Na to się już zapowiadało po meczu z Wisłą kiedy rozegrał bardzo dobre spotkanie. Oby tak dalej a długo nie będzie grał w Vitoricloner pisze:Brawa dla Saganowskiego
moze w meczu z Wisla tez cos strzeli
No duże zaskoczenie ale wydaje mi się że jakiejś kontuzji doznał bo wątpię aby z powodów sportowych się nie znalazł w kadrze. Zresztą ostatnio dużo strzela.cloner pisze:Cytat:
W spotkaniu 8. kolejki ligi szkockiej Celtic Glasgow pokonał na własnym boisku Inverness CT 2:1 (0:0).
W meczowej „18” niespodziewanie nie znalazł się Maciej Żurawski. Całe spotkanie rozegrał Artur Boruc.
moze ktos wie czemu Zurawski nie zagral
cloner pisze:Niezwykle ciekawe wieści docierają z Holandii; jak ujawnia portal Voetbalzone, Guus Hiddink zamierza zimą poważnie wzmocnić ekipę PSV Eindhoven, a na liście potencjalnych piłkarzy do sprowadzenia znajduje się reprezentant Polski Arkadiusz Radomski.
Były pomocnik SC Heerenveen występuje obecnie w Austrii Wiedeń.
Radomski cieszy się w Eredivisie dużym szacunkiem. Przez wiele lat występował w SC Heerenveen, gdzie był nawet kapitanem drużyny i jego transfer wydaje się być dość prawdopodobny.
Klub Philipsa musiałby za niego zapłacić około miliona euro
Trzeba przyznać że markę w Holandi to on wyrobioną ma ale nie spodziewałem że aż tak dobrą. Jednak wydaje mi się że jeśli już tam przejdzie to będzie raczej rezerwowym, choć kto wie może mu się uda jak Iwanowi