Wasze prywatne typy - Strona 921

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Bester
Junior
Junior
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bester » 21 mar 2010, 13:26

Cardiff - Watford (1) 1.77 @ pinnacle 5/10

Cardiff zawsze mocne w domu, po ostatnich 3 wyjazdowych pojedynkach wracają na Cadriff City Stadium, i mierzą w 3pkt., a i okazja jest bardzo dobra, bo przyjeżdża Watford, które nie licząc ostatniej wygranej nad średnim Ispwich, mieli serię 4 porażek. The bluebirds dziś wzmacniają dwaj napastnicy w tym najlepszy strzelec Peter Whittingham oraz Micheal Chopra. Watford do ogrania. 2-0 lub 2-1.

Awatar użytkownika
Bester
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bester » 22 mar 2010, 15:50

West Ham - Wolverhampton (1) 1.8 @ Ladbrokes

Spotkanie dla obu ekip o walke nad strefa spadkowa. West Ham nareszcie w domu, po dwóch mocnych porażkach z Chelsea i The Gunners ale w tamtych spotkaniach grali bez bramkostrzelnego obenocy Diamantiego i napastnika Cole, którzy będą gotowi na Wilki i co więcej wraca kapitan Parker. Więc zespół sporo wzmocniony na każdej pozycji. Mecz o 6 pkt. Jeżeli West Ham może wypunktować 2-0 drużynę jak Birmingham to tym bardziej jutro może rozjechać The Wolves.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 mar 2010, 21:28

Diamanti grał z Arsenalem, nawet karnego nie strzelił. Cole wszedł w drugiej połowie, trafił w słupek.
A z Chelsea grał Parker i bramkę piekną załadował z dystansu.
Wilki wbrew pozorom nie są takie słabe. Doyle moze im utrzymać ligę. Zauważ, ze WHU grało w przewadze z Arsenalem nie potrafiło wiele zrobić. Ba - stracili bramkę jeszcze. Wilki nie tak dawno z United sobie dzielnie radzili.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 mar 2010, 21:39

Wydaję się że Zola tak wpuszczał Cole'a tylko na same końcówki i wyglądało to na to że chce by po kontuzji był w pełni dyspozycji na te słabsze zespoły z którymi powinni sobie poradzić, więc prawdopodobnie przypuszczam że Cole zacznie od 1 min następne spotkania.

Miro_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miro_ » 23 mar 2010, 14:25

Del
Ostatnio zmieniony 10 lis 2014, 12:37 przez Miro_, łącznie zmieniany 1 raz.

nolimitsja
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nolimitsja » 23 mar 2010, 15:48

Zawirowania w włoskiej lidze !! mecze ustawione czy nie??

Vicenza - Crotone
Typ: X
Kurs: 1,79
Stawka: 2/10
188BET

Bloki od kilku dni. We Włoszech na ten typ poszły spore sumy pieniędzy. Zespoły się podobno umówili. Ja z dystansem podchodzę do takich informacji ale lekko zagram.

Gallipoli - Triestina
Typ: 2
Kurs: 1,88
188Bet

Gospodarze w rozsypce. Bez kasy, trenerów, działaczy. Po prostu wielkie dno. Goście muszą to wykorzystać. Stawka nie duża.

Salernitana - Lecce
Typ: 2
Kurs: 1,70
William Hill (Darmowy Zakład 25 Funtów)

Gospodarze w tym meczu zagrają rezerwami. Piłkarze gości rozmawiają o opcji 1/2. Czyby tak nie zagrać w meczu. Kilku graczy zagrało taki typ. Więc prawdopodobny taki wynik ??

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1490
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 mar 2010, 12:54

Chelsea - Aston Villa 1 1,40

Chelsea wchodzi w decydujacy moment sezonu , nie graja juz w LM wiec zostaje im skupienie sie na lidze , Drogba i spółka powinni wygrac bez problemu , bo Aston Villa to dziwna druzyna , mogla byc duzo wyzej w tabeli a w sposob beznadziejny tracila punkty .

Bolton - Manchester United 2 1,40

W pewnym momencie sezonu nikt nie przypuszczal ze MU moze zdobyc mistrza , gdyz Chelsea byla bezkonkurencyjna , dzisiaj to MU jest liderem , i nie wydaje mi sie aby mieli stracic punkty z slabym Boltonem , wraca Rooney czyli o bramki mozna byc spokojnym

Tottenham (0) - Portsmouth (1) 1 1,67

tutaj handicap , w obu druzynach masa kontuzji , Portsmouth ma problemy innej natury , na pewni beda grali w Championship , nie walcza juz o nic , natomiast druzyna z WHL gra o eliminacje do LM , mimo kontuzji sa zdecydowanym faworytem tego meczu , mysle ze Crouch i reszta strzeli wiecej niz 1 bramke .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 mar 2010, 13:01

Spurs sam gram, Portsmouth potrafi namieszać ale u siebie. Na wyjeździe z dobrym Spurs nie daje im szans. Nie zagrają najlepsi piłkarze: Belhadj, Ben Haim, Utaka, Boateng, Diop, Yebda, Dindane, O'Hara, Rocha, Smith

Co do Boltonu, mam nadzieję ze Jacek błyśnie i pomoże Kanonierom :P
A Chelsea - Villa dla mnie no bet. Tam moze paść każdy wynik.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 mar 2010, 13:19

A Chelsea - Villa dla mnie no bet. Tam moze paść każdy wynik.
dla mnie faworyt jest jeden , Chelsea po wygranej 5-0 podniosla morale , Ancelotti tez rozumie jak wazna funkcje sprawuje i wie ze Romek jest niecierpliwy , Villa sama sobie zycie skomplikowala , zamiast wygrywac mecze z takim Wolverhampton to oni w kompromitujacy sposob tracili punkty , Chelsea to wygra jestem niemal pewny .

Awatar użytkownika
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 27 mar 2010, 14:47

Krótko na dzisiaj:

Wolves - Everton 2
Bolton - Manchester United 2
Mallorca - Barcelona 2
Palermo - Bologna 2

Obawiam się w zasadzie jedynie o mecz Mallorca - Barcelona. Szczerze mówiąc, dla Barcy bardzo ciężki mecz, zadowoli mnie skromne zwycięstwo, jedną bramką.
Liczą się 3 punkty i nic więcej.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 mar 2010, 16:14

myslicie ze warto stawiac na MU w wtorek?
Bo tak sobie mysle, ze gra Roo moze sprawic nastepujace tytuly pomeczowe wzgledem obrony bawarczykow.... :arrow: rzez niewiniatek :!: teksanska masakra....itp
A podobno jakis uraz Robbena? a idac tokiem jego myslenia wzgledem MU - to obecnie Bayern = Robben
Ktos jeszcze pauzuje czy cos z Bayernu?

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 28 mar 2010, 17:41

czeher pisze:Ktos jeszcze pauzuje czy cos z Bayernu?
Nie wiadomo jeszcze do końca jak będzie wyglądać sprawa Mario Gomeza. Ostatnio leczył uraz, ale dziś miał już trenować z drużyną. Ale wiadomo jak jest grać dwa dni po wznowieniu zajęć. Wielka niewiadoma raczej.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 mar 2010, 17:48

To ja stawiam grubo na MU :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 mar 2010, 17:54

czeher pisze:To ja stawiam grubo na MU :!:
jako ja :!:

Gomez to nie jest jakiś znakomity napastnik, a jeszcze po kontuzji ? Na United to moze być trochę mało. Rooney na pewno zagra, tak samo jak Rio. Obrona powinna być optymalna. W pomocy Ferguson ma spory wybór ... stawiam na Parka i Valencie [choć Nani mnie nie zdziwi] na skrzydłach i Roo samego w środku. W Monachium pewnie Bayern będzie prowadził grę, ale kontry United potrafią być zabójcze. To chyba najpewniejszy mecz z tych nadchodzących

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 mar 2010, 19:33

jako ze dzisiaj mialem bardzo dobra passe , zapodam jeszcze 2 typy

Real Madrid (0) - Atletico Madrid (1) 1 1,89

Real gra tylko na jednym froncie , zdaja sobie sprawe ze nie moga tracic glupo punktow , zwlaszcza ze Barca wskoczyla na 1 miejsce , Real duzo strzela niezależnie czy to u siebie czy na wyjazdach , mysle ze handicap w tym meczu wejdzie bez problemu , mimo iz to sa derby . Mozna zagrac tez handicap 0-2 ale to juz dla lubiacych nerwy :P , wydaje mi sie ze Real jest w stanie strzelic 2 bramki wiecej od Atletiko .

Anderlecht - Zulte Waregem 1 1,30

Zulte to solidna druzyna , ale z Anderlechtem wiekszych szans nie ma . Brukselczykom pozostala juz tylko liga , i to na niej skupią wszystkie swoje siły . Stawka nie wielka , wszystko przez to ze zapomnialem przejrzec handicapy , mysle ze 1.84 handicap to dobra stawka na Anderlecht :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”