z monaru kadra dla niego to za dużo...powiedzmy sobie w prost na drewanianą anglie dobry i drewniany Rasiak...co z tego ze tam strzela...niech to udowodni tu ślimok...w kadrze
Szkoda że nie wpuścil Lewego(Lewandowskiego)...szkoda naparwde bo chyba bym wyszedl zsibie i stanoł obok...
Ebi, Sobolewski do pierwszej 11...
Na ławce też przekosic...wypad Kałużny, Karwan, Rasiak...Janas roż banią :!:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 mar 2005, 22:47

cloner pisze: Podsumowujac moje posty - ja nadal czekam :
1.kiedy Rasiak zagra 90minut w reprezentacji,
2.kiedy Janas powola Gilewicza oraz Mieciela,
3.kiedy Kałużny strzeli kolejnego gola w meczu o punkty (moze wtedy 4.bedzie mniej ludzi na niego marudzic),
5.kiedy Dudek sie osmieszy i zastapi go Boruc,
6.kiedy Kłos nie bedzie grac na srodku obrony
7.kiedy Krzynowek nie zagra w reprezentacji 90minut
8.i na wiele innych :D

Pozdro
Łooo chopie ja przy Tobie to przedszkolak. Chylę czoła przed Tobą mistrzu...
Napinacz-kozak-prowokator :twisted:. Demoniczny jesteś :roll:... :lol:. Takiego tu jeszcze nie widziałem

Pozwoliłem sobie zaingerować w Twój post, coby łatwiej misię, było w bzdurach odnajdywać (moich oczywście, żeby nie było :P).
1. "Pierwsza luta w pysk-tak się zaczyna prolog"
Trzeba go było wypuścić na cały mecz z Autrią i Walią :roll:.
Franek? To niska chudzina? Rasiak ma wspaniałe warunki, tylko, że były atutem wyłącznie na podwórku z kolegami. Cudowna gra tyłem do bramki, wspaniała kontrola piłki (nie patrzy na nią tylko jak prowadzi ją ktoś inny :lol:). W reprezentacji nie strzela, bo Janas tak wyćwiczył u naszych piłkarzy automatyzmy w grze, że mamy błąd na błędzie, bo ustawienie jest dość przypadkowe. W związku z tym pan Rasiak musiałby się wykazywać inwencją, a jak wspomniałem on nawet tyłem do bramki nie potrafi grać. Pan Rasiak, gdyby wróciłby się po straconą piłkę (oczywiście tylko koledzy ją tracą no nie :wink:), umarłby z przepracowania.
Przeciwnicy Franka (jush ich nie ma) nazywali go kiedyś sępem pola karnego. Rasiak to sęp, zwiewny i zwinny, prawdziwa brzózka pola karnego...
2. "Gdybym był ślepy niszczyłbym MC brajlem". Niestety ci dwaj, nie są ślepi. Niszczyliby tylko w przypadku wetnięcia korka w oko przeciwnikowi.
Ale podobała misie Twoja argumentacja, o tym, że chcesz zobaczyć żel i strzały z przewrotki: "zreszta powiedzcie mi ktory z Was nie chcialby zobaczyc kilogramy zelu albo proby oddania strzalu z przewrotki tak potrafi tylko Mieciel". Boruc też ma niezły żel, powoli odnajduję klucz Twojego rozumowania. A na środku Szymkowiak jeśli słyszałeś kiedyś o nim 8). pytałeś wczesniej, kto powinien tam grać. Odpowiedz jest prosta (i tesh ma rewelacyjny żel)
3. "Próbując zrozumieć przez 24 godziny" jak duży kredyt zaufania dostaje piłkarz grający w 3 ligowych rezerwach Leverkusen, będący zapchajdziurą, za strzelenie JEDNEGO! gol? Oczywiście udowodnił klasę przechodzą do drugoligowca :roll:. Podobał mi się motyw jak niebiegnący, niepilnowany Kałużny potknął się w środę na piłce :lol:.
4. "Dobra wyłącz to" i przestań płakać
5. "Nie jestem najmądrzejszy, lecz swoje mi wpojono" i znam polską zawiść. Dudek zbyt dobry? Kłuje w oczka?
6. Kiedy Głowacki przestanie strzelać samobóje w meczu z Anglią. Wiem ja tesh bym wolał Jóźwiaka, ale Janas jakiś nietolerancyjny, dla Bereta
7. "Wypłatę zgarnął Bóg" dla Krzynówka nic nie zostało :roll:. Niezasłużył na 90 min. najwyżej na 30, a jush ostatni mecz? Co to było porażka polskiego futbolu. Najlepszy polski piłkarz nie i umie piłki kopnąć.
8.np. Ekipę Gumisiów, zamiast tych brzydkich wiślaków, co nie umieją grać :twisted:.

Dziękuje O.S.T.Rowi za inspirację 8).
I przepraszam, że zauważyłem tentemat tk późno :oops:. Pogadalibyśmy, a tak to śpisz jush pewnie.
Ostatnio zmieniony 31 mar 2005, 22:50 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 31 mar 2005, 22:47

Figo11 pisze:Ja uważam, ze Janas zachowal się jak dureń...zmienił skłąd ktory wygrywa a jak wiadomo zwycięskiego sklądu sie nie zmienia...na co ten Kalużny jest slaby bardzo zlaby żenująco slaby...z akdrą skończyć juz powinien...te jego pokraczne wybicia...a i jak szybko sie pozbywal pilki bo neiw eidizal co z nią zrobic odrazu oddawal ją Bąkowi lub Klosowi...Panu juz podziękujemy
Karwan...za czasów Engela dobry rezerwowy...a teraz na ławke się nie nadaje gdzie Gorawski a grać powinien oczywiście Ebi :!:
Rasiak...i wszystko jasne...wygląda jak by uciekl z monaru kadra dla niego to za dużo...powiedzmy sobie w prost na drewanianą anglie dobry i drewniany Rasiak...co z tego ze tam strzela...niech to udowodni tu ślimok...w kadrze
Szkoda że nie wpuścil Lewego(Lewandowskiego)...szkoda naparwde bo chyba bym wyszedl zsibie i stanoł obok...
Ebi, Sobolewski do pierwszej 11...
Na ławce też przekosic...wypad Kałużny, Karwan, Rasiak...Janas roż banią :!:
Zgodziłbym się ale po jedym warunkiem. Zeby Lewandowski nie grał w pomocy!! Powinienen grać na obronie jak w u siebie w klubie , a nie Janas jak zwykle dziwoląguje...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 mar 2005, 23:01

piwus pisze: Łooo chopie ja przy Tobie to przedszkolak. Chylę czoła przed Tobą mistrzu...
Napinacz-kozak-prowokator :twisted:. Demoniczny jesteś :roll:... :lol:. Takiego tu jeszcze nie widziałem

Pozwoliłem sobie zaingerować w Twój post, coby łatwiej misię, było w bzdurach odnajdywać (moich oczywście, żeby nie było :P).
1. "Pierwsza luta w pysk-tak się zaczyna prolog"
Trzeba go było wypuścić na cały mecz z Autrią i Walią :roll:.
Franek? To niska chudzina? Rasiak ma wspaniałe warunki, tylko, że były atutem wyłącznie na podwórku z kolegami. Cudowna gra tyłem do bramki, wspaniała kontrola piłki (nie patrzy na nią tylko jak prowadzi ją ktoś inny :lol:). W reprezentacji nie strzela, bo Janas tak wyćwiczył u naszych piłkarzy automatyzmy w grze, że mamy błąd na błędzie, bo ustawienie jest dość przypadkowe. W związku z tym pan Rasiak musiałby się wykazywać inwencją, a jak wspomniałem on nawet tyłem do bramki nie potrafi grać. Pan Rasiak, gdyby wróciłby się po straconą piłkę (oczywiście tylko koledzy ją tracą no nie :wink:), umarłby z przepracowania.
Przeciwnicy Franka (jush ich nie ma) nazywali go kiedyś sępem pola karnego. Rasiak to sęp, zwiewny i zwinny, prawdziwa brzózka pola karnego...
2. "Gdybym był ślepy niszczyłbym MC brajlem". Niestety ci dwaj, nie są ślepi. Niszczyliby tylko w przypadku wetnięcia korka w oko przeciwnikowi.
Ale podobała misie Twoja argumentacja, o tym, że chcesz zobaczyć żel i strzały z przewrotki: "zreszta powiedzcie mi ktory z Was nie chcialby zobaczyc kilogramy zelu albo proby oddania strzalu z przewrotki tak potrafi tylko Mieciel". Boruc też ma niezły żel, powoli odnajduję klucz Twojego rozumowania. A na środku Szymkowiak jeśli słyszałeś kiedyś o nim 8). pytałeś wczesniej, kto powinien tam grać. Odpowiedz jest prosta (i tesh ma rewelacyjny żel)
3. "Próbując zrozumieć przez 24 godziny" jak duży kredyt zaufania dostaje piłkarz grający w 3 ligowych rezerwach Leverkusen, będący zapchajdziurą, za strzelenie JEDNEGO! gol? Oczywiście udowodnił klasę przechodzą do drugoligowca :roll:. Podobał mi się motyw jak niebiegnący, niepilnowany Kałużny potknął się w środę na piłce :lol:.
4. "Dobra wyłącz to" i przestań płakać
5. "Nie jestem najmądrzejszy, lecz swoje mi wpojono" i znam polską zawiść. Dudek zbyt dobry? Kłuje w oczka?
6. Kiedy Głowacki przestanie strzelać samobóje w meczu z Anglią. Wiem ja tesh bym wolał Jóźwiaka, ale Janas jakiś nietolerancyjny, dla Bereta
7. "Wypłatę zgarnął Bóg" dla Krzynówka nic nie zostało :roll:. Niezasłużył na 90 min. najwyżej na 30, a jush ostatni mecz? Co to było porażka polskiego futbolu. Najlepszy polski piłkarz nie i umie piłki kopnąć.
8.np. Ekipę Gumisiów, zamiast tych brzydkich wiślaków, co nie umieją grać :twisted:.

Dziękuje O.S.T.Rowi za inspirację 8).
I przepraszam, że zauważyłem tentemat tk późno :oops:. Pogadalibyśmy,
a tak to śpisz jush pewnie.
Nie lubie jak ktos ingeruje w moje posty, no ale trudno, stalo sie :D
przeczytalem Twoj caly post i mi sie plakac chchialo, wiem ze moje opinie jest kontrowersyjne, co nie oznacza ze nalezy sie od razu nabijac, niektore Twoje odpowiedzi byly na poziomie przedszkolaka.
1 punkt - nie lubie jak ktos sie nabija z rodakow, no ale coz mozna poradzic, Rasiak byl i bedzie zawodnikiem ktoremu nalezy sie miejsce w reprezentacji Polski,
2 punkt - ja jednak zostaje przy swoim - Mieciel przydalby sie w kadrze
3 punkt - Kałużny jest lepszy w defensywie niz Szymkowiak w ofensywie
4 punkt - tu mi sie plakac chcialo
5 punkt - Dudek dobry ?? ale tylko w kadrze, w lidze jest sredniakiem, i czesto sie osmiesza, dlatego napisalem ze czekam az sie osmieszy w reprezentacji (oby przy stanie 5-0 dla naszych)
6 punkt - i Kłos i Głowacki i tymbardziej Twoj ulubieniec "Beret" nie powinni grac w reprezentacji, na srodku powinien grac Żuraw
7 punkt - napisalem o Krzynowku dlatego ze obojetnie czy gra dobrze czy tez nie, zawsze gra 90min, nigdy nie mozna sprawdzic zadnego jego zmiennika, a jak mu sie trafi jakas kontuzja (daj boze oby nie)
8 punkt - zauwazylem ze jestes fanem gumisiow :D no i Wisly :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 mar 2005, 23:38

cloner pisze:
Nie lubie jak ktos ingeruje w moje posty, no ale trudno, stalo sie :D
przeczytalem Twoj caly post i mi sie plakac chchialo, wiem ze moje opinie jest kontrowersyjne, co nie oznacza ze nalezy sie od razu nabijac, niektore Twoje odpowiedzi byly na poziomie przedszkolaka.
1 punkt - nie lubie jak ktos sie nabija z rodakow, no ale coz mozna poradzic, Rasiak byl i bedzie zawodnikiem ktoremu nalezy sie miejsce w reprezentacji Polski,
2 punkt - ja jednak zostaje przy swoim - Mieciel przydalby sie w kadrze
3 punkt - Kałużny jest lepszy w defensywie niz Szymkowiak w ofensywie
4 punkt - tu mi sie plakac chcialo
5 punkt - Dudek dobry ?? ale tylko w kadrze, w lidze jest sredniakiem, i czesto sie osmiesza, dlatego napisalem ze czekam az sie osmieszy w reprezentacji (oby przy stanie 5-0 dla naszych)
6 punkt - i Kłos i Głowacki i tymbardziej Twoj ulubieniec "Beret" nie powinni grac w reprezentacji, na srodku powinien grac Żuraw
7 punkt - napisalem o Krzynowku dlatego ze obojetnie czy gra dobrze czy tez nie, zawsze gra 90min, nigdy nie mozna sprawdzic zadnego jego zmiennika, a jak mu sie trafi jakas kontuzja (daj boze oby nie)
8 punkt - zauwazylem ze jestes fanem gumisiow :D no i Wisly :D

Pozdrawiam
1. Wypadałoby zapytać za czyje grzechy, kto zawinił. Podejrzewam tych włochów co rasiakiem wzgardzili, więc znalazł przytułek w Anglii.
A tak na "serio" to na przestrzeni wieków w reprze lepiej na jego pozycji spisywali się Włodarczyk, Saganowski, Niedzielan. Kiedy była burza z powołaniem dla Franka, był argument, że on potrafi strzelać tylko w lidze, w miedzynarodowych się spala. Przy Rasiaku wszyscy zasłabli nikt nie maił siły protestować :twisted:
2. Lubi się ten żel co 8)? Mash jakieś konkretne argumenty? Wyróżnił się jakoś przez ostatnie 2 lata? Oprócz wspierania greckich firm żelowych
3. A Sobolewski lepszy w defensywie od Żurawskiego :shock:. Uwierzyłbyś? A tak "serio", rozumiem, że lubisz jak Kałużny prostopadle przecina piłkę :wink:.
4. Nie tobie jednemu, lepsi na twoim miejscu by wymiękli
5. Faktycznie średniak w jednej z najlepszych lig swiata, to gorzej niż jeden z najlepszych polskich Ideoligowych bramkarzy. Dalej zazdrościmy? Czekamy na blamaż, aby powiedz "a nie mówiłem, on jest cienki jak Rasiak"?
6. Żurawski? czy tesh ten słynny Dariuszek z Hannoveru? Kozacko wybrałeś? Nestor polskiej obrony kontra gość, który większość zawodników polskiej kadry minąłby na ulicy i nie poznał. No chyba, że z telewizji :roll:
7. A z Ciebie to taki żelowy fanatyk. Zauważyłem również, że lubisz perły z lamusa. Jak to mówią perły przed wieprze :roll:.
A Gumisie pisz z dużej litery, bo to oznaka szacunku :twisted:. W koncu lepsze od Wiślaków 8).

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 01 kwie 2005, 0:19

Ciekawie jest w grupach 3, 4 i 7,gdzie 4 drużyny mają szanse praktycznie na awans z pierwszego miejsca.Dziwi postawa Francji, która po odejściu Zizou, nie ma już takiego potencjału ofensywnego jak wcześniej.Tylko 5 zdobytych bramek, ale za to 1 stracona.SiG jako jedyna nie straciła gola.Ktoś wcześniej pisał, że SiG ma takich zawodników, a jednak zawodzi.Teraz jest na dobrej drodze do awansu z pierwszego miejsca.Poważnymi rywalami dla Polski co do awansu bezpośrednio z 2 miejsca będą Grecy, Czesi, może Szwecja.W Słowaków raczej nie liczę, raczej nie nie zdobędą aż tylu punktów.A co do polskiej grupy, to wydaje mi się, że Anglia pierwsze miejsce, a Polska na drugim z 22 pkt :D.(Wygrana z Azerami, z Walijczykami, w najgorszym wypadku remis z Austrią i raczej nie liczę na niespodziankę w Manchesterze) :).
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2005, 8:23 przez Uchi_UfFy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 kwie 2005, 7:08

do piwus'a :

nie chce mi sie juz odpowiadac, bo szkoda mi energii na pisanie, ja po prostu napisalem swoja opinie, a Ty sie musiales baaardzo zbulwersowac i oczywiscie sie troche ponabijales, no ale to zrozumiale, w koncu kibicujesz Wislakom

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 01 kwie 2005, 8:18

Grecja miała błyszczeć w eliminacjach jak i turnieju finałowym, taktyki Otto Renhagella się skończyły. Francja ma problemy z awansem, a co dopiero będzie w turnieju finałowym.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 01 kwie 2005, 8:26

magus pisze:Grecja miała błyszczeć w eliminacjach jak i turnieju finałowym, taktyki Otto Renhagella się skończyły. Francja ma problemy z awansem, a co dopiero będzie w turnieju finałowym.
Bardziej to była drużyna jednego turnieju, ale jak narazie i tak mają duże szanse na awans.A Francji to by się przydał trener"z jajem", oraz zmiana taktyki, bo ta z dwoma DMC jest śmieszna.Następcy Zizou są napewno, ale nie można od nich wyciągnąc max możliwości.Francja to dalej silna drużyna, ale chyba trafiła w kryzys.A może da się jeszcze Zizou przekonać do powrotu... :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 kwie 2005, 11:45

Uchi_UfFy pisze:
magus pisze:Grecja miała błyszczeć w eliminacjach jak i turnieju finałowym, taktyki Otto Renhagella się skończyły. Francja ma problemy z awansem, a co dopiero będzie w turnieju finałowym.
Bardziej to była drużyna jednego turnieju, ale jak narazie i tak mają duże szanse na awans.A Francji to by się przydał trener"z jajem", oraz zmiana taktyki, bo ta z dwoma DMC jest śmieszna.Następcy Zizou są napewno, ale nie można od nich wyciągnąc max możliwości.Francja to dalej silna drużyna, ale chyba trafiła w kryzys.A może da się jeszcze Zizou przekonać do powrotu... :wink:

co do grecji to nie raz sie wypowiadalem i zdanie nie zmienilem, to byla druzyna farta niczym obecnie kadra janasa, tylko ze janosiki bramek strzelaja a tamci sie tylko bronia, wykorzystali zmeczenie najlepszych, a zamiast grajac postawili mur i czekali na cud i ten cud przyszedl :twisted: :twisted:

co do tri colores -- brak zizu desailego czy innych bardzo mocno sie odbil na grze, widac ze jeszcze nowe pokolenie nie moze sie przelamac :? sa slabo zgrani, ale czy od razu kryzys ? raczej nie, po prostu najstepuje zmiana pokoleniowa, troche czasu musi minac zanim bedzie widac efekty :wink: zanim mlodzi pilkarze ustabilizuja swoj poziom do tego by z meczu na mecz grac lepiej, pamietam jak zidane, henry, trezeguet, makelele wchodzili do skladu wtedy tez nie bylo kolorowo, a minelo kilka lat i stali sie najlepsi na swiecie, teraz tez tak moze byc 8) nowa sila jaka drzemie w pilkarza takich jak guly, essien, pedretti, mavuba, mexes moze sie ulotnic moze dopiero na nastepnych euro kto wie :twisted:

co do powrotu zizu to ja jestem tego przeciwnikiem, nalezy szukac jego nastepcy a nie blagac o powrot boga, gdy odchodzil platini tez byla taka melancholia i co poczekali i dostali geniusza z ruleta :lol: teraz bedzie pewno podobnie

ogolnie co do sytuacji w roznych grupach martwi mnie postawa, oprocz francji, hiszpanow i brazylii zachaczajac o concacaf, hiszpanie zawsze w eliminacjach pruli wszystkich na strzepy, grali z kazdym wygrawajac z wiekszoscia, w koncu to o nich mowi sie iz sa krolami eliminacji, moze w koncu historia sie zmieni, moze tym razem ledwo ledwo awansuja a na mundialu, raul, morientes, torres, hoakin, del horno zagraja nawet o zloto :) z brazylia ktora w kolejnych pod rzad eliminacjach niesamowiscie sie meczy, druzyna z takim napadem (robinho, adriano, ronaldo, oliveira, ronaldinho) ledwo radzi sobie z paragwajem i nie moze wygrac z urugwajem, potencjal jaki w nich drzemie zawsze jest gigantyczny, moze oni po prostu mysla ze to dopiero na mundialu zaczyna sie gra 8) tak jak to bylo 3 lata temu :roll: :wink:

dobra na razie tyle jeszcez bym sobie popisal
:wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 kwie 2005, 13:07

cloner pisze:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podsumowujac moje posty - ja nadal czekam :
kiedy Rasiak zagra 90minut w reprezentacji,
kiedy Janas powola Gilewicza oraz Mieciela,
kiedy Kałużny strzeli kolejnego gola w meczu o punkty (moze wtedy bedzie mniej ludzi na niego marudzic),
kiedy Dudek sie osmieszy i zastapi go Boruc,
kiedy Kłos nie bedzie grac na srodku obrony
kiedy Krzynowek nie zagra w reprezentacji 90minut
i na wiele innych :D

Pozdro
Przypomnij sobie kilka meczy raprezentacji(np. z USA u siebie) to bedziesz wiedzial czemu Rasiak nie gra 90 minut. To ze strzela w klubie nie musi przelozyc sie na kadre. Klos ostatnio radzi sobie conajmniej dobrze i nie widze poki co godnego nastepcy. Co do Gielewicza i Mieciela to pamietam wystepy Gila jeszcze 5 lat temu i powiem tak nie zaimponowal mi forma. Mieciel to juz pilkarz bez przyszlosci i raczej nie pomoglby kadrze. Pozdr

Poprawiłem cytat bo wychodziło z niego, że to ja napisałem... //Pisakk

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 kwie 2005, 13:50

serek408 pisze:Przypomnij sobie kilka meczy raprezentacji(np. z USA u siebie) to bedziesz wiedzial czemu Rasiak nie gra 90 minut. To ze strzela w klubie nie musi przelozyc sie na kadre. Klos ostatnio radzi sobie conajmniej dobrze i nie widze poki co godnego nastepcy. Co do Gielewicza i Mieciela to pamietam wystepy Gila jeszcze 5 lat temu i powiem tak nie zaimponowal mi forma. Mieciel to juz pilkarz bez przyszlosci i raczej nie pomoglby kadrze. Pozdr
Przypominam sobie mecz z USA i odrazu przypomina mi sie dobry mecz Włodarczyka - ciekawe czemu jego Janas nie powoluje (czyzby chodzila o ta kartke w el.), moze wtedy Rasiak nie zagral najlepiej, ale jednak skoro dobrze gra w lidze to w kadrze tez sie przelamie (no chyba ze bedzie 2.Warzychą), a co do Gilewicza to ze 5lat temu gral slabo to nie znaczy ze teraz by sie nie przydal, moze i Mieciel to juz pilkarz starszy, ale to nie znaczy ze sie juz nie nadaje, od tego sa mecze towarzyskie zeby go przetestowac, no ale to juz jest robota Janasa

magus pisze:Grecja miała błyszczeć w eliminacjach jak i turnieju finałowym, taktyki Otto Renhagella się skończyły
jezeli uwazasz ze Grecja sie juz skonczyla to chyba nie znasz tabeli, nie ogladales ich spotkan, np. Grecja-Dania (przypomnij sobie wynik)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 kwie 2005, 14:33

cloner pisze:
serek408 pisze:Przypomnij sobie kilka meczy raprezentacji(np. z USA u siebie) to bedziesz wiedzial czemu Rasiak nie gra 90 minut. To ze strzela w klubie nie musi przelozyc sie na kadre. Klos ostatnio radzi sobie conajmniej dobrze i nie widze poki co godnego nastepcy. Co do Gielewicza i Mieciela to pamietam wystepy Gila jeszcze 5 lat temu i powiem tak nie zaimponowal mi forma. Mieciel to juz pilkarz bez przyszlosci i raczej nie pomoglby kadrze. Pozdr
Przypominam sobie mecz z USA i odrazu przypomina mi sie dobry mecz Włodarczyka - ciekawe czemu jego Janas nie powoluje (czyzby chodzila o ta kartke w el.), moze wtedy Rasiak nie zagral najlepiej, ale jednak skoro dobrze gra w lidze to w kadrze tez sie przelamie (no chyba ze bedzie 2.Warzychą), a co do Gilewicza to ze 5lat temu gral slabo to nie znaczy ze teraz by sie nie przydal, moze i Mieciel to juz pilkarz starszy, ale to nie znaczy ze sie juz nie nadaje, od tego sa mecze towarzyskie zeby go przetestowac, no ale to juz jest robota Janasa

[Pozdrawiam [/b]
Wlodarczyk zagral jeszcze z Walia w Cardiff. Poza tym w Legii nie idzie mu ostatnio najlepiej wiec nie przydalby sie reprezentacji. Wedlug mnie zamiast powolywac starszych napastnikow , Janas powinien dac szanse mlodszym (Pawel Brozek) zeby sie ogrywali. Bo po co nam na lawce wiekowi napastnicy(Mieciel , Gielewicz) jak i tak niewiele pograja z powodu swietnej formy innych napastnikow. A tak mlody gracz by sie ogrywal i moze by cos z niego bylo.

Napastnicy ktorzy sa w kadrze albo Janas powinien sie przyjzec :
Zurawski
Frankowski
Rasiak
Niedzielan
Saganowski
Wlodarczyk
Brozek
Kryszalowicz (?)

Tak wiec nie widze tuataj miejsca dla Mieciela i Gielewicza

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”