Może nie potrzebnie do tego wracam, ale dopiero teraz to zobaczyłem. Ja na miejscu kibiców Realu napisał bym petycję do klubów, żeby ten idiota (bo tak trzeba go nazwać) nigdy już więcej nie założył koszulki klubu. Marcelo zachował się tutaj jak skończony idiota, kozak za 5 groszy ... i nie wiem co jeszcze, bo po prostu brak słów.jordan20 pisze:Wy ty wszyscy jeszcze rozpatrujecie zachiwanie pepe a ja polecam obejrzec to:
40 sekunda
dla takiego bydła tez by sie przydala jakas kara i mam nadzieje odpowiednia komisja jutro sie tym zajmie po sprawie jego kolegi
wielki chojrak jak koledzy sa przy nim a przyszlo co do czego to salwowal sie ucieczka jak zbity pies
ten cate diaz jakby go dorwal to mysle ,ze juz nigdy w zyciu marcelo by nie przyszlo na mysl takie pajacowanie
Wydaje mi się że to co zrobił Pepe trzeba potępić, jednak można go w jakimś stopniu zrozumieć i usprawiedliwić. Było to w ferworze walki i puściły mu nerwy, chociaż wydaje mi się także że za pierwszym razem nie chciał kopnąć rywala (miałem kiedyś troszkę podobną sytuację ). Jednak zachowanie Marcelo nie da się w żaden sposób tłumaczyć (jedynie wyjątkowym debilizmem) i sądzę że go także należało by ukarać.
To tyle