Thomas 'przegięcie pały' Gravesen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2006, 0:29
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 mar 2006, 0:34
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2006, 0:38
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 11 mar 2006, 0:42
No nieżlłe sa Gravy sztuczkiNiggaz pisze:Chodzi mi dokładnie o pierwsze zagranie na tym genialnym filmiku Lol
Umieram jak to oglądam.
Springfield
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 mar 2006, 0:46
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 mar 2006, 8:59
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 11 mar 2006, 9:18
A mnie sie zdaje, ze szybki Cicinho o niebo lepiej sprawdzi sie na skrzydle, niz slaby Beckham.Toudinho pisze:Caro znowu chce pokazać swoj geniusz dajac Cicinho na skrzydło.
A kazdy mowi, ze Gravesen jest malo galaktyczny.fieldy pisze:Dopiero teraz widać jak dobra robotę wykonali Kanonierzy eliminując zespół z tak wielką gwiazdą obdarzoną nieprzeciętnymi umiejetnościami, serce rośnie jak sie to ogląda
Pracuja nad odnowoa biologicznaNiggaz pisze:A gdzie El Gordo A gdzie Gravesinho

Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 11 mar 2006, 9:37
xpakusx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 11 mar 2006, 12:02
Springfield
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 11 mar 2006, 12:30
Racja, przecież w ataku mamy przegalaktycznego Raula, drewnianego Baptistę i Cassano, który nominalnym napastnikiem nie jestTo sa bardzo dobrzi piłkarze ale nam przeciez niepotrzebni sa napastnicy
Kandydatura Ashley Cole'a jest dla mnie coraz mniej przekonywująca, zważywszy, że Anglik częściej się leczy niż występuje na boiskutylko obroncy i pomocnicy, a przede wszytkim lewy obronca(ashley cole), srodkowy obrońca, rozgrywajacy , defensywny pomocnik i prawy pomocnik
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 11 mar 2006, 12:34
Ah wspieral by sie w trudnych chwilach z Woodgatemyazid^ pisze:Kandydatura Ashley Cole'a jest dla mnie coraz mniej przekonywująca, zważywszy, że Anglik częściej się leczy niż występuje na boisku
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 mar 2006, 12:34
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2006, 12:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 11 mar 2006, 12:35
Z punktu marketingowego to byłaby rewelacja, aż dziw, że Floro na to nie wpadłCo do lewej obrony to w Realu widze Lee young-pyo - nie wcale taki drogi, walczacy(nie to co Carlos ) jedynym minusem moze byc wiek czyli 29 lat. A to oznacza, ze mu zostaja 3 latka na wysokim poziomie.
Ja już jestem pogodzony z jego odejście, więc nawet nie biorę go pod uwagę jako zawodnika Realu na przyszły sezonYazid^ jeżeli celowo ominąłeś El Goooordooooo to ja się obrażam Zawsze możecie wypróbować na ataku Thomasa 'przegięcie pały' Gravesena. Twardy jest i tricki zna. Poradzi sobie.
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 11 mar 2006, 12:40
No fakt daleko mu do Gravesenayazid^ pisze:ednakże jego umiejętności czysto piłkarskiego są za małe jak na Real Madryt...
Berik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio