a wtedy, pół forum będzie miało robotę w PZPN. Podstawowe podziały już można nakreślić: Cloner do spraw kibiców, Czesiek będzie sprzedawał mecze... tfu obsadę sędziowską, Wilmore będzie selekcjonerem....A potem zostane prezesem PZPN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 kwie 2011, 21:08
a wtedy, pół forum będzie miało robotę w PZPN. Podstawowe podziały już można nakreślić: Cloner do spraw kibiców, Czesiek będzie sprzedawał mecze... tfu obsadę sędziowską, Wilmore będzie selekcjonerem....A potem zostane prezesem PZPN
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 kwie 2011, 21:16
Sergek
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 kwie 2011, 22:09
(L)oczkerson pisze:Cloner do spraw kibiców
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 kwie 2011, 22:10
Imię ma zajebiste.Dr.Football1 pisze:Mateusz,pseudonim artystyczny - 'Sztefcio'
A jaka fucha dla mnie? Kierownik do spraw drugiej ligi zachodniej?(L)oczkerson pisze:a wtedy, pół forum będzie miało robotę w PZPN. Podstawowe podziały już można nakreślić: Cloner do spraw kibiców, Czesiek będzie sprzedawał mecze... tfu obsadę sędziowską, Wilmore będzie selekcjonerem....
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 kwie 2011, 22:15
Toż to przecież za dwa miesiące ja tą fuchę mam obiecanąemdżej pisze:A jaka fucha dla mnie? Kierownik do spraw drugiej ligi zachodniej?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 kwie 2011, 22:27
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 kwie 2011, 22:35
Ty lepiej się zajmij kombinowaniem kasy, bo jak Cloner zacznie rozdwać nagrody kibicom "za wybitne osiągnięcia w krzewieniu kultury kibicowania" to po pierwszych derbach Krakowa budżet legnie w gruzachSpokojnie,dla kazdego cos sie znajdzie![]()
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 11 kwie 2011, 22:57
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 kwie 2011, 23:19
Srodki niestety beda ograniczone,bo bede chcial jak najwiecej nakrasc przez te kilka lat stania przy korycieTy lepiej się zajmij kombinowaniem kasy, bo jak Cloner zacznie rozdwać nagrody kibicom "za wybitne osiągnięcia w krzewieniu kultury kibicowania" to po pierwszych derbach Krakowa budżet legnie w gruzach
Bardzo nam miloZ ciekawości sobie nawet konto na forum Sokoła założyłem
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 kwie 2011, 23:31
Będzie za to pierwszy kibic Zagłębia, jak tylko odblokują mi możliwość rejestracjiDr.Football1 pisze:Bardzo nam miloNie jestes jedynym kibicem Chelsea na naszym forum
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 kwie 2011, 0:33
Zapraszam serdecznieBędzie za to pierwszy kibic Zagłębia, jak tylko odblokują mi możliwość rejestracji
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 kwie 2011, 0:43
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 12 kwie 2011, 0:46

Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 12 kwie 2011, 0:56
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio