Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 28 mar 2006, 17:51
Woju83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 mar 2006, 18:47
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 28 mar 2006, 19:33
Fiorentina faworytem w meczu z MilanemWoju83 pisze:Rossonerich miażdzą rywali w Serie A, rozjechali Udinese a ostatnio faworyzowaną Fiorentinę
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 mar 2006, 11:26
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 mar 2006, 12:20
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 mar 2006, 12:37
Jest też Reveliere po prawej i Malouda po lewej i uniwersalny Thiago i doswiadczony Coupet. Lyon to druzyna nie indywidualnoscimakis pisze: Jest Carew, Fred, Coupet, Wiltord i ten niesamowity Diarra w srodku pola
Co w tym zaskakujacego wydaja taki szmal na transfery to musza coś grać ^^Łukasz[ACM] pisze: Trzeba też dodać że Lyon to drużyna która potrafi zaskakiwać i pokonać każdego.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 mar 2006, 12:46
Niech gra atak najsilniejszy, gradu goli i tak nie będziej1mmy pisze:Jesli zagra Carew od poczatku na grad goli ze strony Lyonu bym nie liczył
Za to Milan to 11 indywidualnościj1mmy pisze:Lyon to druzyna nie indywidualnosci .
Nic nie muszą, patrz Realj1mmy pisze:Co w tym zaskakujacego wydaja taki szmal na transfery to musza coś grać
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 mar 2006, 12:50
Nigdzien ie pisałem ze ac jest drużyną nie zgrana ale w Lyonie wszyscy(no może po za tym jednym ^^) prezentują ten sam poziom, niestety u nas człowiek ktory sam moze losy meczu zmienic nie graŁukasz[ACM] pisze:Za to Milan to 11 indywidualności Każdy gra sam, zero zgrania Indywidualności polegają na tym że zawodnik może jednym zagraniem wygrać mecz, są nimi w Milanie napewno Kaka i Szewa co nie zmienia faktu że również jesteśmy silną drużyną.
mimo ze teŁukasz[ACM] pisze:Nic nie muszą, patrz Real
transfery wydawaly sie snesowneNiech gra atak najsilniejszy, gradu goli i tak nie będzie
Podobno to jest najsilniejsze zestawienie w ataku ^^Łukasz[ACM] pisze:Niech gra atak najsilniejszy, gradu goli i tak nie będzie
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 mar 2006, 15:01
heheh słodziacmilan.pl pisze: ”Mam jeszcze trzy lata kontraktu z Lyonem, lecz nie mogę ukryć, że kocham Milan, uwielbiam ich barwy, fascynuje mnie ich historia, sześć Pucharów Europy, tradycja, gwiazdy. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie to coś więcej niż samo zainteresowanie.”

Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 mar 2006, 15:15
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 mar 2006, 16:29
widziałem ale ta informacje nie tylko podał triballŁukasz[ACM] pisze:HUNTER widziałeś źródło

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 29 mar 2006, 17:37
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 29 mar 2006, 18:33
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 mar 2006, 18:44
na oficjalnej podaja zawsze 30 minut przed meforzaROSSONERI pisze:a co z tymi skladami? o ktorej zawsze podaja?
czemforzaROSSONERI pisze:Wszystkiego najlepszego dla Costy!! oby strzelil tyle bramek dzisiaj ile ma lat a tak na powaznie, to niech sobie zrobi taki maly prezencik i strzeli chociaz jednego tora
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 mar 2006, 19:08
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio