Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 91

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 09 mar 2006, 16:33

Pytasz się po co się denerwował...czy Ty mając bojowe nastawienie, walcząc cały mecz o to by jakoś odrobić straty z 1 meczu oraz wlać nadzieję w serca kibiców nie denerwowałbyś się na jego miejscu? :] Pomijam także fakt, że przeszło im koło nosa X milionór Ojro :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 mar 2006, 16:33

franconaldo pisze:Real w końcówce miał pecha ale miał też dużo szczęścia bo Reyes mało co nie strzelił im gola z połowy boiska
Pires
franconaldo pisze:jedynie paru m.in Beckham, Casillas nawet rzucił koszulke i rękawice(jeśli wierzyć Borkowi i Kołtoniowi).
Zidane też rzucił koszulke
franconaldo pisze:no ale Barcelona gra jeszcze w LM i napewno nie będzie się koncentrować wyłącznie na grze w lidze hiszpańskiej.
no, ale nawet jak Barca nie będzie się w 100% przykładać do kazdego meczu - Real musiałby wygrać pozstałem mecza aby Dumę Katalonii dogonić
franconaldo pisze:Masz rację, ale po co się tak denerwował skoro nic tym nie wskórał i tylko jeszcze przedłużył grę?
Bo to był jego ostatni mecz w LM w karierze [prawdopodobnie]
chciał wygrac, nie udało się, nerwy nie wytrzymały i tyle, Zizou to tez tylko człowiek.

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 09 mar 2006, 16:37

Przepraszam za pomyłke, no ale zawsze mylę tych dwóch zawodników...to się więcej nie powtórzy :P Hmm...w sumie to macie rację co do tego nieubłaganie zbliżającego się końca kariery Zizou...ale nie przedłużajmy dyskusji na ten temat :wink:

Awatar użytkownika
Springfield
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 10 mar 2006, 11:46

Już jutro o godzinie 22.00 odbedzie się mecz Valencia : Real Madryt. Będzie to niezwykle trudny mecz będzie to mecz o 2 pozycje w La Liga :? Wiemy juz ze David Beckham nie wystapi w tym spotkaniu z powodu urazu. Z kolei w Valenci występ Albeldy stoi pod duzym znakiem zapytania. To będzi e bardzo trudny sprawdzian dla druzyny z Madrytu , Valencia w tym sezonie w La liga gra bardzo dobrze :twisted: Ciekawi mnie tez jaki sklad wystawi Lopez Caro??!! Ja postawil bym na taki sklad: Casillias, Cicinho, Ramos,Meija, R. Carlos lub Raul Bravo, Guti , Baptista, Robinho , Gravesen , Raul, Cassano.

Zobaczymy jak to będzie , mam nadzieje ze wygramy HALA MADRID!!
:evil:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 10 mar 2006, 11:57

Obawiam sie Springfield, ze mozemy nie podolac Valencii. To swietny klub i zawsze gralo nam sie z nim ciezko. Po wypowiedziach, jakich udzielaja pilkarze, odnosze wrazenie, ze sa juz zmeczeni sezonem i czekaja na jego zakonczenie. Czekaja na MS i chca wiedziec na czym stoja, czego moja sie spodziewac odnosnie swojej przyszlosci. Mimo wszystko graja ciagle przeciez dla kibicow i powinni w kazdym meczu walczyc o zwyciestwo, dlatego licze ze nie zloza jeszcze broni. Jesli chodzi o sklad to IMHO Becksa powinien zastapic Cicinho, Raul powinien przejsc do przodu za Ronaldo, a w jego miejsce za napastnikiem powinien zagrac Cassano. Zgadzam sie co do srodka obrony - Ramos, Mejia. Do skladu na lewa pomoc powinien rowniez wrocic Robinho. To ze zagral tak krotko z Arsenalem uwazam za najwiekszy blad Caro.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 mar 2006, 12:06

Valencia jest w/g mnie faworytem w tym spotkaniu. Po ostatniej wpadce z Malaga na wyjezdzie zespol Valencii bedzie chcial sie zrehabilitowac odnoszac zwyciestwo nad Realem. Ponadto oba kluby maja po tyle samo punktow i zwyciestwo bedzie tutaj wazne dla Valencii jak i Realu chcac zajac 2 miejsce. Valencia na pewno bedzie skoncentrowana w tym meczu.Mozna takze powiedziec ze morale klubu z Madrytu moga byc zachwiane po wyeliminoweaniu ich przez Arsenal.Zawodnicy Realu moga odczuwac trudy meczu na Highbury, co moze takze swiadczyc na korzysc klubu Valencii, ktory mogl spokojnie przygotowywac sie caly tydzien do meczu z Realem.
Mysle ze Valencia bedzie druzyna zwycieska w tym meczu.Real ostatnio jest w dolku, te wszystkie sprawy zwiazane ze zmiana prezesa i odsunieciem Ronaldo na pewno nie wplynely mobilizujaco na druzyne.Valencia prezentuje ponadto lepszy futbol niz Real, mimo ostatniego remisu ze slabiutka Malaga.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 10 mar 2006, 23:49

Remis to jest najlepszy wynik dla Barcelony ale, jak to powiedział Koseki ostanio w Polsacie Sport, jestem Antimadridistą, więc chce zwycięstwa Valenci.

Awatar użytkownika
Springfield
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 11 mar 2006, 0:05

Remis to jest najlepszy wynik dla Barcelony ale, jak to powiedział Koseki ostanio w Polsacie Sport, jestem Antimadridistą, więc chce zwycięstwa Valenci.

widze tu lekka napinke..

Będzie to bardzo trudny i ciezki mecz ale.....dla obu ekip :wink: Powołani na mecz z Valencia:
Bramkarze: Casillas, Diego López
Obrońcy: Salgado, Cicinho, Mejía, Sergio Ramos, Pavón, Raúl Bravo, Helguera
Pomocnicy: De la Red, Diogo, Guti, Zidane, Robinho, Baptista
Napastnicy: Raúl, Cassano, Ronaldo

Przewidywany skład to

Casillias
Salgado Ramos Pavon R.Bravo
Diogo
cicinho baptista guti robinho
raul

Wydaje mi się ze pierwszy raz Calos Diogo bedzie gral w realu w roli defensywnego pomocnika. :shock: zobaczymy jak mu to wyjdzie.
Będzie to mecz o honor i bezcenne punkty. :twisted:

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 11 mar 2006, 0:08

widze tu lekka napinke..
Co widzisz?:lol2:
Casillias
Diogo
raul
Na defensywnym pomocniku raczej na pewno zagra Sergio Ramos, a w jego miejsce na obronie wskoczy Mejia. Diogo nie dość, że w tym sezonie rzadko grał, to jeszcze w tak ważnym spotkaniu zagra na całkiem nowej pozycji - nieprawdopodobne.

Awatar użytkownika
Springfield
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 11 mar 2006, 0:12

yazid^ pisze:Co widzisz?Lol
:rotfl4:
yazid^ pisze:Na defensywnym pomocniku raczej na pewno zagra Sergio Ramos, a w jego miejsce na obronie wskoczy Mejia. Diogo nie dość, że w tym sezonie rzadko grał, to jeszcze w tak ważnym spotkaniu zagra na całkiem nowej pozycji - nieprawdopodobne.
Zrodło podawanego wyzej przewidywalnego składu mam z realmadryt.pl , sam tego nie wymyslilem :x

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 11 mar 2006, 0:14

Domyślam się, że nie dysponujesz taką wyobraźnią :] A przewidywane składy Realu ostatnio różnią się od tych, które rzeczywiście wybiegają na boisko. In minus oczywiście.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2006, 0:15 przez yazid^, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2006, 0:15

Springfield trafiłeś na jeden z niewielu postów w których welcome się nie napinał a jednak zapodałeś coś o napince :lol: :roll: Tymczasem napinka dopiero będzie za chwilę :wink:
Springfield pisze:Casillias
Diogo
raul
A gdzie El Gordo Obrazek A gdzie Gravesinho :shock: Obrazek
Chyba się oficjalnie obraże i wystosuję jakieś pisemko. Może kaczy mi pomoże. On ma doświadczenie w tym :rotfl4: Poważnie piszę bo wybieram sie na tem mecz z qmplami i liczymy, że będzie co oglądać. Bardzo liczyliśmy na El Goooordooooo i Gravesena. Ani Mru Mru ostatnio obniżyli loty i trzeba sobie szukać innych rozrywek. Chyba tylko na Pavona i Baptistę możemy liczyć :roll:

:twisted: :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 mar 2006, 0:19

Springfield pisze:Zrodło podawanego wyzej przewidywalnego składu mam z realmadryt.pl , sam tego nie wymyslilem

Springfield chyba nasz kolega yazid^jest z realmadryt.pl tak mi się wydaje :wink:
Caro znowu chce pokazać swoj geniusz dajac Cicinho na skrzydło...Baptiste na rozgrywajacego choć jego pozycje moze zająć Raul :roll: ciezki bardzo ciezki sprawdzian czeka Blancos, przychodzi mi na mysl zagadka :wink: po uj gral Ronaldo z Arsenalem skoro z Valencia nie zagra...Cassano pewnie lądnie sie zaczyna gotowac :wink:

Awatar użytkownika
Springfield
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 11 mar 2006, 0:21

Niggaz pisze:A gdzie El Gordo A gdzie Gravesinho Shocked
Gravesen nawet nie został powołany na ten mecz :o
Chyba tylko na Pavona i Baptistę możemy liczyć Rolling Eyes
Na Pavona zawsze :lol: :lol: Mam nadzieje ze on nie zagra w tym meczu :x

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 mar 2006, 0:25

Springfield pisze:Niggaz napisał:
A gdzie El Gordo A gdzie Gravesinho Shocked

Gravesen nawet nie został powołany na ten mecz
No bo ma kontuzje, po meczu na Highbury ostatnio widizalem kilka filmikow ktore zapodał Niggaztematyka filmikow to Thomas przegięcie pały :lol: co ten koleś wyprawia sztywnosci nigdy zawiele....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”