Zjazd forumowiczów Pilka.pl - Strona 91

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Który termin zjazdu bardziej ci odpowiada?

4-6 wrzesień
1
13%
11-13 wrzesień
0
Brak głosów
18-20 wrzesień
0
Brak głosów
To bez znaczenia, bo Eyesmon i tak pewnie skończy na tym zlocie sam
7
88%
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Re: Zjazd forumowiczów Pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 wrz 2008, 20:16

Tu nie chodzi tylko o WKU. Bo to to raczej chwilkę zajmie, choć godzinę wyznaczyli mi nieziemską. Jeśli mam na 13, to nie zdąrzę na pociąg, a jechać w sobotę, po to, żeby wracać w niedziele to mi sie nie opłaca. Niestety, ale taka prawda.
Ogólnie to ja też sprawe spierdoliłem nieziemsko i teraz muszę szybko naprawiać, a to akurat ważna dla mnie sprawa.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 17 wrz 2008, 0:37

Jeśli mogę lekko się wtrącić. WKU to jedna wielka bzdura i nie ma co się trzymać sztywno terminów. Możesz iść na te badania ( :lol: ) jutro, dwa dni po terminie albo w ten nieszczęsny piątek np. o 8 rano. Za każdym razem Cię przyjmą, bo obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy", niczym wizyta u lekarza rodzinnego. Dostałeś na 13, bo tak im po prostu wyszło z dat urodzenia, ale jeśli samowolnie zmienisz, to problemu nie będzie. Można? Można. Jak się chce, to k... wszystko można. Peace.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 wrz 2008, 19:20

Potwierdzam to co mówi kama. Ja swoje wezwanie na tą całą komisję zgubiłem po czym poszedłem do WKU z ponad tygodniowym opóźnieniem :P . Na całe szczęście to jest tylko Polska :] .

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 wrz 2008, 21:45

Dobra, bo godzina nadejscia zlotu zbliża sie nieubłagalnie. Krotka piłka. Kto i o której w końcu przyjeżdza w piatek, na kogo mamy czekac w Piotrkowie, na kogo bedziemy zrzucac wine za wszelkie szkody w domkach itd.

Ja z piwusem bedziemy wg planu o 15:07 w Piotrkowie (przesiadka w K-ce 12:40 [żeście miejsce wybrali!] o ile znow jakies drzewa nie pokrzyżuja nam szyków. Znajac zycie to mozliwe, że ktoś może sie niezorientowac i nie podac tych dosc waznych informacji do piątku. Wpisujcie miasta.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2008, 21:55

Ja, franz, olson i chyba Ewa według planu będziemy w Piotrkowie o 15:04 a więc zgranie doskonałe. Możemy być pewni, że tak dobrze nie wyjdzie :lol:
Babel pisze:Wpisujcie miasta.
Krościenko nad Dunajcem

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 17 wrz 2008, 23:19

Mentor pisze:Ja, franz, olson i chyba Ewa według planu..
Jakie 'chyba' kurna....będę na bank...no chyba, że zaśpię na pociąg na 3 w nocy :P

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 wrz 2008, 23:30

Znaleźliście może w necie jakiś aktualny rozkład tych busów z Piotrkowa do Sulejowa? Bo wbrew pozorom wcale nie jest to takie łatwe.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2008, 23:42

http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto. ... 13886.html

Nie jest to może dokładnie to czego byśmy oczekiwali, ale... widzę, że o 15:35 jest bus kierujący się do miejscowości Biała przez Sulejów. To by była chyba niezła opcja dla tej grupy przybywającej do Piotrkowa o godzinie 15 z minutami. Mamy też coś o 16:20 (też nie do Sulejowa, ale przez Sulejów :P ). Generalnie jestem przekonany, że wiele z tych busów jeździ przez Sulejów.

Dobrze by było jednak trzeba znaleźć lepsze info albo dowiemy się na miejscu :lol: :roll: Podobno jeżdżą często...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 wrz 2008, 23:44

rozklady.com.pl

Bardzo dobra strona.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2008, 23:46

Chlopaczek \o/

http://rozklady.com.pl/main.php?page=po ... as_maks=90&

Sysko jasne. Wygląda to co najmniej nieźle.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 wrz 2008, 10:07

Babel pisze:na kogo bedziemy zrzucac wine za wszelkie szkody w domkach itd.
Zgodnie z już niezbyt nową świecką tradycją zrzucimy wszystko na… jakiegoś czarnucha, bo jak mówi stare polskie przysłowie "Domek nr. 10 zniszczył się sam, a Mentora powiesili."

Ponieważ biorąc pod uwagę dzisiejsze palny rozrywkowe na wieczór, nie wiem czy się tu jeszcze pojawię więc:

Tak jak było ustalone spotykamy się na DC w Warszawie przed odjazdem pociągu do Piotrkowa, przy kasach, aby każdy się znalazł i zdążył kupić bilet. Ja nie będziecie mogli mnie znaleźć to szukajcie chudego młodzieńca, wzrost 180 cm, dość długie włosy, ubranego w jeansy i kurtkę Wehrmachtu w kamuflażu Splittertarn (jak będzie zimno). Mentora rozpoznam po paleniu koszulki Królewskich, olson się chyba jakoś znajdzie. Chyba jako pierwszą spotkam Ewę, bo mam zamiar być na dworcu wcześniej(o ile sięuda ta sztuka), aby ją odebrać, a więc szukajcie mnie i Ewy gdzieś w okolicach kas.

Jak by coś się stao, albo mao zostao to są telefony i gibony.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2008, 10:39

"Domek nr. 10 zniszczył się sam, a Mentora powiesili."
mnie już co prawa wtedy nie było, ale wisiał chyba Akarin :lol:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 wrz 2008, 12:32

fieldy pisze:mnie już co prawa wtedy nie było, ale wisiał chyba Akarin
Racja (połowiczna).

Jednak z akt SB i Protokołów Mędrców Syjonu jasno wynika, że Akarin powiesił się sam. Nie mylmy samobójstwa (spowodowanego gorącym, choć niespełnionym uczuciem do Luki Toni’ego ) z wyrokiem śmierci.

A właśnie ciekawe czy „Bundesliga Toni(e) Liga” jedzie na zlot, czy przestraszył się WKU :think:

teki są sfabrykowane, to miało wyglądać na samobójstwo i jak widać niektórzy dali się nabrać :blow: // TW fieldy

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 18 wrz 2008, 12:43

Spotkanie się przy kasach nie jest najlepszym wyjściem, bo nie wiem, gdzie są kasy. Ale jakoś się znajdziemy, chyba. Najwyżej będę dzwonił. Jakby co, szukajcie pudla.

Jeszcze jedna sprawa, nie wiecie, czy tam gdzieś niedaleko dworca w Piotrkowie jest jakiś supermarket (najlepiej Biedronka), bo potrzebuję browaru i szamy, a nie chcę mi się tego ciągnąć z domu.
franz pisze:A właśnie ciekawe czy „Bundesliga Toni(e) Liga” jedzie na zlot, czy przestraszył się WKU
Zapewne podobno nie.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 wrz 2008, 13:24

olson pisze:Spotkanie się przy kasach nie jest najlepszym wyjściem, bo nie wiem, gdzie są kasy.
Czekaj spróbuje Ci to wyjaśnić. Kasy są tam gdzie są… kasy. Uwierz mi trudno przeoczyć ten punkt, choć może je zlikwidowali/przenieśli/zasmrodzili/ bo na Centralnym już spory czas nie byłem. Staram się unikać tego miejsca z różnych względów, głównie estetyczno/zapachowych.

Wygląd swój podałem (opis prawie jak w 997), telefony są, Mentor spali koszulkę Realu, a więc na pewno się znajdziemy. Jak się nie znajdziemy to się upijemy też kończy się na emy, a o ile ciekawsze. Kuwa zreszta jak się znajdziemy, to też się upijemny, więc na jeden ch... wychodzi.
olson pisze:Jeszcze jedna sprawa, nie wiecie, czy tam gdzieś niedaleko dworca w Piotrkowie jest jakiś supermarket (najlepiej Biedronka), bo potrzebuję browaru i szamy, a nie chcę mi się tego ciągnąć z domu.
Na pewno coś jest. Choć w Biedronce to piwa mały wybór (zresztą jak wszystkiego – ale chipsy są już legendą w pewnych kręgach!). Ja już wyrosłem/wzbogaciłem się z chlania VIPów (1,49 zł) i inny Fresenbergów (1,29 zł) no może na legendarnego (baczność! ) Kelerisa (spocznij!) bym się skusił. Dawno Go nie piłem – przypomniał by mi się smak dzieciństwa…

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Keleris

:rydzyk:

Też wolał, bym coś kupić na miejscu. Bo tachać to wsystko ze sobą to głupota. Nie mówię o jedzeniu, bo po co jeść skoro jutro i tak się będzie głodnym, ale ze 20 browarów to sporo waży (około 10 kg szybko licząc). Mimo krachu na giełdzie i wynikających z tego myśli samobójczych, chyba szarpnę się na jakieś Żywce albo Żubry za Biedronkowe piwo podziękuje. Najlepszym wyjściem jest wódką, bo mniej zajmuję i mniej waży, a mocniej kopie, choć biorąc pod uwagę te kryteria to najlepszy jest spiryt :lol:

O ile prostsze (i zdrowsze) byłoby nasz nędzne życie, gdybyśmy byli abstynentami…

Ja zastanawiam się w co mam się zapakować. Plecak za mały, torba za duża. Legitymacja pijaka (synonim studenta) zgubiona i nie widać żadnych nadziei na odzyskanie jej w tym bajzlu, w który obecnie koczuje. Ogólnie to [*]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”