Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjDarrek » 11 kwie 2005, 20:32
DjDarrek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjDarrek » 11 kwie 2005, 20:54
DjDarrek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 11 kwie 2005, 21:06
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 kwie 2005, 21:57
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 kwie 2005, 13:38
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 kwie 2005, 14:58
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 12 kwie 2005, 16:08
Naprawde fajnie wyszedł im ten hymn naprawde fajnie ..BUNCH pisze:Ktos tu chciał theme z Ligi Mistrzów, najnowsze, oto mam = http://www.soccerclips.net/upload_comp/mtc95x4ijitc.zip
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 kwie 2005, 17:01
A o jakie bramki Ci chodziBUNCH pisze:Dzieki za tego gola, szuakme tez tego Juninho co wlanął prawie od spojenia Bayernowi, ale trudno. Ma ktoś gole SZYMKOWIAKA? Ale nie te z wisla.multi*com
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 kwie 2005, 17:10
takie pytanie bunch, jak to otworzyc. tzn. czym? mam najnowsze kodeki i odtwarzacz VLC, ktory potrafi otworzyc wszystko, nawet niedociagniete pliki. mam dzwiek, ale nie ma obrazu. dodamm, ze jeszcze nie trafilem na plik, ktory by u mnie nie poszedl.BUNCH pisze:Ktos tu chciał theme z Ligi Mistrzów, najnowsze, oto mam = http://www.soccerclips.net/upload_comp/mtc95x4ijitc.zip
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 17:56
Nie ono mi sie to otwiera normalnie bezposredno przez Windows Media Playera ....zawdi pisze:takie pytanie bunch, jak to otworzyc. tzn. czym? mam najnowsze kodeki i odtwarzacz VLC, ktory potrafi otworzyc wszystko, nawet niedociagniete pliki. mam dzwiek, ale nie ma obrazu. dodamm, ze jeszcze nie trafilem na plik, ktory by u mnie nie poszedl.BUNCH pisze:Ktos tu chciał theme z Ligi Mistrzów, najnowsze, oto mam = http://www.soccerclips.net/upload_comp/mtc95x4ijitc.zip
po rozmiarze mozna wnioskowac, ze jest tam tylko sam dzwiek, ale dlaczego ma .avi w rozszerzeniu?
jezeli to tylko dzwiek, to jakby ktos mial to niech zarzuci klipem
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 kwie 2005, 18:01
No, no, nawet i te, masz linki?mrc pisze:A o jakie bramki Ci chodziBUNCH pisze:Dzieki za tego gola, szuakme tez tego Juninho co wlanął prawie od spojenia Bayernowi, ale trudno. Ma ktoś gole SZYMKOWIAKA? Ale nie te z wisla.multi*comTe z Trabzonsporu
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 12 kwie 2005, 19:13
nie dzialaTomusmc pisze:Rasiak
paszkwil
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 kwie 2005, 19:40
Dolaczam sie do tej prosby. Pleas dajcie linkaroza535 pisze:Siema ludzie! Ja szukam już od dłuższego czasu najlepszej chyba reklamy na świecie- reklamy przeciwko RASIZMOWI!!!!!!!!!!!!! Jeśli ktoś mal ink do strony na której ona się znajduje to bym o niego baaaaaaaaaardzo prosił!!!
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 kwie 2005, 19:57
Linków nie mam bo ściągam z Wisła-Multi, a tam dają bramki tylko na kilka dni a potem zmieniają na inne.BUNCH pisze:No, no, nawet i te, masz linki?mrc pisze:A o jakie bramki Ci chodziBUNCH pisze:Dzieki za tego gola, szuakme tez tego Juninho co wlanął prawie od spojenia Bayernowi, ale trudno. Ma ktoś gole SZYMKOWIAKA? Ale nie te z wisla.multi*comTe z Trabzonsporu
mrc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio