Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 91

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
3
6%
Antoine Griezmann
7
13%
Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 02 gru 2010, 14:05

Dr.Football1 pisze: Zwycieska koncowka nalezala jednak do nich. Za to co Kun zrobil przy pierwszej bramce mozna mu spokojnie wybaczyc slabsze momenty,a dodatkowo jeszcze zdobyl 2 gole,wiec nie bylo az tak zle. Pamietaj Asteniu,ze strzelenie 4 bramek na Anoeta to naprawde nie lada wyczyn. Dla przykladu Real wygral tam tylko 2-1 jezeli dobrze pamietam :lol: Co do Reyesa - szkoda,ze del Bosque nie oglada meczow Atleti :cry:
To że strzelili bramki nie oznacza że zagrali dobre spotkanie, bo nie licząc 20 minut nic nie zrobili, ale jako że napastników rozlicza się z bramek to można powiedzieć że zagrali poprawnie. To co zrobił Real tam kompletnie mnie nie obchodzi.
Dr.Football1 pisze:Bardzo interesujace spotkanie. Brawo Espanyol. Do tej kolejki 'Papuzki' zdobyly na wyjazdach az...1 gola :haha:
Dziwne rzeczy się ostatnio dzieją. Espanyol strzela 1 bramkę na wyjeździe, przyjeżdża na Calderon i ładuje 3. Almeria 3 najlepsza drużyna w defensywie w lidze która traci zaledwie 10 bramek w jednym spotkaniu u siebie z Barcą traci 8 :shock:
Dr.Football1 pisze:Obrona Atleti do bani,a i De Gea przy drugim golu mogl zachowac sie zdecydowanie lepiej.
To był ewidentny błąd De Gei i ta bramka to jego wina. Zresztą ostatnio De Gea zaczyna popełniać koszmarne błędy, czas chyba dać mu odpocząć. Wrócił po kontuzji Asenjo więc przy słabszej dyspozycji De Gei powinien dostać szansę.
Dr.Football1 pisze:Slabszy mecz Reyesa.

Moim zdaniem był to równie dobry mecz Reyes'a co w spotkaniu z RSSS czy Osasuną. Zauważ ile razy Reyes był faulowany. O ile się nie mylę to po faulach na nim rywal zobaczył 3 żółte kartki. Jak dla mnie Reyes był najlepszy na boisku po stronie Atletico wraz z Luis'em Pereą.
Dr.Football1 pisze:Duet Diego - Kun zadzialal tylko raz,chociaz w grze Argentynczyka widac spora poprawe i to chyba jedyny plus dzisiejszego spotkania.

Też to dostrzegam, szkoda że nie wykorzystał tej jeszcze jednej świetnej sytuacji. Podanie Forlana przy bramce Aguero piękne.
Dr.Football1 pisze:Dla Simao dziekuje za te wszystkie wspaniale lata,aczkolwiek mam nadzieje,ze w zimie przygoda Portugalczyka z Calderon w koncu sie zakonczy.

Tego to już kompletnie nie rozumiem. Może i w ostatnich dwóch meczach Simao gra gorzej (też mnie czasami irytuje), ale chcesz się pozbyć zimą Simao i zostać tylko z jednym skrzydłowym Reyes'em ? Bo jeżeli liczysz na transfery to się przeliczysz. Zresztą myślę że za niedługo Simao podpisze nową umowę.
Dr.Football1 pisze:Jezeli sedzia jest czlowiekiem honorowym to po obejrzeniu powtorki akcji,w ktorej podyktowal rzut karny dla Espanyolu,powinien niezwlocznie popelnic harakiri.
Fakt sędzia w tym spotkaniu był tragiczny.
Dr.Football1 pisze:Obrona dzisiaj (zreszta nie tylko dzisiaj) kompletnie sie osmieszyla,a De Gea tylko dogral sie do tego dna. Alvaro dostal od QSF szanse przelamania i co zrobil ? G...o !
De Gea i Godin potrzebują odpoczynku. Godin zagrał sporo gorzej niż Dominguez, nie wiem co się ostatnio dzieje z Urugwajczykiem.
Dr.Football1 pisze:Wynik 2-3,a na boisko wchodzi Raul Garcia - przeciez to jakis kiepski kabaret jest :|
A powiedz mi kogo ty byś wpuścił ? Na ławce nie było żadnego ofensywnego zawodnika, bo Diego Costa i Fran Merida byli już na boisku. Po drugie RG wszedł za Antka, czyli pomocnik za obrońcę i była to zmiana aby utrzymać się jak najdłużej przy piłce, czyli aby Aris skradł nam jak najmniej czasu. Po drugie zapewne QSF liczył na dobrą grę głową RG i jego uderzenia z dystansu co zawsze mogło by przynieść bramkę.
Dr.Football1 pisze:Zegnaj LE. [k****] mac Aris :angry2:
A no ADIOS

To co mnie cieszy, a może smuci to to że w ostatnich dwóch spotkaniach oddaliśmy mnóstwo strzałów na bramkę i większość była celna. Oznacza to że nasza ofensywa gra dobrze (zresztą jak może grać źle skoro w ostatnich trzech meczach strzela 8 bramek) tyle że brakuje trochę skuteczności. Jednak to co się dzieje w naszej defensywie to istna tragedia. De Gea musi sobie odpocząć, jednak lepiej posadzić go na ławce po jakimś jego dobrym spotkaniu.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 gru 2010, 15:05

bo nie licząc 20 minut nic nie zrobili
Wroc do tamtego posta i zobacz jeszcze raz co napisalem. 20 minut,koncert,zwycieska koncowka i takie tam :roll: Nie bylo nic o 'dobrym spotkaniu'.
To co zrobił Real tam kompletnie mnie nie obchodzi.
Emotka :arrow: :lol: Jezeli zdobycie 4 bramek na Anoeta nie robi na Tobie wrazenia to radze blizej przypatrzec sie tegorocznemu sezonowi PD.
Moim zdaniem był to równie dobry mecz Reyes'a co w spotkaniu z RSSS czy Osasuną. Zauważ ile razy Reyes był faulowany. O ile się nie mylę to po faulach na nim rywal zobaczył 3 żółte kartki. Jak dla mnie Reyes był najlepszy na boisku po stronie Atletico wraz z Luis'em Pereą.
Nie zgodze sie absolutnie. Jakim cudem Reyes mogl zagrac rownie dobre spotkanie z Osasuna i Espanyolem ? W tym drugim meczu przeciwnik byl 3 razy silniejszy,a Hiszpan praktycznie nie mial miejsca i non stop byl faulowany. Z Baskami latal po skrzydle jak opetany,a tu przez polowe spotkania lezal na murawie.
Tego to już kompletnie nie rozumiem. Może i w ostatnich dwóch meczach Simao gra gorzej (też mnie czasami irytuje), ale chcesz się pozbyć zimą Simao i zostać tylko z jednym skrzydłowym Reyes'em ? Bo jeżeli liczysz na transfery to się przeliczysz. Zresztą myślę że za niedługo Simao podpisze nową umowę.
Rzeczywiscie troche z tym przesadzilem na fali przegranej z Pericos. Nie mniej jednak chcialbym aby juz niedlugo przyszedl na Calderon skrzydlowy,ktory bylby w stanie Portugalczyka godnie zastapic co nie oznacza,ze SS musialby z klubu odchodzic. I tak,licze na transfery. Jestem kibicem,co mam nie liczyc.
To był ewidentny błąd De Gei i ta bramka to jego wina. Zresztą ostatnio De Gea zaczyna popełniać koszmarne błędy, czas chyba dać mu odpocząć. Wrócił po kontuzji Asenjo więc przy słabszej dyspozycji De Gei powinien dostać szansę.
Jeszcze kilka takich bledow i dla mnie moze wchodzic nawet Joel. Brak rywalizacji strasznie rozleniwil Davida.
Na ławce nie było żadnego ofensywnego zawodnika, bo Diego Costa i Fran Merida byli już na boisku. Po drugie RG wszedł za Antka, czyli pomocnik za obrońcę i była to zmiana aby utrzymać się jak najdłużej przy piłce, czyli aby Aris skradł nam jak najmniej czasu. Po drugie zapewne QSF liczył na dobrą grę głową RG i jego uderzenia z dystansu co zawsze mogło by przynieść bramkę.
To absolutnie nie byla krytyka QSF,bo tak krawiec kraje jak mu materialu staje,a ze tak brzydko powiem dla Quique po prostu nie staje :lol: Jakim cudem w jednym z najlepszych klubow PD jest zaledwie dwoch ofensywnych (i to dosyc srednich trzeba przyznac) zawodnikow na lawce ? To dla Ciebie sytuacja normalna ? Dla mnie nie,wiec narzekam i nie powiesz mi,ze nie mam ku temu powodow.
De Gea i Godin potrzebują odpoczynku. Godin zagrał sporo gorzej niż Dominguez, nie wiem co się ostatnio dzieje z Urugwajczykiem.
Tylko,ze Alvaro wlasnie wrocil z 'odpoczynku' i za dobrze to nie wyglada. W poprzednim sezonie gral zdecydowanie,twardo i bez kompleksow,a teraz ? Jakis taki wystraszony,niepewny,popelniajacy idiotyczne bledy... Ja chce 'starego' Domingueza ! Godin rzeczywiscie w malym kryzysie,ale jestem przekonany,ze to chwilowa slabosc.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 03 gru 2010, 15:36

Dr.Football1 pisze: Wroc do tamtego posta i zobacz jeszcze raz co napisalem. 20 minut,koncert,zwycieska koncowka i takie tam :roll: Nie bylo nic o 'dobrym spotkaniu'.
Rzeczywiście, mój błąd.
Dr.Football1 pisze:Emotka :arrow: :lol: Jezeli zdobycie 4 bramek na Anoeta nie robi na Tobie wrazenia to radze blizej przypatrzec sie tegorocznemu sezonowi PD.
Teraz chyba Twój. Ja nigdzie nie napisałem że ta wygrana robi czy nie robi na mnie wrażenia, napisałem tylko że nie obchodzi mnie ile wygrał/przegrał tam Real.
Dr.Football1 pisze:Nie zgodze sie absolutnie. Jakim cudem Reyes mogl zagrac rownie dobre spotkanie z Osasuna i Espanyolem ? W tym drugim meczu przeciwnik byl 3 razy silniejszy,a Hiszpan praktycznie nie mial miejsca i non stop byl faulowany. Z Baskami latal po skrzydle jak opetany,a tu przez polowe spotkania lezal na murawie.
Tutaj trochę sobie zaprzeczasz. Jeżeli Reyes był non-stop faulowany to znaczy że rywal nie potrafił sobie z nim poradzić i że stwarzał zagrożenie. Dużo nie brakowało, a dwóch zawodników wyleciało by po faulach na nim, ale sędzia był dość łaskawy. Mimo to nie zawsze zawodnicy Espanyolu byli go w stanie sfaulować i kilka bardzo fajnych rajdów i podań oraz strzałów na bramkę Reyes zaliczył, jak dla mnie był to podobnie dobry jego mecz co z Osasuną.

Ale w sumie mniejsza o to.
Dr.Football1 pisze:Rzeczywiscie troche z tym przesadzilem na fali przegranej z Pericos. Nie mniej jednak chcialbym aby juz niedlugo przyszedl na Calderon skrzydlowy,ktory bylby w stanie Portugalczyka godnie zastapic co nie oznacza,ze SS musialby z klubu odchodzic. I tak,licze na transfery. Jestem kibicem,co mam nie liczyc.
Pojawiła się informacja na temat Gonzalo Castro z Mallorki który jest do wyjęcia w zimie za 3-4 mln euro (kończy mu się kontrakt i Mallorca chcę na nim coś zarobić, bo wiadomo jak u nich z funduszami). Na taki transfer możesz liczyć, 3-4 mln to nie jest dużo, a po za tym Atletico ma dobre układy z Mallorcą, więc na bank się jakoś dogadają. Jednak nie licz zbytnio na to że Castro wygryzie ze składu Simao. W piłce jest wszystko możliwe, jednak jest to bardzo mało prawdopodobne. Mimo wszystko był by to dobry transfer, bowiem mamy tylko dwóch skrzydłowych i rezerwowy jest potrzebny, a za taką kasę kogoś lepszego będzie cholernie ciężko znaleźć. Jego zaletą jest to że może grać i na prawej i na lewej stronie. Ja jestem jak najbardziej na tak.
Dr.Football1 pisze:Jeszcze kilka takich bledow i dla mnie moze wchodzic nawet Joel. Brak rywalizacji strasznie rozleniwil Davida.
Właśnie pojawiła się informacja według klubu dlaczego De Gea jest w słabszej formie. Chodzi o wszystkie imprezy klubowe w których w ostatnim czasie brał udział De Gea. Wcześniej brali w niej udział głównie Aguero i Forlan, a teraz numerem jeden stał się De Gea. Władze klubu uważają że to rozkojarzyło zawodnika i aby mógł on się skupić ograniczą jego udział w takich imprezach. Miejmy nadzieje że to przyniesie skutek.
Dr.Football1 pisze:To absolutnie nie byla krytyka QSF,bo tak krawiec kraje jak mu materialu staje,a ze tak brzydko powiem dla Quique po prostu nie staje :lol: Jakim cudem w jednym z najlepszych klubow PD jest zaledwie dwoch ofensywnych (i to dosyc srednich trzeba przyznac) zawodnikow na lawce ? To dla Ciebie sytuacja normalna ? Dla mnie nie,wiec narzekam i nie powiesz mi,ze nie mam ku temu powodow.
Może źle Cię zrozumiałem. Keko i Salvio poszli na wypożyczenie, a Jurado został sprzedany, więc nie ma co się dziwić.W zimie pewnie klub będzie chciał sprowadzić jednego ofensywnego zawodnika. Nie udało z Affelayim to może uda się z Castro i sytuacja będzie trochę lepsza.

P.S SERGIO AGUERO W DNIU DZISIEJSZYM OTRZYMAŁ HISZPAŃSKIE OBYWATELSTWO. Więcej :

http://atleticopoland.com/news/Oficjaln ... lstwem-516

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 gru 2010, 1:31

Pojawiła się informacja na temat Gonzalo Castro z Mallorki który jest do wyjęcia w zimie za 3-4 mln euro (kończy mu się kontrakt i Mallorca chcę na nim coś zarobić, bo wiadomo jak u nich z funduszami). Na taki transfer możesz liczyć, 3-4 mln to nie jest dużo, a po za tym Atletico ma dobre układy z Mallorcą, więc na bank się jakoś dogadają. Jednak nie licz zbytnio na to że Castro wygryzie ze składu Simao. W piłce jest wszystko możliwe, jednak jest to bardzo mało prawdopodobne. Mimo wszystko był by to dobry transfer, bowiem mamy tylko dwóch skrzydłowych i rezerwowy jest potrzebny, a za taką kasę kogoś lepszego będzie cholernie ciężko znaleźć. Jego zaletą jest to że może grać i na prawej i na lewej stronie. Ja jestem jak najbardziej na tak.
Ja rowniez. Za taka cene mozna go spokojnie brac. Stworzylby w koncu jakas rywalizacje na skrzydlach,a przy odrobinie checi i szczescia moglby ja nawet wygrac. Warto wpomniec,ze Gonzalo byl jedna z najjasniejszych postaci swietnie spisujacej sie w poprzednim sezonie RCDM.
Właśnie pojawiła się informacja według klubu dlaczego De Gea jest w słabszej formie. Chodzi o wszystkie imprezy klubowe w których w ostatnim czasie brał udział De Gea. Wcześniej brali w niej udział głównie Aguero i Forlan, a teraz numerem jeden stał się De Gea. Władze klubu uważają że to rozkojarzyło zawodnika i aby mógł on się skupić ograniczą jego udział w takich imprezach. Miejmy nadzieje że to przyniesie skutek.
Miejmy nadzieje,ze to rozwiaze problem,bo w tej chwili Davidowi daleko do formy sprzed kilku miesiecy,a glupie bledy i brak koncentracji az raza po oczach. Swoja droga czy na te imprezy nie moze jezdzic np. Diego Costa ? :lol:
Keko i Salvio poszli na wypożyczenie, a Jurado został sprzedany, więc nie ma co się dziwić.W zimie pewnie klub będzie chciał sprowadzić jednego ofensywnego zawodnika. Nie udało z Affelayim to może uda się z Castro i sytuacja będzie trochę lepsza.
Bardzo licze na Keko podobnie zreszta jak na Borje. Ciekawe jak po powrocie z Portugalii bedzie wygladal Salvio :think: Ogladalem jego pelny wystep w meczu LM z OL i musze przyznac,ze spisal sie swietnie. W Sagres gra niestety bardzo malo,najczesciej ogony,wiec nie wiem czy nie byloby lepiej sciagnac go z powrotem na Calderon juz zima. QSF na pewno przydalby sie taki offensive allrounder,bo Eduardo bez problemu mozna wystawic jako skrzydlowego,ofensywnego pomocnika czy cofnietego napastnika. Mysle,ze daloby rade wystrugac z niego nowego Jurado. Moim zdaniem potencjal ma od Hiszpana wiekszy.
P.S SERGIO AGUERO W DNIU DZISIEJSZYM OTRZYMAŁ HISZPAŃSKIE OBYWATELSTWO
Nareszcie :D Jest zielone swiatlo dla Salvio :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 gru 2010, 20:23

Zaczyna robic sie coraz lepiej :roll: Znowu idiotyczna bramka w pierwszych minutach :boje się: Absolutnie zaden z zawodnikow nie zagral nawet przecietnego spotkania. Liczba glupich strat i beznadziejnych dlugich pilek do Kuna do ktorego przez caly mecz przyklejonych bylo przynajmniej dwoch wyzszych o glowe obroncow,zastraszajaco duza. Na ta chwile Rojiblancos kompletnie nie maja pomyslu na gre,a dochodzi do tego fatalna dyspozycja niemalze calego bloku defensywnego,notabene osmieszonego dzis kilkukrotnie szczegolnie przez wypozyczonego z City Felipe Caicedo - wedlug mnie najlepszego pilkarza na boisku.

Dodatkowo kiedy tak jak dzis - Reyes i Diego przechodza obok meczu,nie ma co liczyc na punkty nawet z najwiekszymi ogorkami PD...

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2335
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 gru 2010, 20:01

Podobno Atletico chce sprowadzic Almunie jako zamiennik za De Gea ktory ma odejsc do United... Wiecie cos o tym? :P to info takie byle jakie go z goal.com no ale sprawdzic czy cos wiecie warto ;)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 gru 2010, 20:22

Magnum pisze:Podobno Atletico chce sprowadzic Almunie jako zamiennik za De Gea ktory ma odejsc do United... Wiecie cos o tym? :P to info takie byle jakie go z goal.com no ale sprawdzic czy cos wiecie warto ;)
De Gea:
Kibice mogą być spokojni o moją przyszłość, ponieważ nigdzie nie odchodzę.Ten klub dał mi wszystko i nie mam żadnego powodu aby stąd odchodzić. To dla mnie zaszczyt, że taki klub jak Manchester United interesuje się moją osobą, ale chcę kontynuować swą karierę w Atletico.
Nawet jezeli David by odszedl,w co kompletnie nie wierze,to przeciez w kadrze Atleti jest jeszcze inny ogromny talent Sergio Asenjo kupiony ponad rok temu z Valladolid,wiec nie wiem czy Almunia chcialby spedzic ostatnie lata kariery grzejac lawe :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 gru 2010, 19:28

Byc moze Atletico po obecnym sezonie podpisze umowe partnerska z City jak reportuje madrycki AS. Polegalo to bedzie mniej wiecej na wzajemnej wymianie informacji,doswiadczen,zawodnikow,a takze organizacji przedsezonowych meczow badz turniejow towarzyskich. Bardzo ciekawa perspektywa musze przyznac :think:

http://www.atleticofans.com/4364/atleti ... ster-city/

Atleti tymczasem pozyskalo za 7 mln euro brazylijskiego pomocnika Corinthians - Eliasa,ktory zdazyl juz w tym roku zagrac 3 mecze w reprezentacji Canarinhos. W akcji nigdy go nie widzialem,ale mam nadzieje,ze w koncu doczekalem sie na Calderon srodkowego pomocnika potrafiacego nie tylko dobrze odebrac,ale i kreatywnie rozegrac cos na polowie rywala.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2335
Kontakt:

Re:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 gru 2010, 20:00

Dr.Football1 pisze:
Magnum pisze:Podobno Atletico chce sprowadzic Almunie jako zamiennik za De Gea ktory ma odejsc do United... Wiecie cos o tym? :P to info takie byle jakie go z goal.com no ale sprawdzic czy cos wiecie warto ;)
De Gea:
Kibice mogą być spokojni o moją przyszłość, ponieważ nigdzie nie odchodzę.Ten klub dał mi wszystko i nie mam żadnego powodu aby stąd odchodzić. To dla mnie zaszczyt, że taki klub jak Manchester United interesuje się moją osobą, ale chcę kontynuować swą karierę w Atletico.
Nawet jezeli David by odszedl,w co kompletnie nie wierze,to przeciez w kadrze Atleti jest jeszcze inny ogromny talent Sergio Asenjo kupiony ponad rok temu z Valladolid,wiec nie wiem czy Almunia chcialby spedzic ostatnie lata kariery grzejac lawe :P

na sporcie jest podobno z nim wywiad:
Keeper David De Gea knows he could follow in the footsteps of his hero Edwin van der Sar at Manchester United.

The 20-year-old knows United are watching him and has has left the door open to moving to Old Trafford from Atletico Madrid in the summer.

"I know Sir Alex Ferguson already has viewed me," the Spaniard told Voetbal International. "My contract with Atletico runs until mid-2013.

"After this season we should look at what happens and who wants to talk can come and talk.

"At Atletico, I owe them everything and I would love to stay, but on the other hand Manchester United is a great club."

On his hero van der Sar, De Gea added: "Edwin's style appeals to me. I've tried to make it my own."
nie wiem na ile prawdziwy ale jesli tak to ciekawe dosyc. moze akurat by sie wam ktos kto potrafi zarzymac Barcelone przydal ;)

ja tam nie wiem czy to prawda czy nie, to tylko medialne spekulacja.. np. dzisiaj sie pojawilo info ze Pellegrini chce go do Malagi. Pozyjemy zobaczymy.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 gru 2010, 20:34

nie wiem na ile prawdziwy ale jesli tak to ciekawe dosyc. moze akurat by sie wam ktos kto potrafi zarzymac Barcelone przydal
No coz,szczerze mowiac to w transfer Davida do MU,przynajmniej teraz,nie wierze. Trzeba jednak zapytac kibicow Red Devils czy ich klub jest przygotowany na wydanie kilkudziesieciu milionow euro,bo cene przewijajaca sie na roznych portalach kilka tygodni temu,czyli bodajze 17 mln,uznalem za kiepski zart dziennikarzy.

Almunia :lol: Jak juz wczesniej wspomnialem w klubie oprocz De Gei sa jeszcze utalentowani Asenjo i Joel,a na wypozyczeniu w Benfice zbierajacy dobre noty Roberto Jimenez,wiec zupelnie nie ma potrzeby sciagania waszych najlepszych graczy :wink: No chyba,ze chcielibyscie sie pozbyc Robina albo Samira :> Wtedy mozna by bylo zasiasc do rozmow :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 gru 2010, 20:38

Caicedo osmieszał waszą obrone? :mrgreen: pzecież facet poza siłą i dość nienajgoszą lewą nogą nic nie umie, jestem ciekaw jak to wyglądało.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 gru 2010, 20:43

Dr.Football1 pisze:na wypozyczeniu w Benfice zbierajacy dobre noty Roberto Jimenez
A czasem Roberto nie poszedł definitywnie za 6 czy tam 8 mln. ?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 gru 2010, 20:48

MGiggs pisze:Caicedo osmieszał waszą obrone? :mrgreen: pzecież facet poza siłą i dość nienajgoszą lewą nogą nic nie umie, jestem ciekaw jak to wyglądało.
Sam sie zdziwilem,ale trzeba przyznac,ze obroncy,a w szczegolnosci przezywajacy kryzys formy Godin,wydatnie mu w tym pomogli :roll:
A czasem Roberto nie poszedł definitywnie za 6 czy tam 8 mln. ?
No rzeczywiscie. Moj blad,poszedl za 8,5 mln. Dzieki Sammy.

Awatar użytkownika
Przemo1955
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 11 gru 2010, 14:43

A więc utrzymaliście Aguero. Ciekawe ile to będzie kosztować klub w następnych latach. Obyście tego nie przypłacili brakiem zakupów, bo wasz klub ma bardzo duży potencjał i chyba coraz więcej pieniędzy bo wasz gwiazdor napewno na obniżkę pensji się nie zgodził.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 gru 2010, 20:48

Przemo1955 pisze:A więc utrzymaliście Aguero. Ciekawe ile to będzie kosztować klub w następnych latach. Obyście tego nie przypłacili brakiem zakupów, bo wasz klub ma bardzo duży potencjał i chyba coraz więcej pieniędzy bo wasz gwiazdor napewno na obniżkę pensji się nie zgodził.
A co byly jakies powazne oferty ? Oprocz wyssanych z palca onetowych spekulacji ja nic nie slyszalem... Poza tym Kun kilkukrotnie podkreslil,ze chce na Calderon zostac,wiec tematu nie ma i przez jakis czas na pewno nie bedzie. O pieniadze niech Cie glowa nie boli. Na kogo jak na kogo,ale na Argentynczyka kasa zawsze sie znajdzie.

Brak transferow ? 3 stycznia na VC zawita kupiony za 7 mln Brazylijczyk Elias,a podobno dzialacze Atleti chca jeszcze skaperowac jego rodaka Mirande - jednego z najlepszych srodkowych obroncow tamtejszej ligi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”