Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 mar 2009, 22:46
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 10 mar 2009, 22:48
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 mar 2009, 23:12
Zacznijcie od zarządu!peepe pisze:W lecie paru naszych zawodnikow powinno opuscic klub. bez sensownych transferow w liczbie 5-6 nie da rady ciagnac wozka w kierunku finalu na bernabeu.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 mar 2009, 23:14
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 mar 2009, 23:15
To tak jak kibice Legii wywiesili transparent na mecz z Widzewem, który był świezo po legendarnej porażce z Eintrachte "Widzew 09 Łódź" - na wzór nazw niemieckich klubów Schalke 04, Bayer 04Yukasz pisze:PS Doszły mnie słuchy że zmieniliście nazwę na Real 1/8 Madryt![]()
![]()
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 11 mar 2009, 0:27
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 11 mar 2009, 0:40
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 mar 2009, 8:44
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 mar 2009, 9:13
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2009, 10:55
Moze gdyby sedzia mial jakies podstawy ku temu. Niestety Real ich mu nie dał i to była moze ta różnica. Bledy sedziowskie to jest najgorsze co moze byc, szkoda, bo Real mogl sie jeszcze pomeczyć w tej LM, a tak pozostaje im walka o odrobienie strat w La Liga.Vianuch pisze:Gdyby sędzia podarował te 2 bramki nam, to bylibyśmy w 1/4
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 mar 2009, 11:30
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2009, 13:49
Nie do konca zrozumialem twoje przesłanie. Sedziowie w Hispzanii ogolnie wala sporo błedów, ale nie raczej z powodu jaki podałes w pierwszym zdaniu.Cris7 pisze:Torres położył rękę na ramieniu, a Pepe się wywalił. Szkoda, że nie sędziował arbiter z Hiszpanii, bo wtedy byście może mieli jakieś szanse na mniejszy wymiar kary. Życzyłem jak najlepiej Realowi, ale ten wypadł żenująco.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 mar 2009, 14:56
Jak tak samo reke "polozyl" Raul to sedzia odgwizdal jego przewinienie. Wiec prosze przestancie podwazac ten ewidentny blad sedziego.Cris7 pisze:Torres położył rękę na ramieniu, a Pepe się wywalił. Szkoda, że nie sędziował arbiter z Hiszpanii, bo wtedy byście może mieli jakieś szanse na mniejszy wymiar kary. Życzyłem jak najlepiej Realowi, ale ten wypadł żenująco.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 11 mar 2009, 17:30
Pamiętam mecz w Pucharze UEFA.Pamiętam tylko tyle że grał Werder jeszcze z Klose w składzie.Pamiętam że gdy padł pierwszy gol zrzuciłem pawia.Wtedy zaczęła się MOJA grypa jelitowa;) ale to był mecz;P w moim wykonaniu;Pmistyk pisze:Mecz ogladalem jednym okiem w przerwach miedzy zwijaniem sie z bolu. Nawet kibicom Realu nie zycze grypy zoladkowej![]()
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El_Bi_Dżej » 12 mar 2009, 14:59
El_Bi_Dżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio