AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 93

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 31 mar 2006, 13:44

ostry66 pisze:
forzaROSSONERI pisze:mnie zdziwila decyzja Carla, zeby Vogela za Pirlo.
Zauwaz ze Pirlo z uplywem minut gral coraz slabiej, zdazalo mu sie coraz wiecej nieudanych podan i akurat ta zmiana byla dla mnie zrozumiala. Carlo nie chcial dopuscic do sytuacji w ktorej w koncowce meczu stracilibysmy bramke po bledzie Andrei.

to, ze Andrea zszedl, mnie nie zdziwilo, bo rzeczywiscie gral coraz gorzej, ale mogl wejsc np, Riu Costa, na te 3 czy 5 min akurat by sie sprezyl i fajnie zagral :roll: ja osobiscie nie uwazam, zeby Vogel byl najlepszym wyjsciem, ale to moje zdanie :P

ostry66 pisze:
forzaROSSONERI pisze:no i Paolo po kontuzji, no coz, powiedzmy, ze ja bym mu pozwolila jeszcze odpoczac
Rzeczywiscie Maldini zaprezentowal sie nie najlepiej ale mysle iz bardziej wynikalo to z tego iz po tak dlugiej przerwie nie ma jeszcze odpowiedniego czucia pilki, poza tym nie zapominajmy ze gra na prawej stronie to dla niego nowosc gdyz cale zycie biegal raczej w lewych rejonach boiska ;), i jak widzimy nawet dla zawodnika tej klasy i o takim doswiadczeniu nie jest latwo wejsc nie dosc ze po kotuzji, to jeszcze w tak waznym meczu i nie na swoja pozycje. Zreszta o tym co mysli Paolo na ten temat mozesz przeczytac tu:http://www.acmilan-online.com/cgi-bin/n ... 815,19967,
no wlasnie, to od razu go tak po kontuzji na 'gleboka wode' wrzucac? nie chodzilo mi o to, ze zle gral (to tez) ale ze tak od razu go na boicho po kontuzji dali.

ktos tam cos pisal o Gattuso - fajnie go Iwanow nazwal -Braveheart :D :P

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 31 mar 2006, 14:50

Maldini gral juz koncowke meczu przciwko Fiorentinie w lidze. Carlo musi go wprowadzac powoli do zespol i akurat to ze gral jest dobre, choc ja w meczu przeciwko Lyonowi wpuscilbym na boisku Simica ale to juz moje widzi mi sie.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 mar 2006, 16:34

Kadra na Lecce:
bramkarze: Dida, Fiori, Kalac.

Obroncy: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Marzoratti, Jankulovski, Simic.

Pomocnicy: Ambrosini, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Vogel.

Napastnicy: Amoroso, Gilardino, Inzaghi, Szewczenko.

Jak widac zabrakło Nesty,Sergio (pouzuja za kartki) Shevy chyba ze zmeczenia no i Stama zapewne nie wyzdrowiał.
Wraca natomisat Cafu i Ambro w obronie chyba dostanie swoja szanse Marek srodek no włsnie jaki srdoek bedzie ? niektore gazety podaja weteranow na srodku Billy - Paolo a inne z Billy'm na prawej a w srodku Kala z Paolo byc moze na prawej zagra Cafu bad Simic ale sadze ze bardziej Simic wyjdzie od poczatku Cafu po kontuzji Billy zmeczony po srodowym meczu a Simic wypoczetu takze stawiam na taka defensywe Simic - Kala - Paolo - Marek.
W pomocy takze moze byc ciekawie wydaje mi sie ze Ambro zagra od pierwszej minuty na sroku Vogel a z lewej Seedorf.
Byc moze zagra takze Rui Costa ktory takze długo odpoczywał w ataku chyba jednak Pippo z Gila a po przerwie byc moze Amoroso dostanie szanse gry.
Napewno nie moga ich zlekcewazyc ostatnie mecze pokazuje ze trudno nam sie gra na Via Del Mare ale mam nadzieje ze wygramy tym razem ostatnie zwyciestwo to rok 2002 po bramce Jose Mari :lol: (jednak sie do czegos przydał :P )
Lecce walczy o pierwszoligowy byt napewno beda chcieli uzyskac korzystny rezultat ale mysle ze Milan wygra tak z 0-2 ;)

Forza Milan
Ostatnio zmieniony 31 mar 2006, 19:08 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 31 mar 2006, 17:02

Lecce :? Jak sobie przypominam mecz z poprzedniej rundy to mnie ciarki przechodzą.Myślę że przed tak ważnym meczem na San Siro w meczu z Lecce wyjdą rezerwy. Oczywiście nie takie głęboki ale chciałbym zobaczyć:Amoroso,Jankula może Simic i Ambro. I tak już nie mamty szans to po co gryźć trawe. Mnie zadowoli zwycięstwo czy ręką czy ze spalonego czy z karnego którego nie powinno być- nie obchodzi mnie to. Gramy o punkty ale Inter też pewnie będzie sie oszczędzał. Mój skład nma jutro

Dida
Simic Billy Kala Jankul

Ambro Vogel Seedorf

Rui

Amoroso Gila
I tylko sie zastanawiam nad Paolo nieweim czy jest sens wystawiać go z Lecce. Powinien wejść na drugą połowe i ograć się, poczuc piłke.

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 31 mar 2006, 18:55

Wedlug mnie nie powinno już być jaj. Rossonerich wrócili do wysokiej formy i nie będzie Was ratował Pippo w 94 min. Do dzisiaj mam ten mecz przed oczami. Wróćmy do tego pamiętnego spotkania z 26 listopada ubiegłego roku. Najpierw Pirlo znakomicie uderzył z rzutu wolnego i 1-0 dla Milanu. Myślałem, że będzie pogrom, jednak tak sie nie stało. W drugiej częsci spotkania Konan po błędzie Stama pokonał Didę. No i 1-1. Wtedy rozpoaczliwe ataki Rossonerich, jednak piłka dalej nie wpadla do siatki Lecce. I wchodzi bohater Pippo. Po śietnie wykonanym dośrodkowaniu Inzaghi pokonuje Sicignano. I euforia. Cudem ale cudem 2-1. Najlepszy mecz wtedy rozegrał wtedy Pirlo, zdobył gola i asyste. A kto będzie najlepszy w Milanie jutro :?: Zobaczymy.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 31 mar 2006, 19:11

Co do najbliższego meczu z Lecce to nie ma się co oszukiwać, powinniśmy wygrać i to bez większych problemów bo jesteśmy w dobrej formie. Zabraknie napewno kilku zawodników któzy będą odpoczywali przed meczem Ligi Mistrzów ale Vogel, Rui Costa, Ambrosini czy Pippo powinni sobie spokojnie poradzić więc tym meczem bym się nie przejmował bo i tak mamy przewage nad Interem a mecz z Lyonem będzie trudny i dużo ważniejszy więc całą uwage trzeba poświęcić temu meczowi. Prowadzenie 1:0 to będzie nerwówka do ostatniego gwizdka to Lyon może strzelić i wyrzucić nas za burte :? Zobaczymy jak się to wszystko potoczy ale wierze w awans ;)

Miałem dziś bardzo ciekawy sen :lol: Śnił mi się Milan, dokładniej finał Ligi Mistrzów gdzie gramy z Arsenalem i wygrywamy 1:0 po bramce Pirlo, najgorsze jest to że w momęcie jak nasi mieli wznieść upragniony puchar to zadzwonił budzik :P:D

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 31 mar 2006, 22:12

Woju83 pisze:Po śietnie wykonanym dośrodkowaniu Inzaghi pokonuje Sicignano.
Nie pamiętam żeby w tej akcji było dośrodkowanie al co tam :? .W ogóle mozna dośrodkować głową?
Łukasz[ACM] pisze:Miałem dziś bardzo ciekawy sen Laughing Śnił mi się Milan, dokładniej finał Ligi Mistrzów gdzie gramy z Arsenalem i wygrywamy 1:0 po bramce Pirlo, najgorsze jest to że w momęcie jak nasi mieli wznieść upragniony puchar to zadzwonił budzik RazzVery Happy
Może się skończy w realiach :P :D .
Łukasz[ACM]a uważasz że zagra Pippo? Bo ja nie, wiesz gila nic nie pokazał w LM on jest dla mnie pewniakiem ale czy Marcio czy Pippo to jeszcze nawet Ancelotti nie wie. Trzebva grać oszczędnie i jak najmniejszym nakładem sił pokonać Lecce.

Pietro7
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pietro7 » 31 mar 2006, 23:28

Andriy Shevchenko nie został powołany na mecz z Lecce z powodu bólu ścięgna, lecz mimo to Shevchenko pojedzie do Lecce ze swoimi kolegami. Z przyjemnością pojedzie z zespołem na ten wyjazd, chociaż nie będzie mógł zagrać. To będzie ładny gest kapitana, którym Sheva był kilka razy w tym sezonie, pod nieobecność Paolo Maldiniego.
źródło:shevchenko.pl

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 01 kwie 2006, 16:33

Dzisiejsza nasza obrona będzie niesamowita dzięki kontuzjom i kartkom. Typuję (może się mylę) Simic (rezerwowy) Paolo (po kontuzji), Kala, Jankul (rezerwowy) :shock: :roll: . Zero zgrania. Mogą być problemy według mnie tym bardziej że napewno Szewa będzie odpoczywał, a i pozostałych Milanistów (np. Kaka) podejrzewam że Carlo szybko ściągnie z boiska przed rewanżem. Nie będę wspominała poprzedniego meczu z Lecce, ale... mam nadzieję że Lecce nie zwietrzy sytuacji do nawet pokonania nas. Trochę jak dla mnie nerwówki będzie. Całe szczęście że mecz jest na Polsacie Sport.
Łukasz napisał:
Śnił mi się Milan, dokładniej finał Ligi Mistrzów gdzie gramy z Arsenalem i wygrywamy 1:0 po bramce Pirlo
:pray: :pray: :pray: :pray: :D [/code]

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 kwie 2006, 16:50

Śnił mi się Milan, dokładniej finał Ligi Mistrzów gdzie gramy z Arsenalem i wygrywamy 1:0 po bramce Pirlo
Zagracie z nami i zrewanzujemy sie wam za porazke w 2003 roku ]

Dzisiaj Milan gra z Lecce i chociaz jest zdecydowanym faworytem mam nadzieje ze straci punkty tak jak dzisiaj Chelsea.
Obrona jak wspominala Aga w dosc eksperymentalnym ustawieniu i tutaj widze szanse dla Lecce.Najlepszy pilkarz Milanu czyli Shevchenko nie zagra a przecietny Gilardino ktory ma problemy z trafianiem do bramki rywali szczegolnie w LM jak swego czasu nasz Zlatan pewnie nic wielkiego nie pokaze.

Zycze jednak powodzenia.

Forza Juve.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 01 kwie 2006, 17:33

Chlopaczek pisze:Zagracie z nami i zrewanzujemy sie wam za porazke w 2003 roku ]

Dzisiaj Milan gra z Lecce i chociaz jest zdecydowanym faworytem mam nadzieje ze straci punkty tak jak dzisiaj Chelsea.
Obrona jak wspominala Aga w dosc eksperymentalnym ustawieniu i tutaj widze szanse dla Lecce.Najlepszy pilkarz Milanu czyli Shevchenko nie zagra a przecietny Gilardino ktory ma problemy z trafianiem do bramki rywali szczegolnie w LM jak swego czasu nasz Zlatan pewnie nic wielkiego nie pokaze.

Zycze jednak powodzenia.

Forza Juve.

co to chłopaczek prima aprilis?? :wink: :D

Mamy już oficialne składy:

LECCE: Sicignano; Cassetti, Diamoutene, Stovini, Rullo; Giacomazzi, Ledesma, Delvecchio; Babù, Vucinic, Pinardi. All: Paleari-Rizzo.

MILAN: Dida; Simic, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Vogel, Pirlo, Ambrosini; Rui Costa; Amoroso, Gilardino. All: Ancelotti.

Dość ciekawy skład.Amoroso od początku i zobaczymy co pokaże.Pomoc dosyć defensywna zobaczymy jak to będzie wyglądało.Obrona eksperymentalna choć cieszy mnie że marek i El Capitano w podstawej 11

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 kwie 2006, 19:15

No muszę przyznać, że Lecce gra dużo lepiej od Milanu chociaż Rossoneri mieli więcej sytuacji do strzelenia goli. Świetnie spisuje się bramkarza Lecce - Sicignano, który wybronił groźne strzały Gilardino i Rui Costy. Gospodrze strzelili bramkę, która nie została uznana, a zdobyta była prawidłowo tak więc to Lecce powinno prowadzić. Poza tym sytuacja z Didą, który złapał piłkę po ewidentnym podaniu od swojego zawodnika. Piłka ta nie zagrażała w żaden sposób bramce, ale sędzia nie reagował. Meczyk na poziomie, ale zawodzi Gilardino, który miał ze trzy 100% sytuacje i je zmarnował.

EDIT

Gol Konana! ładny gol z akcji! Niespodziewanie Lecce prowadzi. Ancelotti odrazu wpuścił Inzaghi'ego :P

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 01 kwie 2006, 19:20

Cholera jest gorzej niż myślałam nie dość że przegrywamy to ..., a wspomniana obrona :roll: :nein: :angry: .
Wziąwszy pod uwagę "inteligentne" komentarze spikera ("Dida ma przetensje do Jankulowskiego że nie dokładnie pokrył przeciwnika" :roftl3: :? ) to mecz jest trudny do oglądania, pomimo tego że gra ukochany Milan. Niech on -mecz jak najszybciej przejdzie do historii. Tragedia :angry2:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 01 kwie 2006, 20:06

heheheh przegralismy w pełni zasłuzenie gdyby nie sedzia mogło byc ze 2-0 dla Lecce.
No coz nie musze chyba pisac jaki jestem zły.
Co by wogole napisac w pierwszej połowie moglismy ze 4 bramki strzelic 3 setki Gilardino zmarnował 1 Rui Costa choc niekiedy ładnie grał Manuel mozna takze pochwalic Ambro walczył biegał starał sie i wygrał niezliczona ilosc pilek gornych.
Maldini z Kaladze w srodku nie fatalny pomysł widac było brak zrozumienia chyba Kala umie tylko z Nesta na srodku grac :roll: Seedorf wszedł odał łądny strzał a reszte spotkania pobiegał sobie tu i tam no i co chciał zrobic Vogel przy kontrze ktora dała bramke Lecce :lol: mogł biec a nie probowac złapac na spalonym Mirko.
Na pochwałe zasługuje Lecce grali szybko nie przestraszyli sie przeciwnika no i Scignano bronił wszystko.
Oczywiscie po bramce zamurowali sie i tylko kontry ale trudno było sie im dziwic.
Szkoda tego meczu Juve zremisowało i moglismy zmiejszyc strate do nich ale najwidoczniej nasi wola walczyc o 2 miejsce.
Mam nadzieje ze w meczu Lyon beda grac o niebo lepiej.

Forza Milam

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 01 kwie 2006, 20:41

To Prima Aprillis :!: .
mass Media z całego świata zmówiły sie i pokazali mecz który Milan na tą specjalną okazje rozegrał z Lecce. Już jest wynik prawdziwego meczu: wygraliśmy 4:1 a hattricka strzelił Marcio Amoroso 8) .

A o ty zaaranżowanym meczu. Skład bardzo eksperymentalny i kiedy zobaczyłem wynik meczu wcale się nie zdziwiłem. Nawet poradziłem przed meczem koledze aby stawiał na 1X. Milan sie oszczedzał i mecz wyglądał jak pojedynek w Coppa Italia.Szoda ej porażki można bylo tak jak Lyon skromnie- ale jednak.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”