Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 maja 2019, 14:04
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 20 maja 2019, 14:05
To jest najbardziej przytłaczające w naszej piłce, ze osoby, które uważa się za profesjonalistów, wychodzą i pierdolą takie farmazony. Może się powtarzam, ale ryba psuje się od głowy i tutaj przykłąd idzie odgórnie od prezesa PZPN, który ma w dupie wszystkich, jest arogantem i tak prowadzi dyskusje. To jest własnie sposób załatwiania poważnych spraw w Polsce. Kluby nie mają żadnych kompletnych planów, bo jak już próbują jakieś układać i realizować, to przy pierwszym potknięciu pod wpływem róznych personalnych animozji, wywracają wszystko do góry kopytami i mamy stan pierwotny. Droga donikąd.sickstick pisze: ↑20 maja 2019, 13:59Większość ligi ze Stokowcem czy Probierzemna czele narzekała w końcówce że decydujące mecze rozgrywane są co 3 dni i nie da się dobrze przygotować zespołu do takiego grania. A tutaj Fornalik zdobył to mistrzostwo właśnie prawie bezbłędną postawą w tej rundzie. Kunszt i doświadczenie Fornalika, fart, czy może obnażenie profesjonalizmu pozostałych trenerów?
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 maja 2019, 14:19
Ja się odnosiłem wyłącznie do wyzwisk pod adresem Legii. Przyczyny tego stanu rzeczy są jasne, nie starają się kibice Legii o pozytywny wizerunek wśród innych klubów - to zrozumiałe. Odbiór mojego klubu we Wrocławiu, Zabrzu, Poznaniu, Gdyni itd też nie ma dla mnie znaczenia, a jestem płotką. Ale nie mają moralnegoRojiblanco pisze: ↑20 maja 2019, 13:53Oj, Daniel, mam wrażenie, że nie przeczytałeś reszty mojego wpisu.
Powinienem był dodać wprost, że nawet zdobycie MP przez Legię nie przykryłoby (przynajmniej nie w dużym stopniu) tego burdelu i masowej niekompetencji którą mamy w swoich szeregach. Na niekompetencję składa się również nasz chairman fachura, którego dosadnie wczoraj krytykowano na trybunach, więc w zasadzie, skoro piszesz o masturbacji, czy przypisywaniu sobie MP, to ja powinienem teraz wrócić do tego jak jako kibice rządziliście swoim klubem i robiliście w wała ludzi na kasę? Za bardzo Ciebie szanuję i lubię, by tracić twój i swój czas na dyskusje o tym
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 20 maja 2019, 15:24
EndriuK

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 maja 2019, 17:23
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 maja 2019, 17:26
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 maja 2019, 17:34
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 maja 2019, 20:28
CiekaweAdam Gilarski, Rzecznik Dyscyplinarny Polskiego Związku Piłki Nożnej, wszczął postępowanie wyjaśniające w związku z informacjami o podejrzanych (nietypowych) próbach dokonania zakładów bukmacherskich na zdarzenia meczowe, w trakcie spotkanie LOTTO Ekstraklasy pomiędzy drużynami Śląska Wrocław oraz Arki Gdynia w dniu 18 maja 2019 roku, w szczególności otrzymywane przez zawodników żółte i czerwone kartki.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 maja 2019, 20:29
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 maja 2019, 20:31
Od 19.45
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 maja 2019, 20:43
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 20 maja 2019, 20:48
Taaa, co Ty wiesz o beznadziejnej rundzieRojiblanco pisze: ↑20 maja 2019, 11:20Wkurwiony, bo zagrać tak beznadziejną rundę to jest prawdziwa sztuka.
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 maja 2019, 20:53
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 maja 2019, 20:54
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio