Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 91

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 maja 2006, 21:49

Corinthians pisze:Naprawdę, to, że Rasiak strzelił kilkanaście goli w II lidze angielskiej, w której Franek nic nie strzela
Chyba nie w tym sezonie, a jak sam zauważył Janas argumentujać brak powołania - eliminacje tez były w ubiegłym sezonie

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 15 maja 2006, 21:49

Babel pisze:Dlatego nie tez pewności że Frankowskie się nie odblokuje
Cud by się nie zdarzył, tym bardziej, ze problem nie tkwił tylko w tym, że Franek nie strzela, ale on prezentował się fatalnie fizycznie, nie miał siły, był za wolny a tego tak szybko się nie da odbudować.

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 15 maja 2006, 21:50

Zamiast Rasiaka w kadrze widziałbym Sosina :) hehe ja nie wiem jak drewno mozna powołac <LOL>

No zobaczymy na mundialu jak bedzie sie prezentował G.R.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2006, 21:51

Corinthians pisze:Zapewniam Cię, że gdyby rasiak nie potrafiłby przyjąć piłki,
czy ty oglądasz mecze z jego udziałem ? skoro potrafi przyjąć piłkę - to dlaczego zawsze mu odskakuje i jest strata ? dlaczego ?
gdzie jest cloner- on ma zawsze statystyki :!:
Corinthians pisze:Naprawdę, to, że Rasiak strzelił kilkanaście goli w II lidze angielskiej
kiedy to było. Zgodze się, ze Franek nie zasługiwał na wyjazd, bo gra dno, ale Rasiak strzelił te kilkanaście bramek przed rokiem i co z tego ? to zaledwie zaplecze angielskiej ligi - on ma się sprawdzić na mundialu ?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 maja 2006, 21:53

fieldy pisze:mam powód, nie wiem czy ci wystarczy, mnie wystarcza. Rasiak poza poprawną grą głową nie ma żadnych innych atutów, ani nie jest szybki, ani zwrotny, ani nie ma ciągu na bramkę, że nie wspomnę o przyjęciu piłki, bo wstydze się, jak piłka się od niego odbija w meczu miedzypaństwowym.
Jest słabym piłkarzem po prostu, już bym wolał Niedzielana, lub Saganowskiego, którzy co jakiś czas gole strzelają.
1. Jezeli strzela bramki, to moze nawet na jednej nodze chodzic - mnie wystarcza.
2. W meczach 2 ligi angielskiej jednak wiecej tych bramek ostatnio strzelil, wiec argument o rownie slabej formie co Franka nie pasuja jakby.
3. Saganowski i Niedzielan. Wszyscy sie tak zachwycaja Saganowskim a nikt nie zwroci uwagi, ze w Vitorii jest bogiem i wszystko graja na niego. Niedzielan? No tak, ma jeden zajebiscie mocny argument - nie jest Rasiakiem.
4.
Jest słabym piłkarzem po prostu
:| W tej Anglii to zupelnie sie na pilce nie znaja... slabych pilkarzy kupuja i sprzedaja za grube pieniadze :roll: To, ze nie gra tak jak Zurawski nie znaczy ze jest slaby. Zreszta nie chce mi sie po raz 1263221 tego samego pisac, bo to jest jak walka z wiatrakami - Rasiak musi byc slaby i drewniany i nie nadawac sie do niczego. Kropka. Ok, niech bedzie.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 maja 2006, 21:53

Nie chcę się wdawać w dyskusję, więc napiszę tak:
Teraz To Rasiak jest Sprite, a Franek jest pragnienie. :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 maja 2006, 21:53

MARCINNN pisze:Cud by się nie zdarzył, tym bardziej, ze problem nie tkwił tylko w tym, że Franek nie strzela, ale on prezentował się fatalnie fizycznie, nie miał siły, był za wolny a tego tak szybko się nie da odbudować.
Patrzac trzezwo Franek nie mial prawa jechac na MS (jak i paru innych ktoryz pojada ) - i tak naprawde sam jest sobie winnien nie trzeba bylo co kilka miesiecy zmieniac klub i zostac w Hiszpani tam sie odnalazl i byl jednym z filarow druzyny zas w Anglii sami wiemy jak jest
- nie jest w formie
- pilka go nie szuka
- ma zle wyniki badan wydolnosciowych

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 maja 2006, 21:55

MARCINNN pisze:Cud by się nie zdarzył
Tak samo moge skomentować szanse na powtórke strzału Rasiaka z WO
Naprawde ja nie neguje słabej formy Franka, ale chciałbym zauważać, że nie tylko on jest bez formy, a reszta jedzie.
MARCINNN pisze:był za wolny a tego tak szybko się nie da odbudować.
Rasiak nigdy nie był szybki, a Frankowski w 3 tygodnie mogłby się odbudować. Co prawda nie specjalistą od przygotowania fizycznego ale przez taki okres czasu można przygotwać dobry cykl treningowy
fieldy pisze:gdzie jest cloner- on ma zawsze statystyki
Zbanowany :D . Dobrze bo bysmy do jutra wymieniali poglądy
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 21:57 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 maja 2006, 21:56

fieldy pisze:gdzie jest cloner- on ma zawsze statystyki
ZBANOWANY 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2006, 22:01

1. Jezeli strzela bramki, to moze nawet na jednej nodze chodzic - mnie wystarcza.
ale bramki strzela wyspom owczym, musi strzelić niemcom. Myślisz, ze a radę ?
Krzysztof Jarzyna pisze:2. W meczach 2 ligi angielskiej jednak wiecej tych bramek ostatnio strzelil, wiec argument o rownie slabej formie co Franka nie pasuja jakby.
czy ja napsiałem, ze ma podobną formę co Franek ?
cały czas podkreślam, ze Franka bym nie wziął na mundial bo gra dno, a Rasiak to inna historia - IMHO on nie zasługuje na grę w kadrze, moze i ma fromę, ale jest ona nie wystarczająca aby reprezentować nas na mundialu
Krzysztof Jarzyna pisze:3. Saganowski i Niedzielan. Wszyscy sie tak zachwycaja Saganowskim a nikt nie zwroci uwagi, ze w Vitorii jest bogiem i wszystko graja na niego. Niedzielan? No tak, ma jeden zajebiscie mocny argument - nie jest Rasiakiem.
Niedzielan jest szybki, potrafi przyjąć piłkę, zagrać z klepki, piłka się od niego nie odbija, strzelił w tym sezonie 10 goli i zaliczył 8 asyst.
Krzysztof Jarzyna pisze:W tej Anglii to zupelnie sie na pilce nie znaja...
widac się nie znają, skoro w Tottenhamie miał nastrzelac mnóstwo goli a skończył z zerowym dorobkiem swoją karierę w premiership.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 maja 2006, 22:05

Krzysztof Jarzyna pisze:1. Jezeli strzela bramki, to moze nawet na jednej nodze chodzic - mnie wystarcza.
Sorry, ale narazie strzelił bramki tylko Wyspa Owczym, bo po powrocie do I ligi angielskiej tez za dużo nie nastrzelał(bodajże 2 lub 3 w tym jedna z karnego)
Krzysztof Jarzyna pisze:2. W meczach 2 ligi angielskiej jednak wiecej tych bramek ostatnio strzelil, wiec argument o rownie slabej formie co Franka nie pasuja jakby.
Już w poprzednim punkcie obaliłem twoją tezę.
Krzysztof Jarzyna pisze:Saganowski i Niedzielan. Wszyscy sie tak zachwycaja Saganowskim a nikt nie zwroci uwagi, ze w Vitorii jest bogiem i wszystko graja na niego. Niedzielan? No tak, ma jeden zajebiscie mocny argument - nie jest Rasiakiem.
Nie wiem, nie jestem clonerem, nie mam mozliwosci ogladania ligi portugalskiej, ale chyba cos w tym jest jak zawodnik strzela goli w sezonie w druzynie która potentatem nie był i zresztą spadła do niższej klasy.
Krzysztof Jarzyna pisze:Rasiak musi byc slaby i drewniany i nie nadawac sie do niczego. Kropka. Ok, niech bedzie.
Teraz to Ty bardziej bronisz Rasiaka, bo wszyscy inni na niego najeżdzają. Widocznie nikt tu się nie zna na piłce. Tylko najzajebistszy moderator na podkarpaciu.

pozdro
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 22:06 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 maja 2006, 22:05

czeher pisze:Patrzac trzezwo Franek nie mial prawa jechac na MS
ale chyba nikt nie przypuszczał, że na Mundialu może go zabraknąć
czeher pisze:(jak i paru innych ktoryz pojada )
Giza, Mila i Brożek - jak dla mnie to wielkie nieporozumienie. Gadki Janasa, że to są młodzi zawodnic i muszą się ogrywać w wielkich imprezach to głodne kawałki. Na Mudial nie jedzie się zbierać doświaczenia i po to żeby poczuć atmosferę - jedzie się po wygraną.

Mniej byłbym zaskoczony jakby Piechna znalazł się w kadrze 8)
czeher pisze: i tak naprawde sam jest sobie winnien nie trzeba bylo co kilka miesiecy zmieniac klub i zostac w Hiszpani
po prostu poszedł dla kasy, bo wiedział, że jest i tak pewniakiem na Mistrzostwa - a tu Pawełek mu psikusa zrobił

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 maja 2006, 22:12

fieldy pisze:ale bramki strzela wyspom owczym, musi strzelić niemcom. Myślisz, ze a radę ?
Saganowski nawet Wyspom Owczym nie strzela. Myslisz, ze da rade Niemcom?
fieldy pisze:czy ja napsiałem, ze ma podobną formę co Franek ?
Babel napisal. Wrzucilem wszystko do jednego worka.
fieldy pisze:Rasiak to inna historia - IMHO on nie zasługuje na grę w kadrze, moze i ma fromę, ale jest ona nie wystarczająca aby reprezentować nas na mundialu
Ale za to Twoim zdaniem zasluguje Janczyk, ktory w tym sezonie zagral w POLSKIEJ lidze kilka dobrych meczow i strzlil kilka bramek polskim potegom pewnie z Lecznej albo innego Belchatowa. Ten zasluguje. Bo jest mlody. I nie jest Rasiakiem, rzecz jasna.
fieldy pisze:Niedzielan jest szybki, potrafi przyjąć piłkę, zagrać z klepki, piłka się od niego nie odbija, strzelił w tym sezonie 10 goli i zaliczył 8 asyst.
A w kadrze kiedy dobrze zagral ostatnio? Z Wegrami na wyjezdzie? Chyba tak.
fieldy pisze:widac się nie znają, skoro w Tottenhamie miał nastrzelac mnóstwo goli a skończył z zerowym dorobkiem swoją karierę w premiership.
Podejrzewam, ze lepsi niz on nie poradziliby sobie z taka konkurencja w Tottenhamie. Poza tym fakt, ze jest za slaby na 5 druzyne jednej z najlepszych lig swiata robi z niego slabego zawodnika? Watpliwe jak dla mnie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 22:13

Janas pisze:Posiedziałem w nocy i wymyśliłem
No to wymyślił :lol2:

Ogólnie szkoda, że tak późno się pojawiłem na kompie bo widać już sporo zostało napisane/ Zaszokowany totalnie jestem. Zwłaszcza, że przewidywany skład jaki krążył od jakiegoś czasu bardzo się różnił. Ogólnie Janas dał ognia nieźle. Będzie ciekawie :lol: :roll:

Brak Dudka :shock: Nie to żebym był jakimś wielkim zwolennikiem jego powołania na Mundial, ale pytam w takim razie po co Janas wystawiał go w meczach reprezentacji? Chyba nie nadążam za naszym trenejro :?

Brawo za Gancarczyka. Ta decyzja akurat mi się podoba.

Giza :shock: Gorawski :shock: To chyba po to, aby Mila nie obawiał się za bardzo o konkurencję :? Nie mam pytań. Ciekawe jak on wpadł na taki pomysł. To chyba ma być zaskoczenie naszych rywali :lol:

Powołanie Jelenia to dobry ruch. Brożek :o Może Janasowi bardziej się podoba fryzura Brożka niż Saganowskiego :roll: Innego wytłumaczenia nie widzę póki co. Frankowski [']

Ogólnie Janas zrobił wielkie show :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 maja 2006, 22:15

Krzysztof Jarzyna pisze:Saganowski nawet Wyspom Owczym nie strzela.
przeciez strzelil 8)
Krzysztof Jarzyna pisze:A w kadrze kiedy dobrze zagral ostatnio? Z Wegrami na wyjezdzie? Chyba tak.
Kiedy Rasiak zagral dobry mecz w kadrze w meczu o stawke :?: moze z Anglia :?:
Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym fakt, ze jest za slaby na 5 druzyne jednej z najlepszych lig swiata robi z niego slabego zawodnika?
widac ktos musi przejac fukcje clonera w czasie jego nieobecnosci :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”