Chyba nie w tym sezonie, a jak sam zauważył Janas argumentujać brak powołania - eliminacje tez były w ubiegłym sezonieCorinthians pisze:Naprawdę, to, że Rasiak strzelił kilkanaście goli w II lidze angielskiej, w której Franek nic nie strzela
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 maja 2006, 21:49
Chyba nie w tym sezonie, a jak sam zauważył Janas argumentujać brak powołania - eliminacje tez były w ubiegłym sezonieCorinthians pisze:Naprawdę, to, że Rasiak strzelił kilkanaście goli w II lidze angielskiej, w której Franek nic nie strzela
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 15 maja 2006, 21:49
Cud by się nie zdarzył, tym bardziej, ze problem nie tkwił tylko w tym, że Franek nie strzela, ale on prezentował się fatalnie fizycznie, nie miał siły, był za wolny a tego tak szybko się nie da odbudować.Babel pisze:Dlatego nie tez pewności że Frankowskie się nie odblokuje
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 15 maja 2006, 21:50
barti-bartek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2006, 21:51
czy ty oglądasz mecze z jego udziałem ? skoro potrafi przyjąć piłkę - to dlaczego zawsze mu odskakuje i jest strata ? dlaczego ?Corinthians pisze:Zapewniam Cię, że gdyby rasiak nie potrafiłby przyjąć piłki,
kiedy to było. Zgodze się, ze Franek nie zasługiwał na wyjazd, bo gra dno, ale Rasiak strzelił te kilkanaście bramek przed rokiem i co z tego ? to zaledwie zaplecze angielskiej ligi - on ma się sprawdzić na mundialu ?Corinthians pisze:Naprawdę, to, że Rasiak strzelił kilkanaście goli w II lidze angielskiej
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 maja 2006, 21:53
1. Jezeli strzela bramki, to moze nawet na jednej nodze chodzic - mnie wystarcza.fieldy pisze:mam powód, nie wiem czy ci wystarczy, mnie wystarcza. Rasiak poza poprawną grą głową nie ma żadnych innych atutów, ani nie jest szybki, ani zwrotny, ani nie ma ciągu na bramkę, że nie wspomnę o przyjęciu piłki, bo wstydze się, jak piłka się od niego odbija w meczu miedzypaństwowym.
Jest słabym piłkarzem po prostu, już bym wolał Niedzielana, lub Saganowskiego, którzy co jakiś czas gole strzelają.
Jest słabym piłkarzem po prostu
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 maja 2006, 21:53
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 maja 2006, 21:53
Patrzac trzezwo Franek nie mial prawa jechac na MS (jak i paru innych ktoryz pojada ) - i tak naprawde sam jest sobie winnien nie trzeba bylo co kilka miesiecy zmieniac klub i zostac w Hiszpani tam sie odnalazl i byl jednym z filarow druzyny zas w Anglii sami wiemy jak jestMARCINNN pisze:Cud by się nie zdarzył, tym bardziej, ze problem nie tkwił tylko w tym, że Franek nie strzela, ale on prezentował się fatalnie fizycznie, nie miał siły, był za wolny a tego tak szybko się nie da odbudować.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 maja 2006, 21:55
Tak samo moge skomentować szanse na powtórke strzału Rasiaka z WOMARCINNN pisze:Cud by się nie zdarzył
Rasiak nigdy nie był szybki, a Frankowski w 3 tygodnie mogłby się odbudować. Co prawda nie specjalistą od przygotowania fizycznego ale przez taki okres czasu można przygotwać dobry cykl treningowyMARCINNN pisze:był za wolny a tego tak szybko się nie da odbudować.
Zbanowanyfieldy pisze:gdzie jest cloner- on ma zawsze statystyki
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 maja 2006, 21:56
ZBANOWANYfieldy pisze:gdzie jest cloner- on ma zawsze statystyki
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2006, 22:01
ale bramki strzela wyspom owczym, musi strzelić niemcom. Myślisz, ze a radę ?1. Jezeli strzela bramki, to moze nawet na jednej nodze chodzic - mnie wystarcza.
czy ja napsiałem, ze ma podobną formę co Franek ?Krzysztof Jarzyna pisze:2. W meczach 2 ligi angielskiej jednak wiecej tych bramek ostatnio strzelil, wiec argument o rownie slabej formie co Franka nie pasuja jakby.
Niedzielan jest szybki, potrafi przyjąć piłkę, zagrać z klepki, piłka się od niego nie odbija, strzelił w tym sezonie 10 goli i zaliczył 8 asyst.Krzysztof Jarzyna pisze:3. Saganowski i Niedzielan. Wszyscy sie tak zachwycaja Saganowskim a nikt nie zwroci uwagi, ze w Vitorii jest bogiem i wszystko graja na niego. Niedzielan? No tak, ma jeden zajebiscie mocny argument - nie jest Rasiakiem.
widac się nie znają, skoro w Tottenhamie miał nastrzelac mnóstwo goli a skończył z zerowym dorobkiem swoją karierę w premiership.Krzysztof Jarzyna pisze:W tej Anglii to zupelnie sie na pilce nie znaja...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 maja 2006, 22:05
Sorry, ale narazie strzelił bramki tylko Wyspa Owczym, bo po powrocie do I ligi angielskiej tez za dużo nie nastrzelał(bodajże 2 lub 3 w tym jedna z karnego)Krzysztof Jarzyna pisze:1. Jezeli strzela bramki, to moze nawet na jednej nodze chodzic - mnie wystarcza.
