Zamiast de Jonga widziałbym Cambiasso, który zjada Holendra, a tak poza tym chyba wygląda to nie najgorzej. Nie wiem jak Palacio będzie wyglądał na flance. W Genui grał chyba na szpicy?
BTW: krąży plotka, że Sneijder ma przejść do Milanu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 23 maja 2012, 9:42

Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 maja 2012, 9:45
Zdementowane. Plotki te pojawiły się gdy on lub Boateng wkleili wspólne zdjęcie na jakimś portalu.BTW: krąży plotka, że Sneijder ma przejść do Milanu
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 maja 2012, 9:52
grał cofniętego napastnika w 4-3-1-2.Nie wiem jak Palacio będzie wyglądał na flance. W Genui grał chyba na szpicy?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 maja 2012, 10:01
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 23 maja 2012, 10:10
Cambiasso miał w tym sezonie wahania formy, ale kto jej nie miał? Trzech trenerów, trzy pomysły na zespół. W takich warunkach nie da się grać na wysokim poziomie. W dobrej dyspozycji Argentyńczyk gra bardziej odpowiedzialnie i co ważne czysto. W tym sezonie Serie A nie zarobił chyba żadnej żółtej kartki.Maciek (interista) pisze:Cambiasso zjadal De Jonga jeszcze dwa lata temu, obecnie to Holender dalby wiecej Interowi imo.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 23 maja 2012, 11:31
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 maja 2012, 11:42
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 maja 2012, 11:48
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 maja 2012, 12:04
Nie chce napinac, ale wcale nie wydaje mi sie tak pewne, by Inter w przyszlym sezonie byl lepsza sportowo opja od PSG.(L)oczkerson pisze:bo to lepsza sportowo opcja niż PSG
Pytanie ile z tego bedzie w ratach... 75:3 = 25 a na taki wydatek pewnie kasa sie znajdzie do tego De Jong mialby byc za Maicona.(L)oczkerson pisze:To już koło 75 mln, a przecież walczycie jeszcze o Destro czy De Jonga. Rozumiem, że na kontraktach paru nestorów Inter może zaoszczędzić, ale przecież nie aż tyle...
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 maja 2012, 12:18
teraz prawie każdy transfer jest w ratach, a jakoś nikt nie dzieli wydatków klubów na transfery na 3 czy 4. Zresztą jeśli by Inter tak postąpił to by to oznaczało, że przez najbliższe lata będą gołodupcami bo wszystko wydali w lato 2012. Do czasu aż spłacą te zobowiązania dawno umrze Zanetti, Milito, Cambiasso czy Samuel i co wtedy?Pytanie ile z tego bedzie w ratach... 75:3 = 25 a na taki wydatek pewnie kasa sie znajdzie
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 maja 2012, 12:29
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 maja 2012, 12:51
Coz... ja rowniez zdecydowanie wyzej cenie lige wloska niz francuska, ale nie wydaje mi sie, zeby roznica miedzy nimi byla teraz na tyle duza, zeby powazny zawodnik wybral Inter a nie PSG, zwlaszcza, ze PSG zagra w LM, ma kase na budowanie silkego skladu na to LM a Inter wcale w LM nie musi zagrac nawet w sezonie 2013/2014.(L)oczkerson pisze:Lepiej grać z w jednej lidze z JUVE, Milanem, Napoli czy Romą
Co do tego, to ja nie pisze jak sie liczy do budzetu transfery w ratach, tylko czy Inter byloby stac na takie wydatki czy nie. No i uwazam, ze gdyby to odpowiednio porozkladali to byloby ich stac.(L)oczkerson pisze:teraz prawie każdy transfer jest w ratach, a jakoś nikt nie dzieli wydatków klubów na transfery na 3 czy 4.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 maja 2012, 13:08
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 maja 2012, 13:15
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 maja 2012, 13:27
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio