Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 wrz 2006, 16:43
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 wrz 2006, 16:44
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 wrz 2006, 17:03
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 wrz 2006, 17:11
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 wrz 2006, 17:46
Jesli chodzi o rowerki, to te robi tylko jeden. A jesli cos jest tak promowane i sa wielkie zapowiedzi to oczekuje wlasnie tego. "mecz był słaby" to ty powiedziałes...Messi E2 Ronaldinho chyba za dużo La Liga Nie oczekuj czarów to Premiership Także nie wiem co oczekiwałeś jeśli ten mecz był słaby dla Ciebie mało "rowerków" było ? [przekładanek] ? Na początku sie badali to racja ale potem mecz był jak typowe mucka która musiała sie podobać A po czerwonej to już calkiem...
Pozdro !
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2006, 12:55
W czasie meczu zwróciłem na to uwageZaza pisze:P.S Co ciekawe Jose znów taktyka zmienił ... ale o tym bedzie jeszcze czas pogadac bo widać że szuka miejsca i dla Shevy i dla BallackaObaj grali w byłych klubacz 4-3-1-2 z odwróconym rombem w drugiej lini ... teraz Jose sie obudził
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2006, 23:56
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 wrz 2006, 9:09
Mikel i Kalou pojawiaja sie ostatnio regularnie w drugiej polowie. Widac, ze Sheva powinien raczej zatrudnic prywatnego nauczyciela niz przenosic sie do Anglii, bo jak narzie to powinien Drogbie buty na trening nosic. Widac przeskok z SerieA do Premiership jest przeogromny. Narazie Sheva gra kompromitacje dla samego siebie, a wczoraj przycmił go SalomonW disiejszym meczu z Fulham, 2-0(niestety) w Chelsea pojawil sie na boisku Mikel, ktory zmienil Shevchenke. Nawet Kalou zagra i dostal note 8. W kadrze na mecz znalazl sie SWP, ale jak zwykle nie dostal szansy na gre. Szkoda mi takiego talentu, zamiast przejsc do Arsenalu poszedl do CFC, jego ojsciec twierdzil ze to lepiej dla niego...['] Teraz napewno zaluje, ale juz pozamiatane... W dzisiejszym meczu szczegolnie cieszy mnie wystep A. Cole'a Dostal note 5, czyli mecz musial mu nie wyjsc
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 wrz 2006, 9:23
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żyguś » 30 wrz 2006, 20:15
Żyguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 paź 2006, 7:18
To miałą byc ironia, czy zle ciebie zrozumiałem. On wraca do formy. Dla mnie to bładzi chłopak i to bardzo dzisaij grał nawet przyzwoicie w drugiej polowie, czy w koncowce, ale bez przesady, narazei to prezentuje sie jak Rasiak w TottenhamieCo do tematu, tylko jedna ważna wiadomość Szewczenko wraca do formy
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: różowy » 14 paź 2006, 8:41
Bo taka jest polityka transferowa 'ruskich'. Kupują piłkarzy tych, na których albo chrapke ma Murinho albo takich którzy są blisko ich potencjalnego przeciwnika-Ballack, Robben, Obi Mikel, Essien. Cała 4 była blisko Manchesteru United ale wylądowała na Stamford...Kolejny ogormny minus to postwa SWP, chlopak błyszczał w City teraz dostaje mało szans, a gdy juz jakas dostanie to gra fatalnie, dzisiaj było podobnie, szkoda, bo moze sie okazac wielkim straconym talentem w zabawce Romka....
różowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 paź 2006, 21:09
onet.pl pisze:Mecz miał swoistą dramaturgię, już w pierwszej minucie kontuzji uległ bramkarz Chelsea Petr Cech i został przewieziony do szpitala. Bramkarz mistrza Anglii doznał wstrząśnienia mózgu po starciu ze Stevenem Huntem. Zmienił go Carlo Cudicini, a czeski zawodnik został przewieziony do szpitala na badania. Nie był to koniec nieszczęść Chelsea - pod sam koniec meczu kontuzji doznał także rezerwowy bramkarz, który także musiał zostać odwieziony do szpitala.Na końcowe sekundy meczu między słupkami bramki "The Blues" musiał stanąć obrońca John Terry.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 14 paź 2006, 21:18
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 paź 2006, 21:31
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio