Kolejna rocznica rozpadu The Beatles. Trzeba się będzie napić zdrowie chłopaków.arek_ahig pisze:Pff, siostra mojej dziewuchy, ma bardziej ujowo niz wy wszyscy razem wzieci. Ona ma urodziny 10 kwietnia...
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 kwie 2011, 8:56
Kolejna rocznica rozpadu The Beatles. Trzeba się będzie napić zdrowie chłopaków.arek_ahig pisze:Pff, siostra mojej dziewuchy, ma bardziej ujowo niz wy wszyscy razem wzieci. Ona ma urodziny 10 kwietnia...
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 kwie 2011, 10:53
A może FIFA powinna wprowadzić fights jak w NHL? Wyobrażacie sobie Rino? Albo Bartona?Duch pisze:Ebi
PudłosbQ pisze:Agent się ujawnił
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 kwie 2011, 10:56
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 kwie 2011, 10:58
Przed chwilą byłem i nic nie widziałem! A w jakiej cenie?arek_ahig pisze:Jaka to butelka Ballantinesa, co jest promocja w Biedce? 0,5 czy 0,7?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 09 kwie 2011, 10:59
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 kwie 2011, 11:03
Podobniez 37,99zl i podobniez 0,7l.bartbuks pisze:Przed chwilą byłem i nic nie widziałem! A w jakiej cenie?arek_ahig pisze:Jaka to butelka Ballantinesa, co jest promocja w Biedce? 0,5 czy 0,7?
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 kwie 2011, 11:05
Szczerze mówiąc nawet podobałoby mi się takie rozwiązaniebartbuks pisze:A może FIFA powinna wprowadzić fights jak w NHL?
Pfff... O ile ma smykałkę do rozstawiania ludzi po kątach, w moim odczuciu ten zawodnik mógłby być prawdziwym postrachem w starciach "full contact"bartbuks pisze:Wyobrażacie sobie Rino? Albo Bartona?![]()

Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 kwie 2011, 11:17
W Polsce takich wojowników mógłby szkolić Tomek Hajtobartbuks pisze:A może FIFA powinna wprowadzić fights jak w NHL? Wyobrażacie sobie Rino? Albo Bartona?
Duch
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2011, 12:51
Ja tydzien temu kupowalem w tesco za 50 zl. Jezeli tak to dobra promocjaarek_ahig pisze:Podobniez 37,99zl i podobniez 0,7l.bartbuks pisze:Przed chwilą byłem i nic nie widziałem! A w jakiej cenie?arek_ahig pisze:Jaka to butelka Ballantinesa, co jest promocja w Biedce? 0,5 czy 0,7?
A pytam sie, bo samochod mam u mechanika, a nie bede taki kawal szedl na darmo z buta.![]()
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 09 kwie 2011, 12:53
Tak jakoś wyszłokaczy pisze:W ten sam dzień ?Shlubb pisze:[Moja siostra i mój starszy mają jutro urodziny
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 kwie 2011, 13:55
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 kwie 2011, 14:06
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 kwie 2011, 14:07
Kuwa, a zastanawialem sie czemu ten pan z ochrony mnie goni. Myslalem, ze chcial mi podkrasc dwojke moich przyjaciol.sbQ pisze:Wracaj! nie zapłaciłeś!
W Biedce 1l Finlandii jest za 47zl bodajze.czeher pisze:Ja tam ograniczalem sie do zoladkowej gorzkiej de luxe tudziez Bolsik
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 kwie 2011, 14:08
Święte słowa. Z kolorowych wódek jedynie Żołądkową Gorzką pije. Resztę omijam szerokim łukiem.Jedynie czysta vodka
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio