Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 940

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 05 maja 2009, 0:04

jordan20 pisze:Wy ty wszyscy jeszcze rozpatrujecie zachiwanie pepe a ja polecam obejrzec to:

40 sekunda

dla takiego bydła tez by sie przydala jakas kara i mam nadzieje odpowiednia komisja jutro sie tym zajmie po sprawie jego kolegi

wielki chojrak jak koledzy sa przy nim a przyszlo co do czego to salwowal sie ucieczka jak zbity pies

ten cate diaz jakby go dorwal to mysle ,ze juz nigdy w zyciu marcelo by nie przyszlo na mysl takie pajacowanie
Może nie potrzebnie do tego wracam, ale dopiero teraz to zobaczyłem. Ja na miejscu kibiców Realu napisał bym petycję do klubów, żeby ten idiota (bo tak trzeba go nazwać) nigdy już więcej nie założył koszulki klubu. Marcelo zachował się tutaj jak skończony idiota, kozak za 5 groszy ... i nie wiem co jeszcze, bo po prostu brak słów.

Wydaje mi się że to co zrobił Pepe trzeba potępić, jednak można go w jakimś stopniu zrozumieć i usprawiedliwić. Było to w ferworze walki i puściły mu nerwy, chociaż wydaje mi się także że za pierwszym razem nie chciał kopnąć rywala (miałem kiedyś troszkę podobną sytuację ). Jednak zachowanie Marcelo nie da się w żaden sposób tłumaczyć (jedynie wyjątkowym debilizmem) i sądzę że go także należało by ukarać.

To tyle :)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2009, 3:11

Ktoś kiedyś napisał, ze Drenthe wyglada jakby dopiero co zszedł z drzewa, Marcelo jeszcze najwidoczniej tego nie zrobił.
Jaki cyrk takie małpy.(bez jakiegos podtekstu rasowego)

Marcelo jest wyszczekany jak malo który w Realu. Szkoda, ze nigdy jeszcze nie zbliżył sie do poziomu, jaki powinien cechować zawodnikow grajacych w takim klubie.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 maja 2009, 8:46

No rzeczywiście szkoda, że go Diaz nie dorwał...

Panowie - tak z innej beczki: mignął mi tam Polanski. Wie ktoś, jak prezentuje się w tym sezonie, bo ja nie jestem z PD na bieżąco? W Gladbach zapowiadał się bardzo obiecująco.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 10:02

macie pretensje do agresywności Pepe a pisząc takie rzeczy sami popieracie (co niektórzy) jakieś bójki na boisku , ten temat pozatym był już poruszany ...

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 05 maja 2009, 11:24

Etus2 pisze:
macie pretensje do agresywności Pepe a pisząc takie rzeczy sami popieracie (co niektórzy) jakieś bójki na boisku , ten temat pozatym był już poruszany ...
Tyle że pies psu nie równy. W jaki sposób Pepe dopuścił się agresji, a w jaki sposób Cata Diaz ? Zresztą on nikogo nie uderzył, a zrobili to dwaj zawodnicy Realu.

Czyli Marcelo za swoje zachowanie nie został ukarany ? (nie chodzi mi o żółtą kartkę) A Cata Diaz powinien go skarcić za to, może na przyszłość by trochę Marcelo pomyślał zanim bezmyślnie kopnął Uche.
10 pisze:Panowie - tak z innej beczki: mignął mi tam Polanski. Wie ktoś, jak prezentuje się w tym sezonie, bo ja nie jestem z PD na bieżąco? W Gladbach zapowiadał się bardzo obiecująco.
W Getafe walczył o skład z (bo Casquero miał niepodważalną pozycję) Celestinim i udało mu się tą walkę wygrać, jednak o ile sobie przypominam to Szwajcar miał pewne problemy w tym sezonie ze zdrowiem co bardzo ułatwiło Sosnowiczaninowi wywalczenie pierwszego składu. Polanski gra nieźle, choć nie porywająco to jednak w Getafe wiążą z nim spore nadzieje.

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 05 maja 2009, 13:14

Jarzinho pisze:Ktoś kiedyś napisał, ze Drenthe wyglada jakby dopiero co zszedł z drzewa, Marcelo jeszcze najwidoczniej tego nie zrobił.
Jaki cyrk takie małpy.(bez jakiegos podtekstu rasowego)

Kiedyś przeczytałem że Drenthe to" człowiek o wyglądzie wykidajły z rosyjskiej mordowni" , więc tutaj wspominanie że dopiero z drzewa zlazł to ciepły żarcik bardziej :wink:

Marcelo jest wyszczekany jak malo który w Realu. Szkoda, ze nigdy jeszcze nie zbliżył sie do poziomu, jaki powinien cechować zawodnikow grajacych w takim klubie.

A no jest wyszczekany.Przytaczając jego zachowanie z meczu z Getafe nie wiem co powiedzieć.Jarzinho wspominał o małpach i drzewach ale to w odniesienu do Drętwego .Co do Marcelo hmm najlepiej jego odwagę możemy sprecyzować po tym jak już robił cuda na kiju po starciu z Diazem.
Machał do niego rękoma , pokazał nawet język.Ale najzabawniejsze było to , że jak Diaz do Marcelo ruszył zapewne w celu przetrzepania mu japiszona Brazylijczyk śmigał za zmobilizowanym kordonem ochroniarskim złożonym z innych graczy Realu.Doprawdy zabawnie to wyglądało :mrgreen:

Marcelo = Kozaczek Tęgi w uszach , cienki w dupi... :beer:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 05 maja 2009, 13:34

Asteniu na kiego ch... odgrzebales temat? wszystkie twoje watpliwosci zostaly juz poruszone, wystarczylo cofnac sie ze dwie strony i poczytac, mialbys wyjasnienie, podbudowalbys sie tez tym, ze inni mysla tak jak ty.

DLR znowu ma problemy i kurde obawiam sie ze nie wroci do zespolu

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 05 maja 2009, 14:30

De la Red nie wróci.

Ale za to dzięki gazetom wiemy , jaki skład będzie w przyszłym sezonie.

Otóż będzie to wyglądać tak:

Iker- Sergio Ramos- Ribery, Kaka, Cesc, Xabi Alonso, Diarra, Ronaldo- Ibrahimovic, Villa no i oczywiście Raul.

Tak, wierzę ,że nie będziemy tracić wielu goli.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 05 maja 2009, 15:25

peepe pisze:Asteniu na kiego ch... odgrzebales temat? wszystkie twoje watpliwosci zostaly juz poruszone, wystarczylo cofnac sie ze dwie strony i poczytac, mialbys wyjasnienie, podbudowalbys sie tez tym, ze inni mysla tak jak ty.
Nie przyszło Ci do głowy że chciałem się w takim temacie również wypowiedzieć. Prawo do tego mam, posiadam też świadomość dlatego wyobrażałem sobie że ktoś zwróci mi na to uwagę, bo to nie jest sprawa miła dla kibiców Realu, to potrafię zrozumieć, więc Ciebie rozumiem, jednak ty spróbuj zrozumieć innych.

Szukałem tam wzmianki czy Marcelo został ukarany. Znalazłem jedynie opinie co nie których że powinien. Więc się pytam czy został ?

Awatar użytkownika
DareN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DareN » 05 maja 2009, 15:30

Nie podniecajcie się tymi wszystkimi spekulacjami transferowymi. Jeśli Florentino wygra (a jeżeli wystartuje w wyborach to innej możliwości nie widzę) i ma trochę oleju w głowie, na pewno sprowadzi odpowiednich zawodników. Dla mnie priorytetami są Villa, Silva. do tego jeszcze jakiś rozgrywający. Najlepszym w tym wypadku byłby Kaka, bo jakoś nie jestem zwolennikiem Cesca. Do tego jeszcze konkretny lewy obrońca. Jeśli ktoś nie wierzy w Heinze, jako stopera, wystarczy obejrzeć jakiś mecz Argentyny.

Jeszcze tylko wyjebać tą holenderską przeciętność i dla mnie będzie git.

A Marcelo nie został ukarany, choć powinien. Z drugiej strony trochę trudno się dziwić takiemu zachowaniu klubu. Pod koniec sezonu każdy piłkarz jest na wagę złota, w tym klubie zwłaszcza skrzydłowy.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 05 maja 2009, 16:13

Pelart pisze:Otóż będzie to wyglądać tak:

Iker- Sergio Ramos- Ribery, Kaka, Cesc, Xabi Alonso, Diarra, Ronaldo- Ibrahimovic, Villa no i oczywiście Raul.
:lol: :lol:

Mnie intryguje postać Riberiego. Niby już zaklepany był w Barcelonie, ale piszą że Zidane wielce go zachęca do przeprowadzki do Madrytu, ciekawe jak się to wszystko skończy. Tylko mam nadzieje, że nie skończy się tym, że Real z Barcą bedą podbijać stawkę, Real kupi Ribereriego za 60 mln euro, a Barca jakiegoś antka za grosze w stylu Yayi rok temu, który okaże się o wiele lepszym transferem.

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 05 maja 2009, 16:14

Pelart pisze: Iker- Sergio Ramos- Ribery, Kaka, Cesc, Xabi Alonso, Diarra, Ronaldo- Ibrahimovic, Villa no i oczywiście Raul.

A gdzieś niedawno na jakimś forum czytałem że to Barcelona powinna od następnego sezonu grać 2 obrońcami :D
Tutaj widzę aż jednego :jupi:

No i Ribery;) ahh te marzenia :boruta:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 05 maja 2009, 16:29

DareN pisze:A Marcelo nie został ukarany, choć powinien. Z drugiej strony trochę trudno się dziwić takiemu zachowaniu klubu. Pod koniec sezonu każdy piłkarz jest na wagę złota, w tym klubie zwłaszcza skrzydłowy.
Nie chodziło mi przez klub, a przez Federację, bo za kopnięcie zawodnika bez piłki jest czerwona karta i ban min 2 mecze. Sędzia tego nie zauważył ok. jednak są jeszcze kary na podstawie zapisu Video.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 05 maja 2009, 16:51

nikt nie wniósł oskarżenia , to tak jak z pchnięciem sędziego przez Messiego w GD .

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 maja 2009, 16:59

Etus2 okulary masz czy jestes przydupasem trola misio? Jakby popchnal to by sedzia upadl/zachwial sie i pewnie poczul co zaowocowaloby konsekwencjami. Ale wielki Etus wie lepiej od sedziego co czul i widzial :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”