Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 92

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 11:53

Zico_FCI pisze:Czy ja wiem, nie było tak źle - zobacz w jakim składzie grał Inter z 11 która grała był tylko Matrix.

RoRo pisze:Tylko ze Juventus tez nie ma zadnych rannych i poległych
A Ibra ? :lol:
No tak przegaplem ze Matrix łądnie go potraktował :] a do tego jescze Camoranesi opsuscil boisko przedwczesnie z powodu kontuzji kolana wiec jednak Juve ma ranych. Mancio miał racje :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 sie 2005, 17:46

moim zdaniem Inter powinien grac w takim ustawienu
Toldo - mimo wszystko jego doswiadczenie i umiejetnosci powinny mu zagwarantowac miejsce w pierwszej 11
J.Zanetti :arrow: chyba nie musze pisac dlaczego
Cordoba :arrow: gdyby nie on 3 miejsce nie było by nasze chyba nasz najlepszy obecnie obronca
Samuel :arrow: oby sie odrodził jesli tak sie stanie to smiało moze byc najlepszym obronca we włoszech
Wome :arrow: majac do wyboru jego i Favalliego to wybieram jego za jego przebojowosc i chec pokazania sie z jak najlepszej strony
Figo :arrow: ciezki orzech do zgryzienia bedzie miał Mancio do Deki na tej stronie gra jak z nut gdy tylko ma forme nieraz to potwierdzał no ale Figo to Figo klasa sama w sobie mimo wieku sadze ze w miare dobry zakup
Cambiasso :arrow: jego pozycja nie podlega dyskusji nasz najlepszy defensywny pomocnik
Veron :arrow: hmmm najciezej mi jest ustawic własnie tutaj bo Pizarro to jest prze talent , jednak doswiadczenie i haryzma stoja po stronie doswiadczonego argentynczyka ale musi sie on obawiac bo Pizarro bedzie czarnym koniem
Solari :arrow: mimo ze jeszcze nie pokazuje pełni swoich umiejetnosci to wierze w to ze wkoncu sie odrodzi i zacznie grac tak jak potrafi
Adriano :arrow: nasz najlepszy gracz jego pozycja nie podlega dyskusji
Martins :arrow: najwiekszy talent w druzynie jezeli bedzie twardo stapał po ziemi to moze byc lepszy od Adriano

z takim składem jestesmy skazani na sukces !

Forza Inter !!

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 sie 2005, 17:55

Jeśli miał bym postawic na zawodników w najlepszej formie a nie z najlwiększymi nazwiskami to bym zrobił takie zmiany w porównaniu do twojego składu:

Toldo :arrow: Cesar
Samuel :arrow: Matrix
Wome :arrow: Favalli
Figo :arrow: Karagunis
Solari :arrow: Stankovic
Veron :arrow: Pizarro

Ale do początku Serie A niektórzy zawodnicy odzyskają formę więc różnie to może byc...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 19:15

Zico_FCI pisze:Jeśli miał bym postawic na zawodników w najlepszej formie a nie z najlwiększymi nazwiskami to bym zrobił takie zmiany w porównaniu do twojego składu:

Toldo :arrow: Cesar
Samuel :arrow: Matrix
Wome :arrow: Favalli
Figo :arrow: Karagunis
Solari :arrow: Stankovic
Veron :arrow: Pizarro

Ale do początku Serie A niektórzy zawodnicy odzyskają formę więc różnie to może byc...
Strasznie sie czepiasz nazisk. Veron to nasz w pooprzednim sezonie najlepszy zawodnik. Tzn z najlepsza srednia not. Ja bym go postawil wlasnie w duecie z Pizarro. Za Figo Karagounis ?? Nie, Grek na pewno odejdzie z Interu :) Stankovic owszem lepszy od Solariego ale on woli grac na praweej flance wiec wymiana nie ma sensu :]Favalli za Wome ?? Chyba os Ci sie pomieszalo :) Wome jest na pewno lepszy ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 sie 2005, 19:22

Wome jak narazie ze sparingów mnie osobisicie nie zachwyca! To nie piłkarz na Inter tak samo jak Favalli. To może byc nefralgiczyny punkt czarno - niebieskich w tym sezonie.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 sie 2005, 19:25

Ja pierwsza jedenastke widze tak:
Julio Cesar
J.Zanetti
Cordoba
Samuel - Choć Matrix moze na poczatku grac zanim Samuel zgra sie z obroną
Wome - choć wygląda na to ze Mancini bedzie stawiał na Favalliego
Stankovic - Figo narazie musi sie zapoznąc z Serie A
Pizarro - na razie prezentuje sie lepiej od Verona, ale jestem spokojny ze Seba wróci do formy
Cambiasso
Solari - narazie nie najlepiej gra , alternatywa dla Santiago jest zmiana strony Stankovica
Adriano
Martins

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 19:25

Rossi pisze:Wome jak narazie ze sparingów mnie osobisicie nie zachwyca! To nie piłkarz na Inter tak samo jak Favalli. To może byc nefralgiczyny punkt czarno - niebieskich w tym sezonie.
No tak ale Favalli mial w tamtym sezonie fatalne oceny za mecz i wogole slabiutko gral. Teraz czas zobaczyc jak w SerieA pokaze sie Wome a jak nie to chyba bedzie trza probowa Samuel i Matrixx w srodku, prawa Capitano a lewa Cordoba :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 19:27

A moim zdaniem Veron to zmieny bardzo piłkarz raz gra rewelacyjne mecze strzela piękne bramki , a nawet jak nie może ma słabszy dzień biega jak dziki na boisku i próbuje pomoc drużynie ... mam nadzieje że w Interze powiedzie mu sie bardzo dobrze

pozdrawaiam K@rolas 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 19:35

-----------------------------------J.Cesar---------------------------------------

Od keidy Toldo zapadl na niepokojaca znizke formy bardzo martwlem sie o to miejsce w skladzie NerAzzurrich. Widocznie niepotrzebnie :wink:

-----Zanna------------------------Samuel--------------Cordoba------

Javier Zanetti wieczny kapitan, zawodnik o stalowych płucach ma zawsze i wszedzie miejsce w pierwszym skaldzie. Cordoba - tu argumentacja zbedna. Mialem dylemat czy Samue;l czy Matrix, ale jezeli odrodzi sie wielka sciana Samuel to Matrix nie bedzie mial szans na miejscew wpierwszej jedenasstce.

----------------------------Pizarro----------Veron-----------------------------

Pizarro fantastycznie gral w przedsezonowych sparingach Interu i mam nadziej ze ejgo forma bedzie dalej rosla :] Veron jeden z najlepszych zawodnikow Interu w poprzednim sezonie zakupiony niedawno z Chelsea bedzie mial miejscew wpierwszym skladzie :]

Figo--------------------------------Stankovic-------------------------Solari

Figo, klasa sama w sobie i mam nadzieje ze zagra na swoim najlepszym poziomnie jeszcze ze dwa lata. Stankovic fenomenalny Serb tak ze pierwszy sklad. Tutaj w srodku pomocy, ale mam nadzieje ze na tej pozycji tak ze sobie poradzilby. Soalri na poczatku gra slabo ale mam nadzieje ze mu to minie i pokaze na co go stac.

-------------------Martins-----------------------------------Adriano----------

Argumentacja zbedna :] W odwodzie jeszcze Cruz :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 sie 2005, 19:42

RoRo bardzo fajny pomysł tylko czy kolejny raz zmiana systemu gry nie opózni zgrania sie druzyny.Efektem moze być podobna jesień jak w tamtym sezonie.
Szczegolnie fajny pomysł ze Stankovicem który najlepiej w Interze gra mu sie za duetem Adriano-Martins

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 19:46

Tak ale ta 11 wygląda szalenie pozytywnie i chyba Inter nie bedzie miał teraz mase remisów tylko mase zwycięstw a moim zdaniem zapewnią im to kluczowii zawodnicy Ardiano , Martins , Figo i Solari który strzela czasam takie bramki że można tylko przecierac oczy ...

pozdrawaim K@rolas

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 19:50

fanfci18 pisze:RoRo bardzo fajny pomysł tylko czy kolejny raz zmiana systemu gry nie opózni zgrania sie druzyny.Efektem moze być podobna jesień jak w tamtym sezonie.
Szczegolnie fajny pomysł ze Stankovicem który najlepiej w Interze gra mu sie za duetem Adriano-Martins
no wlasnie to tylko moja propozycja jak chcialbym zeby gral Inter. Mancio pewnie pozostanie przy swojej taktyce i dobrze bo wiekszosc skladu juz sie przyzwyczaila i powinni w tym sezonie lepiej realizowac zalozenia taktyczne :)

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 20:01

RoRo pisze:-----------------------------------J.Cesar---------------------------------------

Od keidy Toldo zapadl na niepokojaca znizke formy bardzo martwlem sie o to miejsce w skladzie NerAzzurrich. Widocznie niepotrzebnie :wink:

-----Zanna------------------------Samuel--------------Cordoba------

Javier Zanetti wieczny kapitan, zawodnik o stalowych płucach ma zawsze i wszedzie miejsce w pierwszym skaldzie. Cordoba - tu argumentacja zbedna. Mialem dylemat czy Samue;l czy Matrix, ale jezeli odrodzi sie wielka sciana Samuel to Matrix nie bedzie mial szans na miejscew wpierwszej jedenasstce.

----------------------------Pizarro----------Veron-----------------------------

Pizarro fantastycznie gral w przedsezonowych sparingach Interu i mam nadziej ze ejgo forma bedzie dalej rosla :] Veron jeden z najlepszych zawodnikow Interu w poprzednim sezonie zakupiony niedawno z Chelsea bedzie mial miejscew wpierwszym skladzie :]

Figo--------------------------------Stankovic-------------------------Solari

Figo, klasa sama w sobie i mam nadzieje ze zagra na swoim najlepszym poziomnie jeszcze ze dwa lata. Stankovic fenomenalny Serb tak ze pierwszy sklad. Tutaj w srodku pomocy, ale mam nadzieje ze na tej pozycji tak ze sobie poradzilby. Soalri na poczatku gra slabo ale mam nadzieje ze mu to minie i pokaze na co go stac.

-------------------Martins-----------------------------------Adriano----------

Argumentacja zbedna :] W odwodzie jeszcze Cruz :wink:

POZDRO
A co się stanie z mistrzem Recobą?? Przecież on jest 100x lepszy od Figo!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 sie 2005, 20:04

Ah tak zapmnialem o boskim El Chino. W takim arzie nie Figo lecz Solari stracilby miejsce w pierwszym skladzie. Zrobilbym jednak tak ze Stankovica wtedy na lewa flanke a za napasnikow REcoba :) druga wersja to Recoba na lewym skrzydle a Stankovic zostalby na srodeczku :)

POZDRO

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 sie 2005, 20:24

RoRo pisze:Strasznie sie czepiasz nazisk.
Nie czepiam się nazwisk, przecież napisałem, że wg. mnie ci piłkarze są aktualnie w najlepszej formie i tyle...

To ja podam swoją 11 przyzałożenie, że wszyscy zawodnicy będą grali na miarę swoich możliwości co jest mało prawdopodobne :roll:

-----------------------------------J.Cesar--------------------------------------

----Zanna-------------Samuel--------------Cordoba---------Wome---------

----Figo-------------Cambiasso--------------Veron---------Solar------------

---------------------------------Wiadomo :wink: -------------------------------

Niestety przy takim zestawieniu na ławie siedział by Pzarro :roll:

A teraz ustawienie jakie ja bym zastosował

-----------------------------------J.Cesar--------------------------------------

-------MAtrix-----------------Samuel--------------Cordoba---------

---------------------Cambiasso------------Pizarro-------------------

---J. Zanetti--------------------Veron-------------------Figo/Solari--

---------------------------------Wiadomo :wink: -------------------------------

Przy takim ustawieniu nie jesteśmy narażeni na skutki słabości lewych obrońców

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”