Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 17 lip 2009, 10:30
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 17 lip 2009, 10:36
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 17 lip 2009, 10:41
W kwestii Valencii nic nie wiadomo, i wcale się nie zdziwię jeśli David Villa zostanie.MazurXIII pisze:Z tego co się orientuję to Valencia musi na gwałt szukać pieniędzy...A ich prezes zakiwał się sam z sobą - najpierw z Realem a teraz z wami...
Tez wlasnie nie popadam w hurraoptymizm, wszystko pokaże czas. Ale mimo wszystko to dobre rozwiązanie, gdyż Samuelowi chyba przejadło się Camp Nouboskigonzo pisze:Nie wiem czemu kibice Barcy sie tak cieszaDla mnie E2 wcale gorszym napastnikiem od Ibry, ba w moich notowaniach jest wyzej. Rozumiem ze sprawa z Kamerunczykiem wygladala ciezko , ale w hurraoptymizm na waszym miejscu bym nie popadal.
Dla mnie rowniez raczej pewne info. Oprocz zgodnosci gazet , zgodnosc faktow - FCB potrzebuje opylic E2 i w jego zastepstwie nowego napastnika , a Interowi to na reke bo nie bedzie musial szukac nowych wzmocnien w tej formacji. Wszystkie sie ladnie uklada w calosc jak puzzle.
Maximus_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 17 lip 2009, 10:45
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 17 lip 2009, 10:48
boskigonzo pisze:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 16,00.html
Tak jeszcze nawiazujac do tego czy plota czy nie
Maximus_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 17 lip 2009, 10:51
ZjebałemMentor pisze: Hmmm
Na początek dobrze by było jakbyś podał mi dokładną datę tego posta (mojego znaczy się) bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że pisałem to po transferach Kaki i RonaldoMoże się mylę, ale chciałbym się upewnić.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 17 lip 2009, 11:54
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 lip 2009, 12:19
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 lip 2009, 12:27
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 lip 2009, 12:28
Kto normalny da za Ibrahimovica 65 milionów + wypożyczenie dobrego piłkarza z opcją pierwokupu (zapewne), gdy Kaka odszedł do Realu "tylko" za 65 milionów?gotówka plus wypozyczenie Hleba najgorszym rozwiazaniem nie jest, tylko wtedy Barca winna zaproponowac z 25 milionów wiecej.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 lip 2009, 12:34
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DareN » 17 lip 2009, 13:06
DareN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 17 lip 2009, 13:10
Sugerujesz, że Valencia to średniak?DareN pisze: Moim zdaniem Valencia trochę go marnuje, bo to zdecydowanie nie jest napastnik, którego ambicją jest gra w takim zespole.
Maximus_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DareN » 17 lip 2009, 13:16
Po nazwie nie, po wynikach tak. Poza tym jak na klasę Villi, to zdecydowanie za mały klub dla niego, I nie chodzi mi tu tylko o względy sportowe.Maximus_ pisze: Sugerujesz, że Valencia to średniak?
DareN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 17 lip 2009, 13:19
Rozumiem, to Twoje zdanie i je szanuje.DareN pisze: Po nazwie nie, po wynikach tak. Poza tym jak na klasę Villi, to zdecydowanie za mały klub dla niego, I nie chodzi mi tu tylko o względy sportowe.
Maximus_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio