F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 94

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 maja 2005, 21:34

już 0-2
Barca mogłaby przegrać żeby Villareal był w LM. Należy im się a Blaugranie nic się nie stanie.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 22 maja 2005, 21:53

po pierwszej polowie 2:2 (Ronnie, Giuly- 2xForlan); szkoda pudla E2 z karnego

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 maja 2005, 22:00

W końcu Diego sie obudził...teraz to on goni eto'o 8) :lol:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 maja 2005, 22:13

Podpis to krótki tekst, który może być dodawany na dole Twoich Postów. Jest on ograniczony do 255 znaków oraz 5 linii i może zawierać tyle obrazków ile chcesz ale nie mogą być większe niż 120x500 pikseli, oraz zajmować więcej niż 30Kb. W Twoim tekście nie może być więcej znaków bez spacji niż 255.
nie umiecie czytac?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 maja 2005, 22:36

zawdi pisze:
Podpis to krótki tekst, który może być dodawany na dole Twoich Postów. Jest on ograniczony do 255 znaków oraz 5 linii i może zawierać tyle obrazków ile chcesz ale nie mogą być większe niż 120x500 pikseli, oraz zajmować więcej niż 30Kb. W Twoim tekście nie może być więcej znaków bez spacji niż 255.
nie umiecie czytac?
a umiesz liczyć :!: :?:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 22 maja 2005, 23:02

Figo11 pisze:W końcu Diego sie obudził...teraz to on goni eto'o 8) :lol:
no bo Ronaldo to juz nie pogania z racji jego niemalego brzuszka :lol: ; szkoda tego karnego E2; oby za tydzien przynajmniej jednego gola strzelil, niestety z RSSS zagramy bez Ronaldinho(kartki)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 maja 2005, 23:05

Figo11 pisze:
zawdi pisze:
nie umiecie czytac?
a umiesz liczyć :!: :?:
ja umiem, w koncu jestem diabolicznie inteligentny i jezdzilo sie na olimpiady matematyczne, ale po twoim poscie mam powazne watpliwosci czy ty potrafisz. pewnie nie wiesz co to jest znak. juz tlumacze, otoz nie jest to wyraz, znak jest pojedyncza litera lub pojkedynczy znak tablicy ascii, lub tez w standardzie iso.
wyraz nie, znak tak. ty pamietac. znak, nie wyraz. 5 linii, ty zapamietac, nie 6, 5 linii. lol

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 maja 2005, 23:14

Jeszcze jest szansa, że Forlan przegoni Eto'o :) Brakuje mu tylko jednej bramki! W końcu się przebudził i zaliczył klasyczneo hat-tricka.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 22 maja 2005, 23:25

Tomusmc pisze:Jeszcze jest szansa, że Forlan przegoni Eto'o :) Brakuje mu tylko jednej bramki! W końcu się przebudził i zaliczył klasyczneo hat-tricka.
klasyczny jest chyba jak 3 gole strzeli sie w jednej polowie lub z rzedu, a tu tak nie bylo; no chyba ze sie myle :wink:
Ostatnio zmieniony 22 maja 2005, 23:25 przez qczak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 22 maja 2005, 23:25

89 -Żółta kartka dla Ronaldinho za rozpoczęcie gry przed gwizdkiem sędziego. Brazylijczyk nie zagra w ostatnim meczu ligowym w tym sezonie. To jego piąta kartka.

czy mi się wydaje czy on to zrobił specjalnie :)

a co do E2 to jak sie nie strzela karnego to niech sie pozniej nie dziwi, że nie zdobywa złotego buta... sam zaprzepaścił szansę.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 maja 2005, 23:26

qczak pisze:
Tomusmc pisze:Jeszcze jest szansa, że Forlan przegoni Eto'o :) Brakuje mu tylko jednej bramki! W końcu się przebudził i zaliczył klasyczneo hat-tricka.
klasyczny jest chyba jak 3 gole strzeli sie w jednej polowie lub z rzedu, a tu tak nie bylo; no chyba ze sie myle :wink:
Faktycznie mój błąd :oops: bynajmniej musicie się martwić o Eto'o bo ja byłem pewien, że już nikt mu nie zagraża :)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 maja 2005, 23:59

Szkoda kartki dla Dinho- za wczesnie wykonal rzut wolny.
Mecz byl ewidentnie grany na eto i szkoda ze nie strzelil zadnego gola. Za tydzien tez jest mecz .....

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 23 maja 2005, 9:01

Znowu "błysnął" faworyt Cruyffa - Oleguer. Miał jeden udany mecz z Valencią, a teraz znowu wraca do swojej "zwykłej" dyspozycji :? Najpierw faul na Jose Mari w polu karnym, zupełnie niepotrzebny bo kąt był już bardzo ostry i niewielkie były szanse na zdobycie gola, a potem żenujący błąd przy próbie wybicia piłki w obronie... Bez wzmocnienia środka obrony na następny sezon się nie obędzie...
Eto'o jest sam sobie winien - strzał pod poprzeczkę nie jest najlepszym pomysłem na wykonanie karnego. Ale zostaje jeszcze jeden mecz no i cały czas bramka przewagi w klasyfikacji pichichi. Szkoda że możliwość samodzielnego zdobycia Złotego Buta się trochę oddaliła...
Barca zagrała dobry mecz, gole dla Villareal padły z niczego i to w momentach kiedy wydawało się, że mają problemy z wyjścia nawet z własnej połowy. Szkoda

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 23 maja 2005, 16:07

No podobno ładny mecz był, wielka szkoda że E2 nic nie strzelił a miał okazje. Mam nadzieje że pokaże klase i w ostatniej kolejce zdobędzie pichichi i Złotego Buta.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 maja 2005, 16:09

krzychu212 pisze:No podobno ładny mecz był, wielka szkoda że E2 nic nie strzelił a miał okazje. Mam nadzieje że pokaże klase i w ostatniej kolejce zdobędzie pichichi i Złotego Buta.
Samuel czuje jednak oddech Deigo Forlana i mam nadzieje ze Urugwajczyk pokaze klase i zrowna sie w tej klasyfikacji z Eto'o. A co wgole bedzie jak obaj beda miesc tyle samo ?? Losowanie ?? :lol:

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”