Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 902

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
R.A.B.
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 17 lut 2009, 20:28

Podobieństwo masakryczne.Po lewej chyba Rydzyk a po prawej nie wiem Calderon?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lut 2009, 20:58

Nie, z prawej Perez.

Jak tam wygląda walka o stołek ? Perez kandyduje ?

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 17 lut 2009, 21:02

po prawej Perez.
Co do Realu podoba mi się praca którą wykonuje Ramos. Widać że chyba Schuster jednak nie do końca panował nad sytuacją w zespole i w sumie dobrze, że zastąpił go Hiszpan (aczkolwiek nadal uważam, że błąd został popełniony w 2007 roku, gdy wywalono Capello). Drużyna może nie gra jakoś świetnie, jednak widać, że ma pomysł i z meczu na mecz jest coraz lepiej. Ostatnio krytykowany Huntelaar strzelił bramkę i to na pewno cieszy . Poza tym mimo braku Robbena drużyna zagrała całkiem nieźle. Ciekaw jestem meczów w Lidze Mistrzów. Liverpool to naprawdę ciężki przeciwnik w pucharach. Mały błąd może kosztować awans do 1/4. Hmm nie wiem ale coś obawiam się tego dwumeczu ;p.
fieldy pisze:Nie, z prawej Perez.

Jak tam wygląda walka o stołek ? Perez kandyduje ?
jeszcze nie wiadomo (chociaż pewno będzie się ubiegał o prezydenturę). Mam do tego gościa mieszane uczucia. Z jednej strony ma jakieś doświadczenie i w sumie może wyciągnął wnioski ze swoich błędów, z drugiej jednak boje się że znowu zacznie lawirować i marzyć o stworzeniu dream team (czyli w praktyce kupowanie gwiazdek kosztem atmosfery w drużynie). Wolałbym kogoś kto bardziej realistycznie patrzy na budowanie drużyny. Ale cóż wiemy jak to jest z wyborami w Hiszpanii...

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 21 lut 2009, 16:55

Dzisiaj mecz z Betisem, który ostatnio jest w bardzo dobrej formie. 2 kolejki temu wygral w derbach Sevilli, a tydzień temu sprawil niespodzianke (jakze miłą) remisujac z Barcelona. Tak więc goscie przyjada na pewno podbudowani ostatnimi wynikami, jednak jestem dobrej mysli. Najprawdopodobniej Juande da odpoczac Robbenowi i Gutiemu w zwiazku z nadchodzacym spotkaniem z Liverpoolem. Jestem ciekaw jak wyglada sytuacja Sneijdera, czy zagra, czy Juande znow nie zmieni zwycieskiej jedenastki sprzed tygodnia? Dziwi fakt, ze w obliczu absencji Robbena i Gutiego, oraz powracajacego(?) po kontuzji Sneijdera J.Ramos nie powolal na mecz Van der Vaarta, ktory ostatnio byl coraz blizej formy z poczatku sezonu. W wyjsciowym skladzie najprawdpodobniej, w roli skrzydlowego zagra Marcelo. Brazylijczyk na pewno zyskal wiecej zaufania u Juande po swoim ostatnim, dobrym wystepie. Srodek pomocy - niezmiennie - Lassana i Gago. Pytanie czy na prawej stronie zobaczymy Huguaina, czy Argentino zagra w ataku? W tygodniu pojawialy sie pogloski, ze Raul rowniez ma odpoczac przed meczem z Anglikami. Licze na kolejne trafienia naszego holenderskiego "cracka" :)

hala Madrid!

EDIT: literówki

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lut 2009, 17:28

nie zapominajmy, ze betis tez jest troche oslabiony. przede wszystkim duzo wskazuje na to, ze mecz na lawce zacznie sergio garcia. jesli tak sie stanie (a bardzo na to licze) to sila ofensywna rywala duzo na tym straci. jakkolwiek nie wyjdziemy - nie bedzie wymowki.
DominoWalcz pisze:Najprawdopodobniej Juande da odpoczac Robbenowi i Gutiemu w zwiazku z nadchodzacym spotkaniem z Liverpoolem.
biedny guti tak jest strasznie zmeczony po tych ostatnich meczach... marysia pewnie zacznie na lawce, ale wejdzie na pewno.

tak czy inaczej dla mnie sklad na liverpool nie zawiera w sobie ani jego ani sneijdera, jesli rzecz jasna niczym pozytywnym dzis nie zaskocza, a marcelo udowodni, ze potrafi grac w ofensywie. nie widze ich w tej prawdopodobnej obecnie dyspozycji, a jak pokazal ostatni mecz chyba mozemy zagrac bez ofensywnie usposobionego srodkowego pomocnika udajacego skrzydlowego. ponadto nie wyobrazam sobie gutiego swietnie grajacego z liverpoolem i majacego obok siebie mascherano i alonso... strach o powtorke brutalnego zgwalcenia jak przez sissoko. marcelo jako co by nie mowic obronca nadawalby sie bardziej do tych fizycznych klockow. tu potrzeba jednak ogromnej ilosci jaj i tego ramos nie zrobi. za duzo bylo mowy o tym, ze marysia ma wrocic na cl. szkoda, bo rafa na pewno czeka na blondyne :P

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 21 lut 2009, 18:04

No tez licze na to, ze Sneijder rozpocznie mecz na lawce. Przyda mu sie odpoczynek od grania. Guti - to jest jedna, wielka niewiadoma :P Zobaczymy co pokaze dzisiaj, jezeli dostanie pare minut. Chociaz nawet jakby mial 3 asysty to i tak bym nie zmienial srodka pola na pojedynek z Liverpoolem na miejscu Juande. Marysia to Marysia.

Swoja droga to jestem ciekaw czy na Liverpool wyjdziemy z dwoma skrzydlami Robben - Marcelo, czy Ramos wstawi ktoregos ze srodkowych do linii pomocy :?:

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 21 lut 2009, 20:46

oglądam mecz i jedno co mi przychodzi do głowy jako komentarz to słowa " ja pierdole"

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lut 2009, 20:52

o kurwaaaa co sie dzieje na santiago bernabeu :shock:

6:1 do przerwy takiego czegos sobie nie przypominam. gramy zajebiscie, a zwlaszcza pierwszy gol raula to bylo cos :]

nawet heinze sie minal z powolaniem - swietna asysta z wolnego :shock:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 21 lut 2009, 20:54

:zgon: Kosmos.
6:1 do przerwy i nie mam pytan :wink: To co Betis dzisiaj gra w obronie to jest jakas parodia, a my bezlitosnie wykorzystujemy ich bledy. Raul zrobil juz w tym meczu swoje i jak dla mnie moze opuscic boisko i spokojnie czekac na srode.
Cos czuje, ze Hunter powalczy dzisiaj o hat-tricka :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 lut 2009, 20:54

fakin szit, szkoda, ze nie widziałem pierwszych 4 bramek dla Realu :]. Ale z tego co widziałem, to miazga, robimy z nimi co chcemy. Druga bramka Raula cudowna, ale jak RealFan, mówi że pierwsza jeszcze lepsza to musze szybko gdzieś zobaczyć :D.
Najlepszy był Iker i jego zajebiste podanie :lol: dobrze, że nic się nie stało.
Pięknie jest, w drugiej dobijamy do dwucyfrówki :).

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 lut 2009, 20:58

No i po co żeśmy tego gola stracili? :lol:

Niewiarygodne, jak tercet Raul-Hunt-Higuain jedzie po Betisie. Wielce groźny Ricardo też nam życia nie utrudnia, wynik 10-1 jest w naszym zasięgu.
A w Villareal też jakiś magiczny wieczór, 2 gole w pierwszej minucie gry.

Ufff, co za emocje.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 21 lut 2009, 20:59

ciekawe kto wejdzie? obstawiam Saviole, Robbena i Gutiego

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 lut 2009, 21:04

Wes, Rob i Guti :P

co wygrałem? :lol:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 21 lut 2009, 21:23

Za takie mecze kocham ten klub.

TYLKO MADRYT!

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 21 lut 2009, 21:52

druga połowa słabsza ale trudno narzekać rozbiliśmy betis w proch i pył. teraz pora na Liverpool.

mina Alvesa po meczu z Espanyolem- bezcenne...
Ostatnio zmieniony 21 lut 2009, 21:58 przez Pelart, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”