Starało się? To Milan jest winny dzięki układom z Juve, nie powiesz mi, że władze Bianconerich na chama wciskały podstawianie meczy haloŁukasz_ pisze:a nawet starało się podłożyć ich Milanowi.
Ja się pytam normalnych kibiców, którzy nie żyją dwoma sezonami dlatego pytanie zadałem głównie Zazie. Jeśli nie znasz historii i pięknych meczów Serie A to się nie odzywaj narazie, chyba że sobie przypomniszWuju_ASR pisze:a tego będzie chyba Nam wszystkim brakowało najbardziej
Tak samo jak jesteś szczęśliwy, że Milanowi się upiekło. Ja pogodziłem się już dawno z tym, że Juve będzie conajmniej ligę niżej, ale z resztą nie zgodzę się do końca.Łukasz_ pisze:Mi również was nie będzie brakowało, ba jestem pełen radości że gracie tam gdzie gracie.
Dobra fakt ten faul był ewidentny, ale wątpie żeby ten mecz był ustawiony kiedy oczy całego świata były zwrócone na potyczkę największych rywali. Za dużo szumu wokół tego meczu żeby ktoś mógł się pokusić o to. Może się mylę, ale w moim mniemaniu jestem pewien tego co mówię.Zaza pisze:Nie no nie mów w spraiwe faulu Zebina na Crespo