Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 maja 2005, 21:34
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 22 maja 2005, 21:53
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 maja 2005, 22:00
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 maja 2005, 22:13
nie umiecie czytac?Podpis to krótki tekst, który może być dodawany na dole Twoich Postów. Jest on ograniczony do 255 znaków oraz 5 linii i może zawierać tyle obrazków ile chcesz ale nie mogą być większe niż 120x500 pikseli, oraz zajmować więcej niż 30Kb. W Twoim tekście nie może być więcej znaków bez spacji niż 255.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 maja 2005, 22:36
a umiesz liczyćzawdi pisze:nie umiecie czytac?Podpis to krótki tekst, który może być dodawany na dole Twoich Postów. Jest on ograniczony do 255 znaków oraz 5 linii i może zawierać tyle obrazków ile chcesz ale nie mogą być większe niż 120x500 pikseli, oraz zajmować więcej niż 30Kb. W Twoim tekście nie może być więcej znaków bez spacji niż 255.
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 22 maja 2005, 23:02
no bo Ronaldo to juz nie pogania z racji jego niemalego brzuszkaFigo11 pisze:W końcu Diego sie obudził...teraz to on goni eto'o![]()
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 maja 2005, 23:05
ja umiem, w koncu jestem diabolicznie inteligentny i jezdzilo sie na olimpiady matematyczne, ale po twoim poscie mam powazne watpliwosci czy ty potrafisz. pewnie nie wiesz co to jest znak. juz tlumacze, otoz nie jest to wyraz, znak jest pojedyncza litera lub pojkedynczy znak tablicy ascii, lub tez w standardzie iso.Figo11 pisze:a umiesz liczyćzawdi pisze:nie umiecie czytac?Podpis to krótki tekst, który może być dodawany na dole Twoich Postów. Jest on ograniczony do 255 znaków oraz 5 linii i może zawierać tyle obrazków ile chcesz ale nie mogą być większe niż 120x500 pikseli, oraz zajmować więcej niż 30Kb. W Twoim tekście nie może być więcej znaków bez spacji niż 255.![]()
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 maja 2005, 23:14
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 22 maja 2005, 23:25
klasyczny jest chyba jak 3 gole strzeli sie w jednej polowie lub z rzedu, a tu tak nie bylo; no chyba ze sie myleTomusmc pisze:Jeszcze jest szansa, że Forlan przegoni Eto'oBrakuje mu tylko jednej bramki! W końcu się przebudził i zaliczył klasyczneo hat-tricka.
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 22 maja 2005, 23:25
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 maja 2005, 23:26
Faktycznie mój błądqczak pisze:klasyczny jest chyba jak 3 gole strzeli sie w jednej polowie lub z rzedu, a tu tak nie bylo; no chyba ze sie myleTomusmc pisze:Jeszcze jest szansa, że Forlan przegoni Eto'oBrakuje mu tylko jednej bramki! W końcu się przebudził i zaliczył klasyczneo hat-tricka.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 maja 2005, 23:59
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 23 maja 2005, 9:01
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 23 maja 2005, 16:07
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 maja 2005, 16:09
Samuel czuje jednak oddech Deigo Forlana i mam nadzieje ze Urugwajczyk pokaze klase i zrowna sie w tej klasyfikacji z Eto'o. A co wgole bedzie jak obaj beda miesc tyle samo ?? Losowanie ??krzychu212 pisze:No podobno ładny mecz był, wielka szkoda że E2 nic nie strzelił a miał okazje. Mam nadzieje że pokaże klase i w ostatniej kolejce zdobędzie pichichi i Złotego Buta.
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio