Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 wrz 2008, 20:16
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 17 wrz 2008, 0:37
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 wrz 2008, 19:20
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 wrz 2008, 21:45
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2008, 21:55
Krościenko nad DunajcemBabel pisze:Wpisujcie miasta.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 17 wrz 2008, 23:19
Jakie 'chyba' kurna....będę na bank...no chyba, że zaśpię na pociąg na 3 w nocyMentor pisze:Ja, franz, olson i chyba Ewa według planu..
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 wrz 2008, 23:30
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2008, 23:42
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 wrz 2008, 23:44
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2008, 23:46
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 wrz 2008, 10:07
Zgodnie z już niezbyt nową świecką tradycją zrzucimy wszystko na… jakiegoś czarnucha, bo jak mówi stare polskie przysłowie "Domek nr. 10 zniszczył się sam, a Mentora powiesili."Babel pisze:na kogo bedziemy zrzucac wine za wszelkie szkody w domkach itd.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2008, 10:39
mnie już co prawa wtedy nie było, ale wisiał chyba Akarin"Domek nr. 10 zniszczył się sam, a Mentora powiesili."
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 wrz 2008, 12:32
Racja (połowiczna).fieldy pisze:mnie już co prawa wtedy nie było, ale wisiał chyba Akarin
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 18 wrz 2008, 12:43
Zapewne podobno nie.franz pisze:A właśnie ciekawe czy „Bundesliga Toni(e) Liga” jedzie na zlot, czy przestraszył się WKU
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 wrz 2008, 13:24
Czekaj spróbuje Ci to wyjaśnić. Kasy są tam gdzie są… kasy. Uwierz mi trudno przeoczyć ten punkt, choć może je zlikwidowali/przenieśli/zasmrodzili/ bo na Centralnym już spory czas nie byłem. Staram się unikać tego miejsca z różnych względów, głównie estetyczno/zapachowych.olson pisze:Spotkanie się przy kasach nie jest najlepszym wyjściem, bo nie wiem, gdzie są kasy.
Na pewno coś jest. Choć w Biedronce to piwa mały wybór (zresztą jak wszystkiego – ale chipsy są już legendą w pewnych kręgach!). Ja już wyrosłem/wzbogaciłem się z chlania VIPów (1,49 zł) i inny Fresenbergów (1,29 zł) no może na legendarnego (baczność! ) Kelerisa (spocznij!) bym się skusił. Dawno Go nie piłem – przypomniał by mi się smak dzieciństwa…olson pisze:Jeszcze jedna sprawa, nie wiecie, czy tam gdzieś niedaleko dworca w Piotrkowie jest jakiś supermarket (najlepiej Biedronka), bo potrzebuję browaru i szamy, a nie chcę mi się tego ciągnąć z domu.
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio