Manchester United (zbiorczy) - Strona 94

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 20:49

harni7 pisze:W Manchesterze powinna się zmienić defensywa i kupić gdzieś tak dwie osoby to pomocy. :wink:
No tak to moze odrazu wymien cały skłąd i trenrea :lol:
Co ty chcesz od obrony ??? że nazwisk wielkich nie ma ale dobrze grają są jeszcze młodzi którzy niedługo wejdą do pierwszej jedenastki. Jedynie kogo bym chicał z obrońców to Migule ale to nie jest konieczne. Jest dobrze i jak mamy wygrać to wygramy bo najwazniejsze to co jest w głowach zawpdników.

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 26 lip 2005, 12:39

No ale dla mnie to jest konieczne nie chodzimi o wielkie nazwiska tylko o młode talenty :wink: i aż tacy młodzi to oni nie są

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 26 lip 2005, 16:05

Zakończył sie kolejny mecz towarzyski :D
Wygralismy 3:0 Dwie brameczki Scholesa i jedna Parka.
Niestety wg mnie ogolnie mecz wypadl slabo gralismy przecietnie malo dynamicznie.
Słabo gral Ruud srednio Roo co mnie bardzo niepokoi odnosnie nowego sezonu.
WG mnie przyczyna takiej gry mogla byc tez wysoka temperatura.
Jak jest naprawde dowiemy sie pewnie 9 sierpnia :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lip 2005, 16:24

No i dobrze że kolejna wygrana :D Real chyba z tym samym zespołem wygrał tylk 3:2 więc chyba nie byli takim leszczami. Dobrze ze już Ronaldo wrócil i może grać . Widać Ferguson tak jak zapowaidał że czym bliżej do seznou tym bardziej będzie krystalizował skład. Ruud znou coś się zacina drugi mecz i bez gola tak samo Rooney który wogóle w żadnym chyba sparingu za duzo nie pokazal . A jak się zaprezentował Samith def.pom???

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 26 lip 2005, 18:04

No i super, że wygraliśmy napewno idzie nam lepiej niż realowi który przegrał z jakąś przeciętną( bez obrażenia) drużyną. Ale Bez goli RvN i Roo coraz słabiej :(

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 27 lip 2005, 9:28

Jak na razie nasze Diabły w przeciwieństwie do zeszłego sezonu świetnie grają w sparingach. Chyba to dobry znak. Osobiście nie mogę się doczekac tego hitu transferowego na Old Trafford. Jak już wcześniej napisałem mamy jeszcze przecięz co najmniej te 25mln funtów!! A swoją drogą może rozsądniej będzie kupic Ballacka za te 10 mln funtów, a reszte zostawic na przyszłośc. Tym bardziej, że Baptiste w przyszłym sezonie będzie można chapsnąc za darmo.

Pozdrawiam

P.S. Fieldy na wakacje jade 30. a przez ten okres jakoś się zagrałem w Gta SA i Far Cry'a.

:wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2005, 9:59

radekutd pisze:Jak na razie nasze Diabły w przeciwieństwie do zeszłego sezonu świetnie grają w sparingach. Chyba to dobry znak. Osobiście nie mogę się doczekac tego hitu transferowego na Old Trafford. Jak już wcześniej napisałem mamy jeszcze przecięz co najmniej te 25mln funtów!! A swoją drogą może rozsądniej będzie kupic Ballacka za te 10 mln funtów, a reszte zostawic na przyszłośc. Tym bardziej, że Baptiste w przyszłym sezonie będzie można chapsnąc za darmo.

Pozdrawiam

P.S. Fieldy na wakacje jade 30. a przez ten okres jakoś się zagrałem w Gta SA i Far Cry'a.

:wink:
Ja nie wieże że nawet jak by Bayern miał sprzedać Ballacka to nie za 10 mln funtów. Sparingi narazię dobrze idą coprawda grami z leszczykami ale jak dotąd jedna bramka stracona. Baptista jest juz prawie w Arseanlu więc można sobie go odpusicić.
Glory Glory MU

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 28 lip 2005, 12:21

Wygralismy 3:0 i ja więcej od nich nie oczekiwałem. Oni tam pojechali na wycieczke jeszcze sobie na tym napewno zarobią. W takich warunkach atmosferycznych to az sie niechce grac. Nie ma Keano nie ma kto ich pewnie zmotywowac. :wink:
Ballack.....no chyba woli real od MU....niestety :(

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lip 2005, 12:28

Ballack pasowałby do Premiership, jest wysoki, dość dobrze zbudowany - walczy na boisku, myśle że jeśli spokojnie poradziłby sobie na wyspach.
I byłby to dobry kierunek.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 lip 2005, 12:49

Po pierwszej połowie

Kashima Antlers 2 - 1 Manchester United
Motoyama 6', 24', Giggs 8'

Narazie nie jest za ciekawie ale mysle że w drugiej połowie Rossi coś strzeli :wink:

mms://212.199.221.153/1042444 oto link do tego spotkania niestety jak mam monitor zwalaony i jak coś oglądam to mi ciagle gaśnie co to może być??

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 lip 2005, 17:28

I MU przegrało 1:2 :D Ponoć byli strasznie nieskuteczni.
Oto skład ManU:
Howard – Gary Neville (Silvestre 45'), Ferdinand, Phil Neville, O'Shea (Bardsley 77') – Miller (Rooney 45'), Jones (Smith 45'), Kleberson, Ronaldo (Park 69') – Saha (van Nistelrooy 62'), Giggs.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 lip 2005, 20:46

Corinthians pisze:I MU przegrało 1:2 :D Ponoć byli strasznie nieskuteczni.
Oto skład ManU:
Howard – Gary Neville (Silvestre 45'), Ferdinand, Phil Neville, O'Shea (Bardsley 77') – Miller (Rooney 45'), Jones (Smith 45'), Kleberson, Ronaldo (Park 69') – Saha (van Nistelrooy 62'), Giggs.
No niby przegrali a mnie to nie martwi za bardzo bardziej się niepokoje postwą Ruuda który nie dość że gra fatalnie na tym turnou to jesz prowokuje spięcia na boisku zarówno z przeciwnikami jak i z kolegami z drużyny. Nie podoba mi się to i chyba nir tylko mi!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2005, 23:07

Corinthians pisze:I MU przegrało 1:2 :D Ponoć byli strasznie nieskuteczni.
Oto skład ManU:
Przegrali, ale za to jak pięknie czarował Ronaldo :D Chciałbym go w Juve...marzenia 8) Saha ładnie zachowywał się w polu karnym, ale marnował dogodne sytuacje...no cóż Japończycy rozbijają Europę :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 29 lip 2005, 15:54

Manchester United juz wie z kim zagra w 3 rundzie eliminacji do ligi Mistrzow. Bedzie to zwyciezca meczu: VSC Debreczyn/Hajduk Split.
Jedni i drudzy nie beda mieli wiekszych szans z Manchesterem, ale moze bedzie jakas niespodzianka. :roll: ... ale chyba jednak jej nie bedzie. :)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 lip 2005, 15:56

E.... ja się tam nie dziwie i nie martwie, że nasze Diabełki przegrały skoro w trakcie meczu było trzęsienie ziemi 5.5 stopni w skali richtera. Ja dziękuje za takie wakacje :wink: .

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Anglia”