Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 92

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sie 2007, 21:45

boskigonzo pisze:fieldy napisał:
Uzyj opcji edytuj
// Babel
czuje sie wykorzystany :foch:

Manchester United: Van der Sar; Brown, R. Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick; C. Ronaldo, Eagles, O'Shea, Giggs; Rooney

Inter: Julio Cesar; Maxwell, Materazzi, Samuel, Chivu; Stankovic, Dacourt, Solari, Figo; Ibrahimovic, Suazo.

Do przerwy Inter prowadzi 3:1 Dobrze, ze w końcu nie zagrałem tego meczu.
Bo nie zanosi sie na wygraną Diabłów.
Skład nie najgorszy, choć Interu też nie. Suazo pokazuje co potrafi, w drugim kolejnym meczu strzela bramke. Zdaje sie, ze ma 2 mecze w drużynie i juz 3 gole :D

nie ogladacie meczu ?

Awatar użytkownika
Sir Keano
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 01 sie 2007, 21:51

Boskigonzo błąd logiczny skoro są lepsi to jest za słaby ewidentnie :wink:
A nic nie grał bo sie widocznie nie sprawdził nie wiem na treningach itd wiec fergie zdecydował że zrezygnuje z jego usług.

Jak są lepsi to znaczy że on jest za słaby zbędny.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 sie 2007, 22:02

fieldy pisze:nie ogladacie meczu ?

jak nie :>

Suazo ma więcej spotkań towarzyskich, ale jak narazie 3 gole co czyni go najlepszym strzelcem w sparingach.
Widać spotkanie towarzyskie, drużyny nie grają na 100%.
Teraz pewnie obaj trenerzy wymienią połowy składów. Jestem ciekaw co pokaże Bolzoni i mam nadzieje, że będzie miał okazje na pokonanie Kuszczaka ;]

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 01 sie 2007, 22:03

RealFan pisze:A choćby po to, że później pokazał na co go stać
Wielu pilkarzy grajacych bardzo dobra pilke w innych ligach nie przystosowalo sie do gry w Anglii...
RealFan pisze:Nie pisz posta pod postem w tak krótkim czasie. Użyj zmień Wink
wiem , moj blad . Potem chcialem zmienic ale nie ma opcji usuwania posta :/
jutro obejrze na Polsacie Sport :) przez neta nigdy nie udalo mi sie obejrzec meczu :P

Sir Keano pisze:widocznie nie sprawdził nie wiem na treningach
jak mogl sie nie sprawdzic na treningach ?? W rezerwach sie wyroznial i to bardzo. Za granica jak gral tez...
Sir Keano pisze:fergie zdecydował że zrezygnuje z jego usług.

przeczytaj wypowiedz Fergiego po transferze. On namawial go do pozostania, tylko ze Rossiemu nie odpowiadala rola w klubie...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 sie 2007, 22:04

Oglądamy po łebkach, bo jakiś Chińczyk się bawi kanałami...

Suazo wykorzystuje sytuacje z zabójczą precyzją. Dwie sytuacje - dwie bramki. Teraz wchodzi Adriano :wink:

A Manchester, w którym Scholesa zastępuje O'Shea wygląda mizernie, ale jak ma wyglądać...Coś więcej napiszę po meczu.

EDIT:

Skoro Rossi miał problemy z grą nawet w Newcastle to nie wróżę mu pierwszego składu w United... :wink:

Jeśli są lepsi to dla mnie to jest równoznaczne z tym, że jest za słaby. Jak dla mnie ro bardzo logiczne. :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2414
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 22:07

boskigonzo pisze:Wielu pilkarzy grajacych bardzo dobra pilke w innych ligach nie przystosowalo sie do gry w Anglii...
Owszem. Myślę jednak, że gdyby dostał drugą prawdziwą szansę byłby Wam bardzo przydatny, ale uznano inaczej. Na pewno źle też na tym nie wyszliście.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 sie 2007, 22:15

boskigonzo pisze:jutro obejrze na Polsacie Sport
Ja też. Miałem dzisiaj przez neta oglądać, ale Chińczyki jakąś maniane odwalają i zrezygnowałem. Z tych fragmentów, co widziałem, to Inter prezentuje się dużo lepiej niż w meczach z Valencią i Arsenalem. Jednak brak młodzików w zespole robi dużą różnicę. A Suzao jak na razie w sparingach ma trzy bramki i chyba trzy asysty.

