Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 lip 2022, 14:33
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 04 lip 2022, 15:09
losiu03

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 04 lip 2022, 15:29
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 lip 2022, 15:41
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 04 lip 2022, 18:05
Nie pitol, Polki są najpiękniejsze na świecieOjciecdyrektor pisze: ↑04 lip 2022, 15:29losiu03,
Znam kila fajnych Niemek osobiście a z Polski to przeważnie szpetne, puszczalskie zdziry.
Więc różnie to bywa![]()
losiu03

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 04 lip 2022, 18:57
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 13 lip 2022, 13:40
Wrzucam tak odnośnie do rozmowy: https://www.fly4free.pl/najlepsze-miasta-swiata-2022/losiu03 pisze: ↑04 lip 2022, 10:27Naprawdę? To co robiłeś a raczej nie robiłeś w tym Edynburgu że aż tak ci się nie spodobał? Jedno z moich ulubionych miast Europy, w którym byłem a nawet miałem okazje tam pomieszkać dwa miesiące.
Na pewno bardzo specyficzne miasto, niektórzy mogą je odebrać jako ponure, ale gdy pojeździsz trochę po obrzeżach np Portobello Beach lub wejdziesz na Górę Artura, to od razu zmieni ci się wizja tego miasta. Do tego sporo zabytkowych budynków no i słynny niedźwiedź Wojtek![]()
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 lip 2022, 14:24
na każdym lotnisku Europy mam kontrolę bezpieczeństwa bezpośrednio po przylocie z USA zanim wejdę gdziekolwiek do strefy. Taka polityka - loty spoza różnych stref są często nie uznawane za "strefę sterylna" i tyle. Przechodziłem to w Niemczech i w Skandynawii. I to nie wychodząc nigdzie poza lotnisko - nie opuszczając w ogóle jego terenu. Głupie ale nie ma to nic wspólnego z UK.Eyesmon pisze: ↑04 lip 2022, 13:34No ale na całym świecie przechodzę bezpośrednio nie wychodząc że strefy. A tu trzeba od nowa przejść kontrolę bagażu itd jakbyś przyjechał z zewnątrz w sensie opuścił lotnisko. Technicznie je opuszczam bo connections są wyłączone i muszę iść na exit. I normalnie wychodzę na dwór i znów wracam![]()
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 13 lip 2022, 22:19
Tak swoją drogą
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 lip 2022, 22:23
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 13 lip 2022, 22:39
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 13 lip 2022, 22:51
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 lip 2022, 0:24
Hmm może tak jest z USA i Meksykiem. Ale do Azji latając wiele razy przez Rosje. Chiny. Dubaj. Abu Zabi. Nigdy nie było takiej sytuacji.Magnum pisze: ↑13 lip 2022, 14:24na każdym lotnisku Europy mam kontrolę bezpieczeństwa bezpośrednio po przylocie z USA zanim wejdę gdziekolwiek do strefy. Taka polityka - loty spoza różnych stref są często nie uznawane za "strefę sterylna" i tyle. Przechodziłem to w Niemczech i w Skandynawii. I to nie wychodząc nigdzie poza lotnisko - nie opuszczając w ogóle jego terenu. Głupie ale nie ma to nic wspólnego z UK.Eyesmon pisze: ↑04 lip 2022, 13:34No ale na całym świecie przechodzę bezpośrednio nie wychodząc że strefy. A tu trzeba od nowa przejść kontrolę bagażu itd jakbyś przyjechał z zewnątrz w sensie opuścił lotnisko. Technicznie je opuszczam bo connections są wyłączone i muszę iść na exit. I normalnie wychodzę na dwór i znów wracam![]()
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 01 sie 2022, 9:05
Super dzięki, ale powiedz ile czasu się płynie? Chcę jechać na 3 dni i muszę rozplanować wszystko czasowo, mamy zamiar pojeździć cały dzień rowerami, wejść na 3 szczyty, no i te kajaki byłyby w grze. Muszę tylko moją panią przekonać, bo ona bała się iść tutaj u mnie na spływ po Nidzie, Dunajec to duża rzeka i tym bardziej może nie chcieć.
Keres
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio