Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 917

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 kwie 2011, 16:46

EnJoy's pisze:
arek_ahig pisze:ze ostatnimi czasy dosc intensywnie odnosisz sie do niemal kazdej wypowiedzi petra, takze nad wyraz mocno musisz byc zafascynowany jego osoba.
Jak on jest wszędzie to trudno się nie odnosić do jego wypowiedzi.

Kolejna sprawa to, że Petr chyba nie zdaje sobie z tego sprawę, że kpi z tego, że ktoś dba o poprawną pisownię gramatyczną jak i ortograficzną dlatego uważam, że nieudolna, marna jest jego satyra. Zaraz ktoś może napisać, że ma takie poczucie humoru czy coś takiego, ale jest to strasznie marne.
Twoja krytyka jest marna, gdyby nie to że tu piszesz można by domniemywać, że robisz w Hollywood.
Salas11 pisze:
fieldy pisze:czy mi się wydaje, czy wszędzie na forum robicie sobie jeden wielki off topic ?

powiecie, że to temat luźny, a ja powiem, ze ... tematem luźnym jest domek.
Gadajcie o grze, dyskutujcie, etc. ale nic niewnoszące napinki sobie darujcie.
Doskonale Cię rozumiem i wychodzę z podobnego założenia...
Ależ Ty jesteś ciepły, jeszcze idź po "durex play" i zaszalejecie na całego.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2275
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 kwie 2011, 16:51

Moja krytyka jak Twoja ortografia i poczucie humoru, niestety.

Przyznaj w końcu, że nie potrafisz pisać poprawnie, a nie staraj się jakimiś głupimi tekstami obracać tego w żart (?).
Nie jestem pierwszą osobą, która mówi Ci, że jest z Tobą coś nie tak.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 kwie 2011, 17:00

Przecież nie zaprzeczałem że pisze z błędami. A zacząłem się czepiać głównie tych co błędy mnie sami wytykali je popełniając.
EnJoy's pisze:Jak on jest wszędzie to trudno się nie odnosić do jego wypowiedzi.
Jeśli widzisz mnie wszędzie, to są dwa wyjaśnienia. Albo masz paranoje albo jestem wszechstronny stąd obecność w różnych tematach. I odczep się ode mnie przykurczu bo będę musiał łykać magnez :mrgreen:

edit:
Znalazłem i trzecie wyjaśnienie najbardziej logiczne. Jesteś wszędzie tam gdzie ja, dlatego mnie wszędzie widzisz.
:haha:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 kwie 2011, 17:00

petrdcm pisze:Ależ Ty jesteś ciepły, jeszcze idź po "durex play" i zaszalejecie na całego.
Napiszę prosto i po chamsku, bo inaczej do Ciebie nie dotrze :roll: Czy Ty petrdcm uważasz że jesteś zabawny? Do [ch**], coraz więcej osób w żywe oczy robi sobie z Ciebie jaja, a Ty udajesz że nic się nie dzieje. Klasyczny przykład jak można napluć w twarz a ktoś się cieszy że deszcz pada. Łapiesz się satyry, ironii a jesteś w tym żałosny. ŻAŁOSNY! Jak mi nie wierzysz to zapytaj kogokolwiek mającego przyjemność konwersacji z Tobą (poza Arkiem, który wziął Cię w obronę co mnie nawet nie dziwi, ale on też ma tu osobliwą reputację) Jest tu paru userów od których możesz się poduczyć. Więcej czytaj, mniej nabijaj a "Durexowe" rewelacje zachowaj dla koleżków, których coś takiego jest w stanie rozbawić.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 05 kwie 2011, 17:01

Petr nie zna zasad ortografii. Proste. Nie widzialem, aby to negowal. Dla mnie duzo zabawniejsze sa proby poprawiania go przez takiego clonera, ktory podobniez studiuje filologie polska, a sam nie wie, jakie formy zapisu "PS" sa dopuszczalne.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 kwie 2011, 17:06

Salas11 pisze:Napiszę prosto i po chamsku, bo inaczej do Ciebie nie dotrze :roll: Czy Ty petrdcm uważasz że jesteś zabawny? Do [ch**]...
Nie, Ty tak uważasz:
Salas11 pisze:Wręcz genialnie wyszedł Ci ten przytyk dla Akera cytując clonera. Satyra roku :ok:
Salas11, jesteś przykładem tego że z rozdwojeniem jaźni samotnemu raźniej.
I nie jątrz, nie pisz złośliwie bo wprowadzasz złą atmosferę. Piwus, dobrze mu napisałem? Jeśli nie to mnie popraw. Dodam, że zalecałem mu również dodanie mnie do osób ignorowanych ale nie skorzystał z tej mojej skromnej pomocy. A że w medycynie nie robię to recepty innej nie dam.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 05 kwie 2011, 17:07

Trzeba rozroznic dwie kwestie. Styl bycia petra, jego zarty, sposob komunikacji na forum, moga wielu nie odpowiadac i nie ma w tym nic niezwyklego.
Czym innym jest natomiast szukanie na kazdym kroku okazji, do przypierdalania sie do niego, jak to czyni Salas, co bardzo latwo mozna sprawdzic przegladajac jego ostatnie posty.
Chlopak nie zrozumial ironicznego tonu wypowiedzi dcma i ze swojej ulomnosci niedostrzegania pewnych srodkow stylistycznych, czyni zarzut w strone petra.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 kwie 2011, 17:10

Salas11 pisze:...coraz więcej osób w żywe oczy robi sobie z Ciebie jaja, a Ty udajesz że nic się nie dzieje. Klasyczny przykład jak można napluć w twarz a ktoś się cieszy że deszcz pada.
Jeśli za coraz większą ilość osób uważasz tą nikłą gromadkę żuczków które wyszły spod kamyczka i są rozdeptywane przez własną głupotę, nawet biorąc pod uwagę tylko samych graczy LH to jest to jedynie zwyczajny błąd statystyczny a nie jakaś wyimaginowana wielka ilość. Klasyczny przykład jak lejesz sobie ciepłym moczem do góry pod wiatr.

edit:
Arek, dzięki ale poradzą sobie, a jak nie to założę moskitierę.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 kwie 2011, 17:21

petrdcm pisze:
Salas11 pisze:Napiszę prosto i po chamsku, bo inaczej do Ciebie nie dotrze :roll: Czy Ty petrdcm uważasz że jesteś zabawny? Do [ch**]...
Nie, Ty tak uważasz:
Salas11 pisze:Wręcz genialnie wyszedł Ci ten przytyk dla Akera cytując clonera. Satyra roku :ok:
Salas11, jesteś przykładem tego że z rozdwojeniem jaźni samotnemu raźniej.
Mistrzu ironii... To była ironia. Bardzo prosta i przejrzysta ironia, ale niestety znów Cię przeceniłem. Znów więc napiszę prosto i po chamsku:
petrdcm pisze:I nie jątrz, nie pisz złośliwie bo wprowadzasz złą atmosferę.
Do Ciebie wciąż mi jeszcze daleko, a swoją drogą zabawnie Ci wychodzi odwracanie kota ogonem.
petrdcm pisze:Piwus, dobrze mu napisałem? Jeśli nie to mnie popraw. Dodam, że zalecałem mu również dodanie mnie do osób ignorowanych ale nie skorzystał z tej mojej skromnej pomocy. A że w medycynie nie robię to recepty innej nie dam.
Jak chcesz się poskarżyć że na Ciebie najechałem, to zrób to chociaż dyskretnie. Napisz PW, nawet zgłoś mój post do moderacji jeśli bardzo chcesz. Tylko wymyśl porządne uzasadnienie żebyś znów się nie zbłaźnił.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 kwie 2011, 17:26

wierzyć mi sie nie chce, że macie skonczone 15lat... Nie wstyd Wam prowadzić taką dyskusję w ogóle? :roll:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 kwie 2011, 17:27

Salas11 pisze:...swoją drogą zabawnie Ci wychodzi odwracanie kota ogonem.
Jeśli ja odwracam kota ogonem, to Ty stosujesz Przebiegunowanie Ziemi i obracasz ją wokół kota.
Salas11 pisze:Jak chcesz się poskarżyć że na Ciebie najechałem, to zrób to chociaż dyskretnie. Napisz PW, nawet zgłoś mój post do moderacji jeśli bardzo chcesz. Tylko wymyśl porządne uzasadnienie żebyś znów się nie zbłaźnił.
Nie wiem jak Ty ale ja nie jestem donosicielem i konfidentem, napisałem jawnie aby dać Ci szansę na obronę.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 kwie 2011, 17:32

petrdcm pisze:Nie wiem jak Ty ale ja nie jestem donosicielem i konfidentem, napisałem jawnie aby dać Ci szansę na obronę. Następnym razem jak będę głosował przeciwko aborcji to sobie wymyśle lepsze uzasadnienie bo znów się zbłaźnię.
To napisz jeszcze szybciutko o co Ci chodziło z wywoływaniem nie biorącego udziału w dyskusji Piwusa, u którego najwidoczniej chciałeś poszukać poparcia? Z góry uprzedzam że już Ci nie odpisuję, oczekuję jedynie klarownej odpowiedzi na zadane pytanie.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2011, 17:37 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 kwie 2011, 17:35

Salas11 pisze:
petrdcm pisze:Nie wiem jak Ty ale ja nie jestem donosicielem i konfidentem, napisałem jawnie aby dać Ci szansę na obronę. Następnym razem jak będę głosował przeciwko aborcji to sobie wymyśle lepsze uzasadnienie bo znów się zbłaźnię.
To napisz jeszcze szybciutko o co Ci chodziło z wywoływaniem nie biorącego udziału w dyskusji Piwusa, u którego najwidoczniej chciałeś poszukać poparcia? Z góry uprzedzam że już Ci nie odpisuję, oczekuję jedynie klarownej odpowiedzi na zadane pytanie.
O to bystrzaku, że sugerowałeś abym mu to napisał na PW. Wywołałem jawnie piwusa na ogóle żeby obiektywnie zadziałał w podobnej sytuacji co wobec mnie w temacie LH.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 kwie 2011, 17:41

O czym Ty w ogóle mówisz, co? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”