Manchester United (zbiorczy) - Strona 91

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 lip 2005, 13:03

Manumef pisze:Martwi mnie tylko jedno: Po zakończeniu przyszłego sezonu, gdy bylibyśmy na szczycie, kibice innych drużyn mówić będą, że to zasługa Glazera, ManU nową Chelsea itp.

P.S. Coś mi się wydaję, że Luis Saha będzie stanowił o sile ataku Czerwonych Diabłów w przyszłym sezonie...
Czy Saha będzie stanowił o sile ataku ... nie wiemy tego do końca. Menedżer Fulham pragnie znów pozyskać Francuza i rozmowy trwają. Co prawda nie jestem pewien, czy Fulham było by w stanie zapewnić podobną gażę, ale możliwość grania w każdym meczu u boku Andy'ego Cola jest zapewne kusząca.
Po drugie - kibice innych drużyn będą mówić, że to zasługa Glazera? Jak narazie Manchester nie dokonał żadnego spektakularnego transferu. Co prawda sprowadzenie wybijającej się gwiazdy piłki koreańskiej oraz charyzmatycznego ,,podstarzałego" Holendra odbiło się sporym echem w świecie piłkarskim, lecz gdyby nie Glazer, do tych transferów i tak by doszło. Cieszy fakt, że władze Manchesteru sprowadzają tylko tych, którzy są wzmocnieniem, w przeciwieństwie do Chelsea. Bo ,,niebiescy" sprowadzają każdego, kto jest na ustach. Więc ... Chelsea to Abramowicz i jego kasa. A Manchester to przemyślane decyzje. Sezon pokaże.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 lip 2005, 17:44

Drugi sparing MU
19.07.2005 20.30 Peterborough 0 : 6 Man Utd

van Nistelrooy 53'
Ronaldo 68'
van Nistelrooy 75'
Rossi 80'
van Nistelrooy 85'
Ronaldo 90'

Przeciwnik z czwartej ligi ale wynki dobry. Mnie cieszy że Rossi w tym wieku już zaczyna odgrywać role w MU. Super się zaprezentował widać że już niedługo będzie grał w podstawie. Ferguson wiąze z nim duże nadzieje już na ten sezon!!! :D Napewno w ataku jest lepszy od Smitha ( moje zdanie)

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 20 lip 2005, 17:47

no fajnie fajnie!! ze Rossi.... ale szkoda mi Kleby, on odchodzi, a ja nie wiem czemu ale go lubie :) chcialbym zeby Kleba zostal :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 lip 2005, 17:52

DeViL DaM pisze:no fajnie fajnie!! ze Rossi.... ale szkoda mi Kleby, on odchodzi, a ja nie wiem czemu ale go lubie :) chcialbym zeby Kleba zostal :)
Nie mozna cały czas dawać mu szans skoro ich nie wykorzystuje. Też go lubie i lepiej żeby odszedł bo w MU będzie siedzial na łąwce i zmarnuje sobie kariere!!!!

Rossi rulezzzz :D

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 20 lip 2005, 17:57

Rossi pisze:
DeViL DaM pisze:no fajnie fajnie!! ze Rossi.... ale szkoda mi Kleby, on odchodzi, a ja nie wiem czemu ale go lubie :) chcialbym zeby Kleba zostal :)
Nie mozna cały czas dawać mu szans skoro ich nie wykorzystuje. Też go lubie i lepiej żeby odszedł bo w MU będzie siedzial na łąwce i zmarnuje sobie kariere!!!!

Rossi rulezzzz :D
no niestety odnosnie Klebersona masz racje ;) ale ja i tak nie chce zeby odchodzil :D a znacie moze jakies stronki z ktorych mozna sciagnac jakies fajne kompilacje o ManU? :)

ROSSI bedzie najlepszy :) nikt nie ma co do tego cienia watpliwosci :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 lip 2005, 18:40

van Nistelrooy 53'
Ronaldo 68'
van Nistelrooy 75'
Rossi 80'
van Nistelrooy 85'
Ronaldo 90'
heh gdyby gola nie strzelił rossi tylko ronaldo to fajna przeplatanka by wyszła 8)

ale dobrze (ale nie dla nas :P ) ze mlodzian strzelil moze bedzie to talent na miare fabregasa :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 lip 2005, 18:50

Pasztet pisze:
van Nistelrooy 53'
Ronaldo 68'
van Nistelrooy 75'
Rossi 80'
van Nistelrooy 85'
Ronaldo 90'
heh gdyby gola nie strzelił rossi tylko ronaldo to fajna przeplatanka by wyszła 8)

ale dobrze (ale nie dla nas :P ) ze mlodzian strzelil moze bedzie to talent na miare fabregasa :P
Fabregasa uważam za bardzo dobrego zawodnika ale Rossi dla mnie ma większy potencjał od Hiszpana. I to nie jest dobrze że w tym sezonie Wenger tak bardzo obciążał Cesca( mi ti obojętne ale dla samego zawodnika) :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2005, 19:26

Rossi pisze:Drugi sparing MU

van Nistelrooy 53'
Ronaldo 68'
van Nistelrooy 75'
Rossi 80'
van Nistelrooy 85'
Ronaldo 90'

Przeciwnik z czwartej ligi ale wynki dobry. Mnie cieszy że Rossi w tym wieku już zaczyna odgrywać role w MU. Super się zaprezentował widać że już niedługo będzie grał w podstawie. Ferguson wiąze z nim duże nadzieje już na ten sezon!!! :D Napewno w ataku jest lepszy od Smitha ( moje zdanie)
oglądałeś ten mecz, że wiesz że Rossi się super zapreentował, cz wnioskujesz po zdiobytym golu :?:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 lip 2005, 19:33

fieldy pisze:
Rossi pisze:Drugi sparing MU

van Nistelrooy 53'
Ronaldo 68'
van Nistelrooy 75'
Rossi 80'
van Nistelrooy 85'
Ronaldo 90'

oglądałeś ten mecz, że wiesz że Rossi się super zapreentował, cz wnioskujesz po zdiobytym golu :?:
Niestety nie ma MUTV ale widziałem urywki i super zagrał. Ferguson się po meczu wypowiadalże bardzo dobrze zagrał i będzie na niego stawail w nadchodzącym sezonie. Koledzy z druzyny się wypowiadali i go bardzo chwalili. A o co ci chodzi?? :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2005, 19:36

o nic. Po prostu byłem ciekaw, czy gdzieś (poza TV Manu) możnabyło zobaczyć w akcji super nastolatka z Old Trafford, i tyle. Bez jakichkolwiek podtekstów.
Grali może van der Sar lub Park ji-sung? I jak wypadli?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 lip 2005, 19:47

Oto sklady

MANCHESTER UNITED (I połowa): Van der Sar, Bardsley, Richardson, Pique, Ferdinand, Jones, Kleberson, Rooney, Saha, Fletcher, Park.

MANCHESTER UNITED (II Połowa): Howard, Eckersley, Neville P., Smith, O’Shea, McShane, Ronaldo, Scholes, Rossi, van Nistelrooy, Giggs

No dokłądnie nie wiem jak się zaprezentowali ale podobno w pierwszej połowie ( grał tam VdS i Park) MU nie mogli stzrelic gola i sie męczyli z czwartoligowcem. Dopiero póżniej United zaplikowali rywalom 6 bramek :D

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 20 lip 2005, 20:32

Rossi to świetny zawodnik, bedą z niego ludzie. Za dwa sezony bedziemy miec swietny atak: Rooooooooney i Roooooooossi :wink: . Moim zdaniem Fabregas za dużo grał w tym sezonie. Lubie go i szkoda żeby sie zmarnował, ale chyba taki trener jak Wenger wie jak oszlifowac taki diament i to on wie lepiej.
Ja sie ciesze bo nasz najlepszy napastnik wraca do formy. Ruud w dwoch sparingach strzelil 5 bramek. Widac ze jest zdesperowany. Wydaje mi sie ze to własnie jego brak był przyczyną niepowodzeń w tamtym sezonie. Strzelil 6 bramek, a powinien 21. Gdyby strzelil jeszcze te 15 mogli bysmy miec nawet mistrzostwo.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 lip 2005, 21:11

Moim zdaniem Fabregas za dużo grał w tym sezonie
no ale chyba nie było innego wyjścia... Gilberto kontuzja, Edu kontuzja (dopiero pod koniec sezonu sie wykurowali) jeszcze na poczatku sezonu kontuzja Vieiry :?

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 20 lip 2005, 21:30

Rossi pisze:Oto sklady

MANCHESTER UNITED (I połowa): Van der Sar, Bardsley, Richardson, Pique, Ferdinand, Jones, Kleberson, Rooney, Saha, Fletcher, Park.

MANCHESTER UNITED (II Połowa): Howard, Eckersley, Neville P., Smith, O’Shea, McShane, Ronaldo, Scholes, Rossi, van Nistelrooy, Giggs

No dokłądnie nie wiem jak się zaprezentowali ale podobno w pierwszej połowie ( grał tam VdS i Park) MU nie mogli stzrelic gola i sie męczyli z czwartoligowcem. Dopiero póżniej United zaplikowali rywalom 6 bramek :D
to nie jest chyba ustawienie od obrony do ataku :?: :?: :?: Jesli sie myle to mi to uswiadom :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 lip 2005, 21:32

internista1908 pisze:
Rossi pisze:Oto sklady

to nie jest chyba ustawienie od obrony do ataku :?: :?: :?: Jesli sie myle to mi to uswiadom :wink:
no chyba nie bo trudno zeby fletcher byl na ataku :roll: to chyba pomocnik

Zablokowany

Wróć do „Anglia”