FIFA Ultimate Team - Strona 91

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 sty 2017, 19:36

To jest paczka za 125k.

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 530

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 27 sty 2017, 19:43

To bieda jak za paczkę o takiej wartości. Ogólnie od kiedy wypadł mi Bale to nie trafiłem absolutnie nic. Najdroższa karta to Sokratis.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 27 sty 2017, 20:15

Ja w paczce Ultimate 30 kasztanów, od 76-84. Najlepszy Ben Arfa :lol2:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 sty 2017, 20:39

Tak w ogóle to chcecie dobry fanpejdz z wieloma informacjami na temat FUT :?:

https://www.facebook.com/FifaCoinsPL/?fref=ts

Gość niby jest coinssellerem, ale nie ma tam spamu, a wiele ciekawych informacji.

W sklepie macie 10 paczek za 7,500 które normalnie kosztują 15k. Wypada z nich słabo, ale mało prawdopodobne aby się nie zwróciły.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 28 sty 2017, 12:49

Jak tam wam idzie w FUT Champions? Ja na razie bilans 7-10 co na debiut spoko nawet a może z 3 mecze przegrałem albo w 90min albo w 120...

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 sty 2017, 14:04

Ja zaczałem od 9-2, a teraz mam ledwie 12-7.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 sty 2017, 1:47

Chcecie kilka tanich paczek :?: Wchodzicie w SBC o Eto'o i robicie wyzwania z Galatasaray, Fenerbahce i Besiktasu. Skład wychodzi was ledwie kilka tysięcy, a paczki dużo więcej warte. Jednak zróbcie to za kilka dni bo przez ten Chiński nowy rok same gówna wypadają.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 lut 2017, 0:49

Zrobiłem SBC o Eto'o. Karta mi nie potrzebna, ale podobno można zarobić jutro dam odpowiedź jak otworzę wszystkie paczki.

Teraz robię SBC z lig, ale jedynie mocne zespoły. Dlaczego :?: Łatwo znaleźć ich piłkarzy na rynku za fajną cenę i dają niezłe paczki. Np. skład wychodzi mnie ok. 5k, a dostaje paczkę za bądź 25k itd.

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 02 lut 2017, 8:24

W weekend wychodzą nowe karty Ones to Watch, będzie też jakieś SBC z tym związane.
Pochwalicie się składami? Ja na zmianę gram takimi 2:
http://www.futhead.com/17/squads/4322345/
http://www.futhead.com/17/squads/4322354/

Teraz czekam do niedzieli, żeby kupić IF Kovacić, a oprócz tego zaczynam zbierać na Ronaldo, mam 50k, więc trochę to jeszcze potrwa :D No i żałuję, że nie kupiłem IF Carrasco, gdy chodził po 70-80k, bo jego NIF jest najbardziej irytującym zawodnikiem w mojej drużynie. W szczególności, że jego upgrade jest więcej niż pewny.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 lut 2017, 9:05

Obrazek

Nowe OTW. W sumie nic ciekawego. Obrazek

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 lut 2017, 9:13

Oho to moze sie skusze na jakis maly opening. Bo bedzie sporo kart do trafienia. ( i tak nic pewnie nie trafie ) ale to jak hazardem trochę :P

To moje sklady:

Podstawowy
https://www.futbin.com/17/squad/1537542
Rezerwowy
https://www.futbin.com/17/squad/1537565

Powiem ci Emski że nie rozumiem tego Non Rara Mesy w twoim skladzie ale cóż. :P

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 02 lut 2017, 9:29

myhalek_acm pisze: Powiem ci Emski że nie rozumiem tego Non Rara Mesy w twoim skladzie ale cóż. :P
To jest Kante dla biedaków z La Liga :D Dupy nie urywa, ale jest wystarczająco szybki, kondycja 92 i workraty H/H. No i nistki rating, więc obniża overall ;) Przy moim graniu przydaje się taki mały szczur, którym można biegać w jedną i drugą stronę i nigdy się nie zmęczy. Ale tak czy inaczej Kovacić w domyśle ma go zastąpić, jak wypadnie mi coś fajnego z paczek to może też spróbuję SIF Iborrę, bo wygląda przerażająco dobrze.

Spoko się gra 5 obrońców? W WL jak zagram 5 meczów z drużynami grającymi 3-5-2 to jest dużo, więc chyba nie jest to zbyt popularne ustawienie.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 lut 2017, 9:43

Dla mnie o wiele lepiej niż 4 i defensywnym pomocnikiem. Ponieaważ jezeli odpowienio ustawię wytyczne to dwoch moich srodkowych obroncow z 3 jest o wiele bardziej aktywnych w odbiorze niz wlasnie ci Defensywni ktorzy są zawsze daleko za akcją, i trzeba zawsze nimi bezposrednio wracać. A tak oczywiscie wracam Eriksenem i Lallaną i dla mnie sprawdzaja sie bardzo dobrze w defensywie z Cieniem, aczkolwiek wlasnie dwoch LSO i PSO sa odpowiedzialni za agresywny odbior ,a SO gra jak Libero. Wahadlowi duzo daja w ataku bo gram nimi na randomowym podlaczaniu sie do ataku i raz 1 raz drugi pomagaja rozegrac. Skrzydlowi schodza do srodka ale wiec mozna pograc zarowno tiki taka jak i klasyczna kontrą. Gonic wynik tez jest dobrze nawet ponieważ nie jestes tak odkryty jak przy grze na 4 z tylu a poprzez bocznych obroncow latwiej kontrolowac ci rozgrywanie na polowie przeciwnika. Dlugo gralem 4-1-2-1-2 (2) i w sumie jest to bardzo dobra taktyka. Aczkolwiek wyniki oscylowaly w granicach 3-4 bramek zarowno dla mnie i dla przeciwnika na poziomie tej 1 ligi. Teraz zdecydowanie poprawilem sie w obronie a atak nie ucierpial praktycznie wcale. Wiec jest zdecydowanie lepiej :)

PS. Polecam z calego serca Arnautovica jako ST pomimo tego ze ma 7 zgrania. Nie czuc tego wcale a gosc jest po prostu zwyrodnialcem

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 02 lut 2017, 10:15

myhalek_acm pisze:Dla mnie o wiele lepiej niż 4 i defensywnym pomocnikiem. Ponieaważ jezeli odpowienio ustawię wytyczne to dwoch moich srodkowych obroncow z 3 jest o wiele bardziej aktywnych w odbiorze niz wlasnie ci Defensywni ktorzy są zawsze daleko za akcją, i trzeba zawsze nimi bezposrednio wracać. A tak oczywiscie wracam Eriksenem i Lallaną i dla mnie sprawdzaja sie bardzo dobrze w defensywie z Cieniem, aczkolwiek wlasnie dwoch LSO i PSO sa odpowiedzialni za agresywny odbior ,a SO gra jak Libero. Wahadlowi duzo daja w ataku bo gram nimi na randomowym podlaczaniu sie do ataku i raz 1 raz drugi pomagaja rozegrac. Skrzydlowi schodza do srodka ale wiec mozna pograc zarowno tiki taka jak i klasyczna kontrą. Gonic wynik tez jest dobrze nawet ponieważ nie jestes tak odkryty jak przy grze na 4 z tylu a poprzez bocznych obroncow latwiej kontrolowac ci rozgrywanie na polowie przeciwnika. Dlugo gralem 4-1-2-1-2 (2) i w sumie jest to bardzo dobra taktyka. Aczkolwiek wyniki oscylowaly w granicach 3-4 bramek zarowno dla mnie i dla przeciwnika na poziomie tej 1 ligi. Teraz zdecydowanie poprawilem sie w obronie a atak nie ucierpial praktycznie wcale. Wiec jest zdecydowanie lepiej :)

PS. Polecam z calego serca Arnautovica jako ST pomimo tego ze ma 7 zgrania. Nie czuc tego wcale a gosc jest po prostu zwyrodnialcem

Też zastanawiałem się nad Arnautovicem na ST. Naprawdę warto? Jak wyleci coś fajnego z paczek za LW to może kupię.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lut 2017, 19:13

Oficjalnie nowe OTW. Gagliardini niezłego upa dostał z brązowego 61.

Obrazek

I TOTT. Tutaj kilku niezłych kozaków m.in. Prezes :D

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”