Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 92

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2006, 0:29

Toudinho nie gadaj :!: Nie chce mi się znowu szukać tych filmików, ale na jednym z nich Gravesinho zapodaje taki trick (nazwa to chyba 'pasowanie na rycerza'), że szczena ląduje na podłodze jak się ogląda. Dinho tego nie potrafi.

Thomas 'przegięcie pały' Gravesen :arrow: dobre :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 mar 2006, 0:34

Niggaz chodzi Ci moze o ten co tak ładnie uklękł przed zawodnikiem zmylił go jakze plynnym balansem ciala :wink: wstał w mgnieniu oka i pognal w drygą stronę :?: z tym to przesadził tego nie potrafi nikt, że jeszcze flip-flapa nie nasladuje
:wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2006, 0:38

Chodzi mi dokładnie o pierwsze zagranie na tym genialnym filmiku :lol2:

Umieram jak to oglądam.

Mi favorito jugador Gravesen :zgon:

Awatar użytkownika
Springfield
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 11 mar 2006, 0:42

Niggaz pisze:Chodzi mi dokładnie o pierwsze zagranie na tym genialnym filmiku Lol

Umieram jak to oglądam.
No nieżlłe sa Gravy sztuczki :lol: :lol: haha
Fajny filmik :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 mar 2006, 0:46

To co Thomas wyprawia to jest jawne przegięcieczasami aż dziw bierze w jakim klubie to on się znajduje, że przy tym fenoemelnalnym tricku nie rozwalił sobie kolana...no ale chłop ma końskie scięgna...na jednym filmiku nawala takie miny że przegiecie wogole takie ruchy ma nie da się tego opisać...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 mar 2006, 8:59

Dopiero teraz widać jak dobra robotę wykonali Kanonierzy eliminując zespół z tak wielką gwiazdą obdarzoną nieprzeciętnymi umiejetnościami, serce rośnie jak sie to ogląda :D
Teraz wyjasnia sie dlaczego Woody jest ciągle kontuzjowany [ma inne zdanie niż Gravesen :P]

Awatar użytkownika
Fernando
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 11 mar 2006, 9:18

Toudinho pisze:Caro znowu chce pokazać swoj geniusz dajac Cicinho na skrzydło.
A mnie sie zdaje, ze szybki Cicinho o niebo lepiej sprawdzi sie na skrzydle, niz slaby Beckham.
fieldy pisze:Dopiero teraz widać jak dobra robotę wykonali Kanonierzy eliminując zespół z tak wielką gwiazdą obdarzoną nieprzeciętnymi umiejetnościami, serce rośnie jak sie to ogląda
A kazdy mowi, ze Gravesen jest malo galaktyczny. :lol:
Niggaz pisze:A gdzie El Gordo A gdzie Gravesinho
Pracuja nad odnowoa biologiczna :lol: :
Obrazek

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 11 mar 2006, 9:37

haha ta fota z Ogrem i Roonim jest dobra :D
hehe Tomkowi sie nie podoba chyba to ze Rooni nie chce strzelac :D albo se robi martwy ciąg :D

Awatar użytkownika
Springfield
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Springfield » 11 mar 2006, 12:02

Fernando
Fajne to zdjecie Gravy i Ronaldo :lol: ten smok Ronaldo :lol: :shock:

Podobno... Fernando Martin chce kontynuować polityke Pereza i sprowadzac do kluby wielkie gwiazdy. Latem prezes chce sprzedac Ronaldo i pozwolic Zizou odejsc na emeryture. I sprowadzic Adriano i Ibrahimovica :shock: To sa bardzo dobrzi piłkarze ale nam przeciez niepotrzebni sa napastnicy :!: :x tylko obroncy i pomocnicy, a przede wszytkim lewy obronca(ashley cole), srodkowy obrońca, rozgrywajacy , defensywny pomocnik i prawy pomocnik :!:

Pozdro

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 11 mar 2006, 12:30

To sa bardzo dobrzi piłkarze ale nam przeciez niepotrzebni sa napastnicy
Racja, przecież w ataku mamy przegalaktycznego Raula, drewnianego Baptistę i Cassano, który nominalnym napastnikiem nie jest :]
tylko obroncy i pomocnicy, a przede wszytkim lewy obronca(ashley cole), srodkowy obrońca, rozgrywajacy , defensywny pomocnik i prawy pomocnik
Kandydatura Ashley Cole'a jest dla mnie coraz mniej przekonywująca, zważywszy, że Anglik częściej się leczy niż występuje na boisku :|

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 11 mar 2006, 12:34

yazid^ pisze:Kandydatura Ashley Cole'a jest dla mnie coraz mniej przekonywująca, zważywszy, że Anglik częściej się leczy niż występuje na boisku
Ah wspieral by sie w trudnych chwilach z Woodgatem :P
Co do lewej obrony to w Realu widze Lee young-pyo - nie wcale taki drogi, walczacy(nie to co Carlos :P ) jedynym minusem moze byc wiek czyli 29 lat. A to oznacza, ze mu zostaja 3 latka na wysokim poziomie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 mar 2006, 12:34

Patrzac na te fotki el ogro zastanawiam sie kto tak naprawde rzadzi w szatni Raul czy Gavessen?

Co do meczu z Valencia to dobrym wynikiem dla Barcelony bylby remis ale z punktu widzenia kibica Barcelony jak i realisty remis Realu jest malo prawdopodobny. W sumie ten mecz mozna nazwac pojedynkiem o wicemistrzostwo La Liga sezonu 2006/06

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2006, 12:35

Yazid^ jeżeli celowo ominąłeś El Goooordooooo to ja się obrażam :evil: :lol: :wink: Zawsze możecie wypróbować na ataku Thomasa 'przegięcie pały' Gravesena. Twardy jest i tricki zna. Poradzi sobie.
Kandydaturę Ashley'a Cole'a ja popieram :P Anglik jakiś czas temu wybrał ścieżkę Woodgate'a i będzie jego kompanem w Madrycie. Zawsze to przyjemniej im będzie leczyć się we dwóch. Morale są ważne. Bierzcie go.

Perez odszedł, ale to wcale nie oznacza, że jego polityka nie będzie kontynuowana. Zresztą nie wierzę w to, że Perez całkiem odcina się od spraw klubowych. Na pewno dalej w pewien sposób działa i wpływa na decyzje w klubie. Nie robi tego tylko oficjalnie jak do tej pory. To jedyna różnica być może.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2006, 12:35 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 11 mar 2006, 12:35

Co do lewej obrony to w Realu widze Lee young-pyo - nie wcale taki drogi, walczacy(nie to co Carlos ) jedynym minusem moze byc wiek czyli 29 lat. A to oznacza, ze mu zostaja 3 latka na wysokim poziomie.
Z punktu marketingowego to byłaby rewelacja, aż dziw, że Floro na to nie wpadł :] Jednakże jego umiejętności czysto piłkarskiego są za małe jak na Real Madryt...
Yazid^ jeżeli celowo ominąłeś El Goooordooooo to ja się obrażam Zawsze możecie wypróbować na ataku Thomasa 'przegięcie pały' Gravesena. Twardy jest i tricki zna. Poradzi sobie.
Ja już jestem pogodzony z jego odejście, więc nawet nie biorę go pod uwagę jako zawodnika Realu na przyszły sezon :]

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 11 mar 2006, 12:40

yazid^ pisze:ednakże jego umiejętności czysto piłkarskiego są za małe jak na Real Madryt...
No fakt daleko mu do Gravesena :P i jego mega trickow :lol:
A tak na powaznie, to czemu za male?potrafi zagrac z przodu, z tylu tez, z PSV byli w polfinale LM i tylko jakims cudem odpadli. Pio byl najlepszym lewym defensorem ostatniej edycji LM.Moze by to powtorzyl za rok w Realu?Nie wiem czy Pio ma tez jakis paszport europejski, a Real chyba miejsce na kolesia z Non-UE bedzie chcial zostawic dla jakiegos braziliany z a taku

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”