Już w poprzednim punkcie obaliłem twoją tezę.Krzysztof Jarzyna pisze:2. W meczach 2 ligi angielskiej jednak wiecej tych bramek ostatnio strzelil, wiec argument o rownie slabej formie co Franka nie pasuja jakby.
Nie wiem, nie jestem clonerem, nie mam mozliwosci ogladania ligi portugalskiej, ale chyba cos w tym jest jak zawodnik strzela goli w sezonie w druzynie która potentatem nie był i zresztą spadła do niższej klasy.Krzysztof Jarzyna pisze:Saganowski i Niedzielan. Wszyscy sie tak zachwycaja Saganowskim a nikt nie zwroci uwagi, ze w Vitorii jest bogiem i wszystko graja na niego. Niedzielan? No tak, ma jeden zajebiscie mocny argument - nie jest Rasiakiem.
Teraz to Ty bardziej bronisz Rasiaka, bo wszyscy inni na niego najeżdzają. Widocznie nikt tu się nie zna na piłce. Tylko najzajebistszy moderator na podkarpaciu.Krzysztof Jarzyna pisze:Rasiak musi byc slaby i drewniany i nie nadawac sie do niczego. Kropka. Ok, niech bedzie.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 maja 2006, 22:05
ale chyba nikt nie przypuszczał, że na Mundialu może go zabraknąćczeher pisze:Patrzac trzezwo Franek nie mial prawa jechac na MS
Giza, Mila i Brożek - jak dla mnie to wielkie nieporozumienie. Gadki Janasa, że to są młodzi zawodnic i muszą się ogrywać w wielkich imprezach to głodne kawałki. Na Mudial nie jedzie się zbierać doświaczenia i po to żeby poczuć atmosferę - jedzie się po wygraną.czeher pisze:(jak i paru innych ktoryz pojada )
po prostu poszedł dla kasy, bo wiedział, że jest i tak pewniakiem na Mistrzostwa - a tu Pawełek mu psikusa zrobiłczeher pisze: i tak naprawde sam jest sobie winnien nie trzeba bylo co kilka miesiecy zmieniac klub i zostac w Hiszpani
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 maja 2006, 22:12
Saganowski nawet Wyspom Owczym nie strzela. Myslisz, ze da rade Niemcom?fieldy pisze:ale bramki strzela wyspom owczym, musi strzelić niemcom. Myślisz, ze a radę ?
Babel napisal. Wrzucilem wszystko do jednego worka.fieldy pisze:czy ja napsiałem, ze ma podobną formę co Franek ?
Ale za to Twoim zdaniem zasluguje Janczyk, ktory w tym sezonie zagral w POLSKIEJ lidze kilka dobrych meczow i strzlil kilka bramek polskim potegom pewnie z Lecznej albo innego Belchatowa. Ten zasluguje. Bo jest mlody. I nie jest Rasiakiem, rzecz jasna.fieldy pisze:Rasiak to inna historia - IMHO on nie zasługuje na grę w kadrze, moze i ma fromę, ale jest ona nie wystarczająca aby reprezentować nas na mundialu
A w kadrze kiedy dobrze zagral ostatnio? Z Wegrami na wyjezdzie? Chyba tak.fieldy pisze:Niedzielan jest szybki, potrafi przyjąć piłkę, zagrać z klepki, piłka się od niego nie odbija, strzelił w tym sezonie 10 goli i zaliczył 8 asyst.
Podejrzewam, ze lepsi niz on nie poradziliby sobie z taka konkurencja w Tottenhamie. Poza tym fakt, ze jest za slaby na 5 druzyne jednej z najlepszych lig swiata robi z niego slabego zawodnika? Watpliwe jak dla mnie.fieldy pisze:widac się nie znają, skoro w Tottenhamie miał nastrzelac mnóstwo goli a skończył z zerowym dorobkiem swoją karierę w premiership.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 22:13
No to wymyśliłJanas pisze:Posiedziałem w nocy i wymyśliłem
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 maja 2006, 22:15
przeciez strzelilKrzysztof Jarzyna pisze:Saganowski nawet Wyspom Owczym nie strzela.
Kiedy Rasiak zagral dobry mecz w kadrze w meczu o stawkeKrzysztof Jarzyna pisze:A w kadrze kiedy dobrze zagral ostatnio? Z Wegrami na wyjezdzie? Chyba tak.
widac ktos musi przejac fukcje clonera w czasie jego nieobecnosciKrzysztof Jarzyna pisze:Poza tym fakt, ze jest za slaby na 5 druzyne jednej z najlepszych lig swiata robi z niego slabego zawodnika?
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio