mnie bardziej rozwalilo jak parskal Ibraaa ibraa po bramceSalas11 pisze:No i ta boiskowa poezja... Robby - Robinho, Pato - Patinho
Jak wyglada sytuacja Ronaldinho?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2010, 19:25
mnie bardziej rozwalilo jak parskal Ibraaa ibraa po bramceSalas11 pisze:No i ta boiskowa poezja... Robby - Robinho, Pato - Patinho
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 paź 2010, 19:30
Drobny uraz po meczu z Realem, jakąś sesję opuścił, wrócił do treningów, ale nie znalazł się nawet w kadrze na mecz z Napoli właśnie przez jakiś drobny uraz. Choć informacje o urazach mięśniowych w Milanie są niepokojące, to jednak jego występ jest raczej niezagrożony.Jak wyglada sytuacja Ronaldinho?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 26 paź 2010, 20:10
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 paź 2010, 20:45
Dokładnie. Pazzini w meczu z Violą złapał za pysk bodajże Nataliego i nawet nikt o tym nie wspominał podczas ostatniego tygodnia. Podobnie będzie tu jeżeli mieliby ukarać Nestę to ja tam uważam że w całym tym zamieszaniu powinno się zawiesić co najmniej kilku innych zawodników bo kocioł był niesamowity a że buraka Krasicia zdyskwalifikowali co mi szczerze wisi bo z nim czy bez niego juve jest do pojechania o ile drużyna zagra na 100% to teraz kibole juve oczekują jakiegoś zadość uczynienia w postaci ukarania Nesty.Robicie z igły widły
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 paź 2010, 21:48
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 26 paź 2010, 21:51
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 paź 2010, 22:03
Przepraszam bardzo ale Pazzini nic nie symulował. Zobacz sytuację o co w niej chodziło a później się wypowiadaj bo piana z pyska leci i zaraz będziesz musiał wycieraczki na monitorze zamontować.Ktos napisal, ze Pazziniego nie zawiesili. Przepraszam bardzo, a kogo oprocz Milosa zawieszono w obecnym sezonie na symulacje?
Rozjebałeś system. Twoja wyobraźnia nie zna granic. Wszystko co złe dla Juve dzieje się przez Silvio. A Milosa to aż strach się bać. Jeżeli ktoś nie czysto zagrywał to coś tam zostało udowodnione w 2006 roku i jesteście ostatnią drużyną, ostatnimi kibicami którzy mają prawo mówić o sprawiedliwości skoro Wy całe Włochy w [ch**] robiliście przez lata... Trochę pokory.Oczywistym jest, ze za cala ta nagonke na Krasicia odpowiedzialne jest zaplecze medialne Berlusconiego, ktore wyczulo okazje na pozbycie sie najwiekszego zagrozenia ze strony Juventusu w sobotnim spotkaniu. Berlusconi znany jest z tego typu nieczystych zagran. Dzisiaj wyczytalem dodatkowo, ze przeszedl samego siebie, jako ze probuje przepchnac ustawe na swoim wloskim podworku, ktora uchronilaby go przed kolejnym procesem.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 paź 2010, 22:04
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 paź 2010, 22:12
Jak Ty porównujesz system Moggiego do drużyny która dostała najmniejszą karę której praktycznie nic nie udowodniono a głównie dostaliśmy po dupie za Łysego który w tamtym czasie był w Lega Calcio to gratuluję. Tylko że to Wy ciągle macie wątpliwości co do sprawiedliwości na boisku. To wam udowodniono tyle że zostaliście zdegradowani do Serie B. Spójrzcie na swoje podwórko co robiliście tyle lat.gilardino11 te nie rozpędzaj się bo twój klub też święty nie był
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 paź 2010, 22:16
Doskonale rozumiem, że jak się widzi takie brednie, jak te o Berlusconim, to ma się ochotę napisać parę słów za dużo, ale wiesz. Faktycznie obie ławki powinny były zostać ukarane, w ogóle sędzia powinien był reagować dużo ostrzej, niż rozdać dwie żółte. I to w obie strony, żeby ktoś zaraz sobie nie wymyślił, że nie widzę winy u nikogo z Milanistów - żółta dla Robinho się należała (tak samo, jak pierwsza się nie należałaTak jak wyżej pisałem zawieszenie Milosa kompletnie mnie nie obchodzi. W dupie mam to czy zagra z Milanem czy też nie bo Rossoneri z nim czy bez niego mam nadzieje że odniosą zwycięstwo i tego właśnie będę oczekiwał. Zawieszenie Nesty powinno wiązać się z innymi zawieszeniami zawodników jak i z Milanu jak i Napoli. Ibra wbiegł na boiskoa kto na nie nie wbiegł
w pewnym momencie obie ławki były po za strefą w której mogli przebywać. Zawieszamy
![]()
![]()
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 paź 2010, 22:23
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 paź 2010, 23:01
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 paź 2010, 23:03
Vs.Il Giudice Sportivo, Giampaolo Tosel, ha rotto il suo consueto silenzio per parlare della squalifica di Krasic ma non ha voluto commentare la simulazione di Robinho che ha tentato di ingannare l'arbitro toccandosi il volto e poi buttandosi a terra dopo un contatto inesistente con Aronica: "Le due giornate a Krasic rappresentano la norma base. I due turni sono il minimo previsto: il codice prevede nei quattro casi di condotta gravemente antisportiva la sanzione minima di due giornate. Non può esserci nessuna riduzione ma solo un annullamento in caso di ricorso accolto. Il giudice ha un ambito di discrezionalità limitata nel minimo, non nel massimo.
Zdanie zawodowego sędziego sportowego przeciwko zdaniu samozwańczego eksperta forumowego... Kurde, nie wiem, naprawdę nie wiem, co mnie bardziej przekonuje.Zawieszenie Krasicia jest absurdalne. Zeby byla jasnosc wszelkie zawieszenia wynikajace z symulacji sa niezrozumiale, nie tylko te ktore dotycza zawodnika Juventusu.
Przepisy gry reguluja sytuacje, w ktorej zawodnik symuluje faul, kontuzje,etc. Przewinienia te traktowane sa w sposob tozsamy i odnosza sie do zlamania przepisu o niesportowym zachowaniu poprzez probe wprowadzenia sedziego w blad. W swietle przepisow karane jest to napomnieniem (zolta kartka).
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 paź 2010, 23:50
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 paź 2010, 20:57
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio