ostry66 pisze:Zauwaz ze Pirlo z uplywem minut gral coraz slabiej, zdazalo mu sie coraz wiecej nieudanych podan i akurat ta zmiana byla dla mnie zrozumiala. Carlo nie chcial dopuscic do sytuacji w ktorej w koncowce meczu stracilibysmy bramke po bledzie Andrei.forzaROSSONERI pisze:mnie zdziwila decyzja Carla, zeby Vogela za Pirlo.
to, ze Andrea zszedl, mnie nie zdziwilo, bo rzeczywiscie gral coraz gorzej, ale mogl wejsc np, Riu Costa, na te 3 czy 5 min akurat by sie sprezyl i fajnie zagral
no wlasnie, to od razu go tak po kontuzji na 'gleboka wode' wrzucac? nie chodzilo mi o to, ze zle gral (to tez) ale ze tak od razu go na boicho po kontuzji dali.ostry66 pisze:Rzeczywiscie Maldini zaprezentowal sie nie najlepiej ale mysle iz bardziej wynikalo to z tego iz po tak dlugiej przerwie nie ma jeszcze odpowiedniego czucia pilki, poza tym nie zapominajmy ze gra na prawej stronie to dla niego nowosc gdyz cale zycie biegal raczej w lewych rejonach boiskaforzaROSSONERI pisze:no i Paolo po kontuzji, no coz, powiedzmy, ze ja bym mu pozwolila jeszcze odpoczac, i jak widzimy nawet dla zawodnika tej klasy i o takim doswiadczeniu nie jest latwo wejsc nie dosc ze po kotuzji, to jeszcze w tak waznym meczu i nie na swoja pozycje. Zreszta o tym co mysli Paolo na ten temat mozesz przeczytac tu:http://www.acmilan-online.com/cgi-bin/n ... 815,19967,
ktos tam cos pisal o Gattuso - fajnie go Iwanow nazwal -Braveheart