O Adriano już się popisał. :lol: Może się przełamał :rotfl:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sie 2007, 22:19

boskigonzo pisze:Wielu pilkarzy grajacych bardzo dobra pilke w innych ligach nie przystosowalo sie do gry w Anglii...
Równie dobrze można to powiedzieć o przejściu do Włoch czy Hiszpanii. Ile było takich przypadków że dany piłkarz świecił pełnym blaskiem w Anglii i przechodził do Hiszpanii i klapa :D

No widzę że MU na razie przegrywa samobójczy gol Adriano czyżby chciał się przymilić nowym pracodawcą ?? Suazo widać zamiata :)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 sie 2007, 22:19

boskigonzo pisze:zuje ze wiecej niz 15mln euro w tej umowie nie ma ...
za takiego zawodnika jak Rossi 15 mln to kupa pieniedzy. Tylko ktos ze zdolnosciami Pedji moglby tyle dac za takiego grajka
boskigonzo pisze:A po co mieliby go poraz kolejny wypozyczac?
zeby sie ogrywal. Wroci po roku i moze pokaze cos wiecej. No i jesli bedzie gral dobrze, jego wartosc moze wzrosnac.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 01 sie 2007, 22:42

Berik pisze:zeby sie ogrywal.
w NU tez mial sie ogrywac a nie ogrywal sie bo

a) byl z wypozyczenia
b) nie mial zadnego doswiadczenia w PL

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 sie 2007, 22:43

Tobik33 pisze: Adriano czyżby chciał się przymilić nowym pracodawcą ??
Inter zmienia właściciela?

Też jednak zmuszony jestem obejrzeć jutro na PS, bo opcja z sopcastem upadła definitywnie. Na temat meczu napiszę więc jutro.

Apropos zdolności negocjacyjnych Pedji....Queiroz ostatnio wspominał, że proponował Realowi Pepe, gdy jeszcze był trenerem Królewskich. Ale Perez uznał, że jest za mało....miedialny :lol:

EDIT: W Newcastle na pewno nie grał dlatego, ze nie mial doświadczenia. Nie grał, bo był gorszy od napastników Srok

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2414
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2007, 22:44

boskigonzo pisze:a) byl z wypozyczenia
Trochę bez sensu. Gdyby dlatego miał nie grać to po co było go wypożyczać i płacić jego tygodniówkę? Trochę bez sensu. Jak się sprowadza jakiegoś zawodnika nawet na wypożyczenie to nie po to, aby siedział na ławie i nie grał gdzieś indziej, tylko po to, żeby stanowić wzmocnienie dla zespołu. Choćby nawet na ten jeden sezon, ale zawsze :] Jeśli nie grał to znaczy, że byli lepsi...znowu :P
Apropos zdolności negocjacyjnych Pedji....Queiroz ostatnio wspominał, że proponował Realowi Pepe, gdy jeszcze był trenerem Królewskich. Ale Perez uznał, że jest za mało....miedialny
Ile Pepe wtedy miał lat? Gdzie by wylądował po transferze?
a) w rezerwach
b) na wypożyczeniu
c) siedziałby na ławie
A co za tym idzie jak myślisz, czy teraz byłby piłkarzem tak ukształtowanym, jak jest? Wypożyczenie jeszcze by go ratowało, ale pozostałe opcje już nie. A jeśliby nie był to jak myślisz byłby dziś piłkarzem Realu czy nie? Już o tym pisałem jakiś czas temu w temacie Realu.

I co to ma wspólnego z Mijatoviciem?

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 01 sie 2007, 22:56

Cris7 pisze:Apropos zdolności negocjacyjnych Pedji....Queiroz ostatnio wspominał, że proponował Realowi Pepe, gdy jeszcze był trenerem Królewskich. Ale Perez uznał, że jest za mało....miedialny
Queiroz ośmieszył tą wypowiedzią: konkretnie powiedział ze mógł kupić Pepe za 2 mln euro jak był trnerem Realu

Wypowiedz głupia o tyle ze Naniego, Andersona też można było kupić za 1-2 mln euro jak ich nikt nie znał przed ich przejsciem do Porto czy Benfici

a panu Q. proponuje mniej sie frustrować 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 23:00

Racja, ale w takim układzie ośmieszył się również Perez (skoro już obstawiamy, że ta wypowiedź jest autentyczna). Zbyt mała medialność to chyba nie jest wystarczający powód, aby zrezygnować z zakupu piłkarza :]

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 01 sie 2007, 23:13

Mentor pisze:Racja, ale w takim układzie ośmieszył się również Perez (skoro już obstawiamy, że ta wypowiedź jest autentyczna). Zbyt mała medialność to chyba nie jest wystarczający powód, aby zrezygnować z zakupu piłkarza Krzywy

Wiadomo jaka byla wowczas polityka Realu- Pavones y Zidanes- w obronie mieli grac wychowankowie.
Ale koncze OT
:wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”