Tyle tylko, że super-mega-wypasiony Ribery nie zastąpi nam za rok Eto'o na szpicy. Villa tak. Ribery za rok będzie dużo tańszy. Villa niekoniecznie.mistyk pisze:Jesli mamy dac 50 mln za Ville to juz wole dolozyc 15 i kupic Francka.
Ja też nie wiem czy się śmiać czy płakać tyle tylko, że z innego powodu.mistyk pisze:O pakiecie Frack + Zlatan nie ma co liczyc, skoro nawet jednego nie mozemy sprowadzic. Wychodzi wiec na to, ze juz zadnego cracka nie jestesmy w stanie sprowadzic, bo ceny sa za wysokieNie wiem czy smiac sie, czy plakac.
Joan Laporta praktycznie kończy już swoją niezwykle udaną kadencję. Nie chce mi się rozpisywać bo chyba jednak każdy zainteresowany powinien mieć jako takiej pojęcie na temat tego okresu. Przypomnę tylko, że Laporta osiągnął sukcesy zarówno na polu sportowym jak i ekonomicznym. Zastał klub w fatalnej kondycji finansowej, odbudował i wzmocnił. Sportowo również zdobyliśmy bardzo wiele. Naprawdę sądzisz mistyk, że Ci wszyscy ludzie po to zapierdalali przez te lata, aby podźwignąć klub z ekonomicznego dołka, aby teraz brać ponad 100 mln kredytu na dwóch piłkarzy i zostawić nowego prezydenta z tym długiem? Na dodatek w dobie kryzysu? Gratuluję pomyślunku. Nie mam chyba w tej kwestii nic do dodania aczkolwiek pewnie Ty jeszcze z raz dopiszesz jak to jest źle i bez sensu. Kibice Barcelony chyba już tak mają.