moze i byl sprawdzany, ale kiedy ? kilka lat temu, teraz mozna by go ponownie przetestowacPisakk pisze:O w mordę, jakby to Wiesiek powiedział...Czy nie pamiętasz, że Gilewicz w reprezentacji już BYŁ SPRAWDZANY? Przecież już miał możliwość pokazania swoich umiejętności i zawiódł...Wszyscy się dziwili, dlaczego może grać tak dobrze w klubie a w reprezentacji nie gra nic. Czy nie pamiętasz tego? NIE dla Gilewicza! On już miał szansę i ją zmarnował.
normalnie chyba nie widziales zadnej bramki Grzegorza Rasiaka w Championships, albo celowo wypisujesz takie glupoty.Pisakk pisze:Wiesz czemu Rasiak ma tyle goli w Championship? Może nie wiesz jak wygląda typowy mecz Derby. Cała drużyna haruje, a Rasiak tylko drepce. Jeno jak wyjdzie komuś dobre dośrodkowanie to wtedy może coś z główki się ustrzeli.
W tym Derby to muszą mieć bardzo dobrych pomocników - tak dobrze uderzają, że piłka odbija się od Rasiaka i wpada do bramki
no tutaj to musze przyznac ze tez nie wiem czemu nie gral, powienien zagrac.Pisakk pisze: Czemu nie Sobolewski po dobrym meczu? Tego chyba nigdy nie zrozumiem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Podsumowujac moje posty - ja nadal czekam :
kiedy Rasiak zagra 90minut w reprezentacji,
kiedy Janas powola Gilewicza oraz Mieciela,
kiedy Kałużny strzeli kolejnego gola w meczu o punkty (moze wtedy bedzie mniej ludzi na niego marudzic),
kiedy Dudek sie osmieszy i zastapi go Boruc,
kiedy Kłos nie bedzie grac na srodku obrony
kiedy Krzynowek nie zagra w reprezentacji 90minut
i na wiele innych
Pozdro