Manchester United (zbiorczy) - Strona 93

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 21 lip 2005, 23:09

Pasztet pisze:a o'shea to na lawce siedzi?? mi sie wydawalo ze on jes calkiem dobry :? czy go sprzedaliscie juz??
John O'Shea nie jest jeszcze tak dobrym zawodnikiem by występować w pierwszej 11. Brak mu doświadczenia. Ale spokojnie. Wytłumacze Tonie na przykładzie. To tak jak u Was Clichy. Nie ma szans z Cole'm. Natomiast irlandczyk nie wygryzie narazie ze składu Heinze. :wink:
Pozdro

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 lip 2005, 23:11

Manumef pisze:
Pasztet pisze:a o'shea to na lawce siedzi?? mi sie wydawalo ze on jes calkiem dobry :? czy go sprzedaliscie juz??
John O'Shea nie jest jeszcze tak dobrym zawodnikiem by występować w pierwszej 11. Brak mu doświadczenia. Ale spokojnie. Wytłumacze Tonie na przykładzie. To tak jak u Was Clichy. Nie ma szans z Cole'm. Natomiast irlandczyk nie wygryzie narazie ze składu Heinze. :wink:
Pozdro
no tak ale zanim przyszedl heinze (czyli w zeszlym sezonie) gral w pierwszym skladzie regularnie (o ile sie nie myle) lub bardzo czesto

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lip 2005, 23:26

O'Shea będzie kiedyś grał w podstwaie sam ferguson mówi ze bedzie na niego stawaił. Ja go za bardzo nie lubie ale coż jest w MU więc może coś pokaże więcej.

ps Kto pamieta bramke Johna w meczu Arsenal - MU 2:4 :twisted: piękny lobik prawie jak Cantona :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lip 2005, 10:02

Rossi pisze:O'Shea będzie kiedyś grał w podstwaie sam ferguson mówi ze bedzie na niego stawaił. Ja go za bardzo nie lubie ale coż jest w MU więc może coś pokaże więcej.

ps Kto pamieta bramke Johna w meczu Arsenal - MU 2:4 :twisted: piękny lobik prawie jak Cantona :D
Kiedyś, kiedys...przeciez tak naprawdę to nie wiadomo jak długo sir Alex będzie trenerem ManU - więc za rok może już niemieć okazji stawiać na Johna

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 22 lip 2005, 11:10

Manumef pisze:Heinze jak najbardziej należy się odpoczynek. W reprezentację i ManU wkładał 100% wysiłku. Ronaldo ma problemy rodzinne. Nie mi wiedzieć o co dokładnie chodzi, najważniejsze by miał jak najlepsze samopoczucie przed rozpoczęciem sezonu i podpisaniem nowego kontraktu.
Co do odejścia Kleby to ja mu daję wolną drogę. Niech idzie. Tylko kto da więcej? Celta Vigo czy Benfika. Najlepsze rozwiązanie? Idzie do Benfiki, a do nas przychodzi Miguel. Obrona byłaby naprawdę mocna. Choć nie wiadomo co dalej z Rio. Materialista nie umie złożyć podpisu. Miguel - Rio - Brown - Heinze. Możliwy jest jeszcze transfer Milito, ale czy dojdzie do tego? Byłoby naprawdę sympatycznie. Miguel - Rio - Milito - Heinze i jestem w stanie zaryzykować, że mamy lepszą defensywę niż Chelsea. Choć teraz nie jest źle. Gary, Rio, Wesley i Gabriel to dość niezla linia obrony.
Pomoc...hmm...Cristiano jest pewniakiem. Nie wiadomo czy będzie więcej grał Giggs czy Park. Scholes również pewniak. Tylko DM. Kto? Ja już nie mam pomysłów. Sprawa Ballacka już raczej zamknięta, ale nie przekreślałbym jej. (Sneijder) :twisted: :twisted: ...
Powraca sprawa Maloudy. Ale po co? Giggs, Park i Richardson..ahhh mamy świtnych lewoskrzydłowych.
Nie ma sensu zemieniac obrony na dzien dzisiejszy.Jest taka zasada ze nie zmienia sie czegos co swietnie funkconuje.Stracilismy tylko 25 bramek mimo roznych kontuzji i poczatkowej absencji Rio.
Zmienilismy bramkarz i starczy.Im dłużej linia oborny jest w jednym skladzie tym lepiej funkcjonuje.Mozna ewentualnie kupic jakiegos doswiadczonego stopera na ławke bo za rok wroci z wyporzyczenia Spector i jestem pewien ze bedzie gral w pierwszej jedenastce...wtedy na prawa pojdzie Brown i mamy oborna na lata(nie liczac bramkarza)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 13:33

fieldy pisze:
Rossi pisze:O'Shea będzie kiedyś grał w podstwaie sam ferguson mówi ze bedzie na niego stawaił. Ja go za bardzo nie lubie ale coż jest w MU więc może coś pokaże więcej.

Kiedyś, kiedys...przeciez tak naprawdę to nie wiadomo jak długo sir Alex będzie trenerem ManU - więc za rok może już niemieć okazji stawiać na Johna
Z Fergusonem to nie wiadomo ale jestm pewnien że nas nie zostawi w kryzysie. Po tym jak Glazer przeją MU Alex jest bardzo potrzebny i nie da zrobić z United drugiej chelsea. Watpie nawet żeby odszedł po mistzrostwie kraju , chce zostawić następcy dobry skład w którym kluczowe role mają odgruać Rooney, Ronaldo, Fletcher, Richardson, O'Shea. Ja mam nadziej że Alex zostanie na stanowiusku jeszcze z 10 lat :D A potem pewnie Queiroz go zastąpi

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 23 lip 2005, 14:58

Ferguson pochwalil za mecz Smitha, który zagral na środku pola z drużyną z Hon Kongu... Może jednak Smith zostanie przekfalfikowany na pomocnika i będzie mial łatwiejsze wejscie do pierwszego składu... Ja w niego wieże i wiem że ma szanse na gre w pierwszym składzie na środku pomocy, byle tylko sprawdzal sie w każdytm meczu, a nie tylko z wiele slabszym przeciwnikiem... 8)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 lip 2005, 15:20

Smith w dzisiejszym meczu niesamowicie mnie zaskoczyl.
Mnostwo czystych odobirow pilki swietne wslizgi dobrze rozgrywal swietnie prowadzil drozyne.Zupelnie jak Keano :D
Dobre wystepy Rossiego i gol Donga tez ciesza.
Myslalem ze Dong to bedzie tylko maskotka a strzelil ładnego i mnie niezle zaskoczyl.Moze bedzie keidys dobrym rezerowoym.
Zawiedli mnie Ruud i Saha--obaj marnie ze skutecznoscia szczegulnie Ruud nie wiem co to bedzie ale mysle ze juz nie dlugo powinien byc wprowadzany atak Rossi Rooney za pare lat to bedzie niesamowiata potega.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 lip 2005, 20:54

Super że Rossi znowu stzrelił :D Dong mnie zaskoczył tym trafieniem chciaicaż go nigdy nie widziałem w akcji myślałem że to grajek na którym MU ma zaarobić kase. Troche maly wynik ale dobre i to :wink: Następny mecz we wtorek
Travolta gdzie Ty oglądałeś ten mecz????

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 23 lip 2005, 20:59

Rossi pisze:Super że Rossi znowu stzrelił :D Dong mnie zaskoczył tym trafieniem chciaicaż go nigdy nie widziałem w akcji myślałem że to grajek na którym MU ma zaarobić kase. Troche maly wynik ale dobre i to :wink: Następny mecz we wtorek
Na czym ten mecz jest :?: :?: :?:
Wiecie skad sciagnac te gole ManU :?: :?:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 lip 2005, 21:19

internista1908 pisze:
Rossi pisze:Super że Rossi znowu stzrelił :D Dong mnie zaskoczył tym trafieniem chciaicaż go nigdy nie widziałem w akcji myślałem że to grajek na którym MU ma zaarobić kase. Troche maly wynik ale dobre i to :wink: Następny mecz we wtorek
Na czym ten mecz jest :?: :?: :?:
Wiecie skad sciagnac te gole ManU :?: :?:
gole są na www.devilpage.pl ale własine tez bym chciałwiedzieć gdzie można oglądać mecze z tourneu

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 23 lip 2005, 22:17

Z pewnością można na MUTv :D ale watpie zeby ktoś odbierał... radze poszukać na satelicie na jakiś chińskich programach bo nigdzie indziej nie zobaczymy, a bramki z dzisiejszego meczu można oglądac dzis bylo w sporcie (TVP1) po dzienniku o 19 55 8) , można mieć nadzieje( ale watpliwe :cry: ) ze z pozostałych meczów też będą 8)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 24 lip 2005, 12:03

Ja szukałem kupe czasu w necie i jak znalazlem to jeszcze mi pierwsza polowa ostor cieła i z pierwszej polowy wiecej wiem z relacji z angieslkiego forum a druga polow juz w miare leciala.
Jest taki program Coolstreaming i PPlive jak je znajdziesz i przed samym meczem troche pokombinujesz to moze uda ci znalesc mecz.Tylko problem jest taki ze te na Coolstreaming łatwiej znalesc ale strasznie tnie a ten drugi program jest po chinsku.
Proponuje przed meczem odpalic czat na devilpage.pl moze ktos wam pomoze.Ja sam sie mecze strasznie z tymi programami :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 11:59

Ronaldo dołaczył do swoich kolegóe w Azji musi troche poczarować na tym rynku :wink: Podobno powodem jego nieobecność na początku tourneu była cieżka choroba jego ojca szkoda Crisa. Ale może jego ojciec jakoś wyjdzie z tego

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 25 lip 2005, 18:32

W Manchesterze powinna się zmienić defensywa i kupić gdzieś tak dwie osoby to pomocy. :wink:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”